Snel en net werk geleverd. Zeker goed voor een volgende keer.
Na eerst de bovenetage van horren te hebben voorzien, was nu de benedenverdieping aan de beurt . Ook nu weer alles keurig opgemeten, geleverd en gemonteerd, en de ramen afgesteld zodat ze dicht konden terwijl de horren geplaatst waren . Prima! Alleen jammer dat deze mail voor beoordeling nog aan mijn oude mailadres werd gestuurd :)
Persoonlijk geholpen. Mooie spullen. Goede service. Eerlijke prijs. Gemonteerd met een glimlach en gezellig gesprek. Helemaal goed.
Wordt goed geholpen en uitstekend advies. Gezellige mensen , Top
kwaliteits zaak. mooie spullen. is niet voor koopjes zoekers. wel professionals met goede en snelle service.
Op alle fronten ben ik ontzettend vriendelijk en prettig geholpen bij mijn online bestelling. Mijn vraag over de levertijd werd snel beantwoord, de bestelling zelf werd supersnel gedaan en zelfs toen ik nog een wijziging wilde doorvoeren is dit zonder problemen gedaan. Mijn bestelling was de volgende dag in huis. Had de fabrikant het niet direct aan mij als particulier willen leveren, werd zelfs voorgesteld om het even langs te brengen. Factuur kwam pas de volgende dag, de bestelling was er eerder :)
Vriendelijke adviseur die met goede, praktische oplossingen komt die snel uitgevoerd kunnen worden. Komt afspraken na. Excellente service!
goed geholpen
Toch wat zoekend, een beetje een idee hebben, perfect vertaald en gemonteerd door Ruud, Grote Klasse!
Veel keus. Perfecte service. Super mooi behangen
Gewoon toppers!
Prima snelle service als er iets niet goed is en werken netjes
Keurig op tijd. Nette afhandeling van de bestelde artikelen. Prima gemonteerd/geplaatst.
Prachtig behang uitgekozen dat er na een.paar dagen al.was. Gordijnen duurden iets langer, maar zijn echt prachtig. Binnenkort komen een muggenhor bestellen !
Het verwijderen van de oude vloerbedekking en aanbrengen van de nieuwe is vlot verlopen en tot volle tevredenheid. We zijn er blij mee.
Ruud is voor het leggen van de laminaat twee keer wezen kijken en heeft het laminaat keurig gelegd.
Klant vriendelijk, goede service en garantie. Niets is ze teveel. De klant is koning bij Rubi en zo wordt je ook behandeld. Professioneel en leuk en vakkundig personeel! Zou een volgende keer weer voor hun kiezen. Probleem oplossend en goede adviezen.p
Eindelijk gevonden wat we nodig hebben. Luxaflex voor de badkamer. We waren er al lang naar op zoek.
Ruime sortering, vriendelijke en professionele service!
Service is super en alles is heel netjes opgehangen en achter gelaten. Een top bedrijf.
Goed geholpen met de keuze van behang en gordijnen. Goede service.
Via Thuisin Rubi een schilderklus laten uitvoeren. Duurde wel wat lang voordat het uitgevoerd werd en contact vanuit de schilder was ook niet optimaal.
Erg mooi behang gekocht, erg tevreden!
Wij hebben een perfecte service ontvangen bij de aankoop van onze pvc vloer. Alles was tot in de puntjes geregeld. Voor ons reden om jullie bij vrienden en kennissen aan te bevelen. M.vr.gr. Fam M. Van der Spek
Ruime keus voor je hele huis, hulpvaardig, je kunt rustig rondkijken
Kerklaan 3
2911 AA Nieuwerkerk aan den ijssel
Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.