Wij hebben al heel wat bij Thuisin Rubi uitgezocht en laten installeren. Altijd prettig geholpen.
Team ziet er persoonlijk op toe dat de werkzaamheden goed worden uitgevoerd en denken ook goed mee met alternatieve oplossingen zodat het echt een op maat gemaakte oplossing wordt
Na jaren van ergernis over de oude slaapkamerkasten met opzetkasten, hebben we ons door Ruud laten adviseren over een kastenwand op maat. De twee betreffende wanden inclusief hoek en een uitsparing voor een openhaardkoker zijn opgemeten, ontwerpen bekeken, uitgebreid en verder ingevuld. Daarna is het geheel in bestelling gegaan. Op de afgesproken dag is de kastenwand geplaatst. Wat een ruimte hebben we hiermee gewonnen; van vloer tot plafond voorzien van hang- en leggedeelten, schuifdeuren en een schuifspiegeldeur. Wij zijn zeer tevreden.
Naast de goede kwaliteit van de producten worden afspraken stipt nagekomen. Écht een top zaak!
Wij hebben de afgelopen jaren meerdere producten (verf, vloer, karpet, trapbekleding, gordijnen, luxaflex en behang) gekocht bij ThuisIn RuBi. We zijn erg tevreden over hoe we steeds geholpen zijn! Er was voldoende ruimte en aandacht om ons vakkundig te adviseren over het brede assortiment. Ook over de levering zijn wij zeer te spreken; er werd helder gecommuniceerd over levertijden en de producten waren super (precies wat we ook hoopten!). Toen bleek dat er een klein weeffoutje in ons gordijn zat, is dit keurig opgelost.
Hoge kwaliteit in: persoonlijk advies, kwaliteit producten, vriendelijkheid, behang plakken en vloerleggen.
Ik heb bij RuBi behang gekocht voor 2 kamers en deze zijn vervolgens ook opgehangen door RuBi. We zijn heel blij met het resultaat!!
Wat een vriendelijke hulpvaardige mensen allemaal. Ook diegene die de gordijnen bij ons op kwamen hangen deden dit met zorg en super netjes. Kortom een absolute aanrader
Hartelijke ontvangst met prima service. Opdracht door toedoen van leverancier niet naar wens, prima opgelost door Ruud. Erg tevreden over het eind resultaat. Ook prima advies voor de verf. Tevens een leuke attentie ontvangen voor het nieuwe jaar, wordt gewaardeerd.
Wij zijn erg goed geholpen bij de keuze van de inrichting van ons nieuw huis! Erg blij met het advies ( ook aan huis) en de keuze van verf, behang, gordijnen, jaloezieën etc. Kortom fijne winkel!!
Wij hebben een vloer, behang, horren en raamdecoratie besteld bij Thuisinn. We zijn uitstekend geholpen in de winkel met goed advies over kleuren en materialen. De duettes en de horren zijn vakkundig geïnstalleerd door Ruud. Het behang is mooi geplakt door Bianca en Marjolein. We zijn er erg blij mee!
De kennis en kunde was uitstekend evenals de service. Wij hebben goed advies gekregen waardoor we een goede keuze hebben kunnen maken. Het geleverde werk was uitstekend met oog voor detail wat tot een hoog afwerkingsniveau heeft geleid. Kortom: een aanrader.
Wij zijn heel erg blij met ons nieuwe behang op de babykamer. Goede hulp gekregen bij het uitzoeken en daarna uitstekende service met het aanbrengen. Wij zijn erg tevreden!
Je wordt serieus geholpen men luistert goed. enige wat tegen valt is als je raamdecoratie van 700,00 euro koopt ze nog geld rekenen voor het ophangen.!!
Erg blij met de bestelling van onze raamdecoratie, behang & horren.
In de winkel heel fijn geholpen. Het eindresultaat is super mooi geworden!
Keuze uit ruim assortiment. Vriendelijke en vakkundige service in de winkel. En goede vakman voor het stofferen van onze trap.
Heel behulpzaam en fijne communicatie. De wens was de Nachtwacht op de muur, iets wat niet standaard in het assortiment zit. Rubi heeft dit heel snel kunnen organiseren en voor ons op de muur geplakt. Ziet er fantastisch uit!
Goed advies, mooi assortiment en prachtig werk geleverd! Vloer is prachtig en mooi geverfd en alles mooi afgewerkt.
Ik was opzoek naar een compleet plaatje met vloeren, trapbekleding en raamdecoratie. Ik kwam bij Ruud en Bianca terecht. In de winkel ben ik vakkundig geholpen en goed begeleid in de keuzes die ik gemaakt heb. De uitvoering is heel goed en netjes uitgevoerd: Vakbekwaam volgens afspraak en rekening houdend met de klant. Ik zou het iedereen aanbevelen om eens langs de winkel te gaan. Bedankt Ruud, Bianca en team.
Vanwege de pandemie heeft mijn bestelling erg lang geduurd dus ik vind dat je het niet kunt beoordelen.
Voor onze sportschool waren wij op zoek naar een nieuwe vloer, schilderwerk, behang en jaloezieën. Ruud en Bianca hebben ons geweldig geholpen en geadviseerd. Kwaliteit en goede service. Kan ze zeker aanraden.
fijn geholpen hebben tijd voor je.
Het begrijpen wat klanten willen is zeer moeilijk. Daar hebben ze bij Rubi absoluut geen moeite mee. Goed geholpen, goed geadviseerd, kennis van zaken al met al een zaak die je heel veel werk uit handen kan nemen. Bij ons ging het om een vloer in het hele appartement, gordijnen, horren en verf voor wanden en kozijnen.
We hebben wederom een geweldige ervaring met Thuisin Rubi gehad! Goed advies over wat er wel/niet mogelijk is en de afwerking is zeer netjes. Ik kan deze zaak aan iedereen aanraden, want het team bestaat uit professionals die met toewijding werken aan het tevreden stellen van jou als klant en goed luisteren naar waar je behoefte aan hebt. Top!
Kerklaan 3
2911 AA Nieuwerkerk aan den ijssel
Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.