Vriendelijk geholpen en ook geadviseerd
Ik heb twee etages laten doen en de kwaliteit van het werk, stiptheid van nakomen van afspraken, en after sales service bij het oplossen van problemen, zijn allemaal uitstekend geweest. Ook het advies is heel goed geweest en heb keuzes gemaakt die ik normaal niet zou durven, maar achteraf er heel blij mee ben.
Wij zijn in de winkel prima geholpen en goed geadviseerd. Zij konden zonder problemen mee in onze strakke planning en de montage was zeer vakkundig en snel.
Ik ben vriendelijk en goed geholpen: er kwam iemand thuis om mee te kijken, meten en denken, ik ben tevreden over advies wat ik heb gekregen en vind het resultaat mooi en voor zover ik nu kan zeggen is de kwaliteit van de gordijnen erg goed!
Zie boven
Prima ervaring. Bij de laatste (reparatie) moesten wij zelf omdat het best wel lang ging duren een paar keer bellen wanneer deze klaar was en bij ons gemonteerd kon gaan worden. Even tussentijds een mailtje, belletje? Rest prima!
Bij ons heeft het allemaal behoorlijk tegen gezeten,en eigenlijk is het nog steeds niet af,Want het knopje wat gebroken in de verpakking zat is er nog steeds niet,dus blijf ik hopen dat het ooit goed gaat komen.Verder is de Luxaflex heel mooi.
Top kwaliteit wat er geleverd wordt en ze denken met je mee, ook als er dingen voor de dag komen die gerepareerd moeten worden!
Al eerder aankopen gedaan bij Ruud en Bianca. Erg goede ervaringen met de kwaliteit van de producten en de service. Ook deze keer weer uitstekend.
Alles onder één dak, het leek ons een keer een goed idee om verf, behang en raamdecoratie goed op elkaar af te stemmen. En ook te laten verzorgen. Een betere plek hadden we hiervoor niet kunnen uitkiezen! Als we de vloer niet al hadden geregeld, dan had ThuisIn Rubi dit ook mogen doen. Ruud en Bianca zijn betrokken, denken mee en werken hard. Ze werken met vakmensen. Waardoor je dus prachtige resultaten behaald! Ons huis voelt als een echt thuis, met zoveel rust en mooie materialen. Wij zijn blij en tevreden en raden Thuisin Rubi echt aan.
Wij zijn goed geadviseerd. Ook de nakoming van de afspraken was uitstekend.
Een Allure inloopkast met elkaar samengesteld in de winkel. Via de mail het concept finetunen, en zo tot een prachtig resultaat gekomen.
Wij gingen voor een hordeur. Prima advies, afspraken werden snel en correct nagekomen. Wij bevelen Thuisin Rubi van harte aan.
Fijne mensen, goede producten en snelle levering. Wij komen hier vaak terug.
Erg blij met onze bestelling bi Thuis in Rubi, stuk voor stuk allemaal toppers.
We waren op zoek naar een zonwerend screen voor een Veluxraam Thuisin Rubi kon leveren wat we zochten voor een goede prijs. Het materiaal kon er snel zijn, maar montage zou misschien 2 tot 3 weken kunnen duren. Binnen een week na bestellen is alles geleverd en gemonteerd. Hierover zijn wij zeer tevreden en wel hebben ook het gewenste resultaat met de zonwering.
Na goede informatie gekozen voor nieuwe buitenzonwering van weer het merk Luxaflex. De bestaande buitenzonwering was na 23 jaar trouwe dienst niet meer te herstellen. Op de grote montage dag werden de 4 delen vakkundig en gecertificeerd aan het lichtnet aangesloten en gebruiksklaar opgeleverd. Met de meegeleverd afstandsbediening kunnen alle 4 de delen afzonderlijk bedient worden wat heel praktisch is. Een compliment voor de 2 monteurs en de fijne aftersales. Hopen hier de komende 20 jaar weer veel plezier aan te beleven
Klantvriendelijk en goede service.
Wat een fijn bedrijf is ThuisIn Rubi. Ze denken mee over het interieur, geven bruikbare tips en hebben mooie merken. Een kleine make-over van onze woonkamer volledig bij hun ondergebracht. Rubi levert vakmanschap. Zij sturen de onderaannemers aan, waardoor de klant wordt "ontzorgd". Restpunten worden snel opgelost.
Prettige winkel, groot assortiment en heel fijn door Ruud geholpen hij denkt met je mee. Alles is naar volle tevredenheid gemaakt en opgehangen!
We hebben verduisterende en zonwerende duettes gekocht bij Rubi. De kamer blijft hierdoor koeler en daar deden we het voor. Het opmeet- en bevestigproces verliep strak en persoonlijk. Dank!
Prachtig vouwgordijn, snel geleverd en vakkundig opgehangen door Ruud
Erg blij met mijn nieuwe Horren voor het raam.Vriendelijk geholpen en een goede service . Er word netjes gewerkt en alles word netjes achtergelaten.
Mooie producten, goede info, fijne vakmensen.
Kerklaan 3
2911 AA Nieuwerkerk aan den ijssel
Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.