Erg vriendelijk personeel, heldere uitleg, mooi aangelegd en zeer goed gevoel aan overgehouden. Aanbevelenswaardig!
De zonoverkapping van het terras is perfect geplaatst met oog voor detail. Fijne gemotiveerde mensen die de klus komen uitvoeren, met altijd de vraag hoe je het zelf het liefst wilt zien. Top, kwaliteit spullen en top personeel.
Ik kreeg perfect advies inclusief een prijs op maat; Alle mensen met wie ik te maken had, waren erg vriendelijk. De installatie van de vloer was ook perfect, inclusief een erg aardige monteur.
Snel geleverd
Duidelijke offerte voor screens. Monteren keurig werk met duidelijke uitleg.
Men denkt met je mee, je wordt goed voorgelicht, kortom een prima service!
Gerard was service gericht, vriendelijk en met veel passie en geduld heeft hij de markies zorgvuldig opgehangen.
Zowel in de winkel als monteurs waren ontzettend klant gericht
Netjes en goed afgeleverd
Wij zijn zeer tevreden over de vlotte levering, de deskundigheid van de medewerkers en de service die geboden wordt. Een “ No-nonsens “ mentaliteit heeft dit bedrijf.
Goede ervaring. Altijd bij raamdecoratie/zonwering komen we bij van Brederode uit.
De hordeur die we aangeschaft hebben is ter plekke ingemeten en later vakkundig en snel geplaatst. Zeer tevreden met het resultaat!
Het ging om het vervangen van een hor voor een nieuwe schuifpui. Alles precies volgens afspraak. Goede duidelijke communicatie en prima uitvoering. Laar de muggen maar komen!
Nieuw behang, goed geholpen bij de keuze en het behang zit er keurig op. De communicatie was vlot en duidelijk.
Prachtig bedrijf met klasse personeel
Zowel in de winkel als het opmeten en ophangen prima
Fijne communicatie en alles is volgens afspraak uitgevoerd. De vloer ligt er keurig in.
Alles gaat volgens afspraak.
Vriendelijke monteurs
Afspraken worden correct uitgevoerd er wordt goed meegedacht met je wensen
Heel prettig personeel
We zijn erg goed en vriendelijk geholpen. Het resultaat van onze nieuwe vloer is prachtig, precies zoals we het wilden!
Proficiat voor de begeleiding in een ingrijpende aankoop zonder de hulp van de Medewerkers was het ons niet gelukt.
Al jaren koop ik daar mijn raambekleding, verf, behang en deze keer de rolluiken. En zoals jaren altijd een meer dan goede ervaring met dit bedrijf. Klantvriendelijk, geven goede adviezen en denken mee, zeer goede service. Wij blijven er zeker als klant.
Ravelijncenter 1
1785 LX Den helder
Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.