Alles is naar wens gegaan
Bij Rubi nemen ze alle tijd voor je en wordt je zeer goed en prettig geholpen. Producten zijn van goede kwaliteit.
Super fijn gegaan van het begin tot het einde.
Leuke spullen, mooie winkel, goede adviezen
Ruud en bianca zijn onwijs fijne adviseurs en hadden veel leuke en mooie duettes ! We hebben samen met Ruud het meest passende besteld , ons oog viel zowel ruud en ik en mijn vriend op dezelfde kleurcombinatie! Ruud denkt vooral heel erg goed mee over oplossingen! Voor ons zijn zei in alles een dikke 10 waard ! We vinden jullie toppers!
Tafel op maat
Prettig contact. Heldere afspraken. Goede kwaliteit. Wat wil je nog meer?
We werden prima geholpen in de winkel en de gordijnen zijn keurig opgehangen. De kleuren zijn perfect. We zijn heel tevreden.
Super vriendelijke man bij mij thuis geweest om maat te nemen ik geloof 1 week later horren geplaatst
Super Service
Zeer goed en tevreden.
Persoonlijke aandacht en hulp vond ik erg prettig.
Goed advies bij de aankoop en daarna vakkundig gelegd
Goede service en heel goed advies.
Vaklui
Binnen zeer korte tijd alles kunnen regelen voor onze verhuizing. En.....afspraak was afspraak. Zeer tevreden en gemakkelijk in communicatie. Zo het de volgende keer weer zo doen
Goed advies in de winkel. Goed, accuraat en snel geplaatst.
Voor twee kamers behang naar onze smaak gevonden. Ruime keuze. Stucen van de wanden was eerst nog nodig en dat was gelukkig snel geregeld en is keurig uitgevoerd. Een paar dagen later zat het behang er helemaal naar wens op. Als we uitgekeken zijn op dit behang, gaan we zeker terug naar RUBI voor iets nieuws!
keurig en correct
Goede vakmensen!
Erg goed geholpen, goed advies en een heel mooi resultaat! Erg blij mee.
Ik ben vorige week naar Rubi gegaan om verf te kopen voor mijn keuken. Vroeger ging ik voor dit soort dingen altijd naar een bouwmarkt, maar wat een verschil.. ik ben super blij met het goede uitgebreide advies, de kwaliteit van de verf en de materialen. En ik ben heel blij met het resultaat! Aanrader
altijd goed advies en bereid om te helpen. Bij Rubi lopen ze gewoon een tikkie harder voor je dan bij anderen.
Prima service, de PVC vloer is zelfs in onze vakantie gelegd zodat we er geen last van zouden hebben!
Kerklaan 3
2911 AA Nieuwerkerk aan den ijssel
Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.