We hebben laatst een zonnescherm gekocht. Deze is vorige week geplaatst en we zijn er erg blij mee. Ziet super strak en netjes uit. Nu nog mooi weer om 'm optimaal te kunnen gebruiken.
Thuisin van Brederode heeft voor ons onlangs de vloer geplaatst in onze nieuwe aanbouw. Dit moest dezelfde vloer zijn als die wij 2 jaar geleden hebben laten plaatsen in de huiskamer. Thuisin van Brederode heeft de nieuwe vloer keurig laten aansluiten op de oude vloer. Wij zijn blij met het resultaat.
Ouderwetse service en aandacht voor de wensen van de klant
We werden op rustige en plezierige wijze geholpen en van advies gediend. Er werd goed meegedacht en bij de verkeerde levering van het behang was er binnen “ No time” nieuwbehang in de winkel. Ons nieuwe huis ziet er prachtig uit mede doorgaan Brederode.
Voorlichting in de winkel, zeer goede afhandeling bij de montage.
Ik heb het gevoel gehad dat er altijd tijd voor me was, er was aandacht voor mijn vragen en wensen. De service is tot nu toe heel goed geweest! Alle mensen die bij ons thuis aan het werk zijn geweest, waren super in hun werk en het contact verliep ook goed.
Fijne ontvangst. Duidelijke uitleg van de mogelijkheden. Na overeenkomst meteen plaatsingsdatum afgesproken en deze werd ook nagekomen. Ook de plaatsing ging efficiënt en snel. We kregen complimenten voor onze keuze. Altijd leuk. De verkoper had al gewaarschuwd voor onze afwijkende keuze. We zijn heel blij met onze mooie markies.
Ben heel blij met mijn aankoop van raamdecoratie en horren. Alles netjes gemonteerd en opgehangen. De service van opmeten en monteren is heel fijn.
Mooie vitrage besteld. Toch spannend omdat je nooit weet hoe het staat. Maar dat de vitrage hangt is het super mooi, Het hangt goed uit. Kleur is top.
Prettige winkel
Het binnenkomen en reactie van de medewerkers etc. is prima en de uitleg-ondersteuning tijdens de koop van de pvc,behang en gordijn incl .aanbrengen in huis zijn de vier sterren zeker waard.
Goed advies bij aankoop en prima plaatsing van het rolluik
Duidelijk concept met goede service en kwaliteit
De beoordeling betreft niet alleen de uitstekende service in de winkel, maar ook de zeer nette en deskundige montage.
Nog een bedrijf waar de klant koning is. Niet moeilijk doen maar gewoon de wensen van de klanten toepassen met een glimlach. Een dikke 10 want beter kan niet.
Zeer deskundig, behulpzaam bedrijf dat meedenkt en goede adviezen geeft. Inmiddels meerdere keren hier besteld en alle keren super tevreden. Super netjes, mooie kwaliteit en binnen de gestelde termijn geleverd. Kortom, top!
Zeer deskundig en prettige medewerkers. Gerard komt, ziet en overwint! Binnen een mum van tijd hingen onze horren en hadden de vliegen het nakijken.
Werkzaamheden keurig uitgevoerd op opgesproken datum en tijd. Ik beveel nooit een bedrijf/firma aan. Ik deel wel mijn ervaringen. Dat dit door een ander als afraden/aanbevelen wordt beschouwd is voor rekening van de ander.
Bestelling, communicatie en montage gingen zoals gewenst en gewend! Iedere keer met volle tevredenheid! Bedankt daarvoor!
Heel fijn personeel en weten waar ze het over hebben.
Goed en snel geholpen door de medewerker.
Ben zeer tevreden met mijn aankoop.
Goede technische uitleg vooraf
We hebben eerst vorig jaar screens op laten hangen aan de voorzijde van het huis. En 2 weken geleden rolluiken aan de achterkant van ons huis. Gerard en Stan klasse mannen en wat een vakwerk leveren jullie af. Gereard zou wel zeggen ik doe het net zoals ik het bij mijn eigen thuis ook zou willen hebben. Dat is pas een passie voor dit werk. Nu mannen nogmaals hartelijk dank en tot ziens Groetjes Fam. van Daalen
Ravelijncenter 1
1785 LX Den helder
Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.