Samen alles uitgezocht, ruim 1 jaar van te voren als we wilden konden we gewoon komen kijken. Wat hadden we ook alweer? en dat het eenmaal zover was, afspraak gemaakt en alles werd tot in de puntjes nauwkeurig opgehangen, zelf de service super, doordat 1 onderdeel niet goed liep, binnen een week geregeld. Top .
Goede service.
Juiste product goed , netjes en vlot gemonteerd. Vriendelijke installateur met goede en duidelijke uitleg van het product. We reden netjes geïnformeerd met de vertraging in de levering en tijdig geïnformeerd met montage. TOP!
Vakkundig, vriendelijk en behulpzaam winkelpersoneel Bij klachten direct en adequaat een oplossing
Zeer goed en voor herhaling vatbaar
Ik ben meer dan tevreden over de kwaliteit van de geleverde diensten en de gezelligheid van de medewerkers thuis bij het plaatsen van de vloeren en raambekleding.
Verkoper luistert en denkt mee
Prettig en deskundig geholpen maar ook toen er een meet fout was gemaakt, dit zonder discussie, keurig opgelost werd en tot de tijd van de nieuwe plaatsing, een tussentijdse oplossing geboden hebben.
Twee plisse horren zijn uiteindelijk keurig geplaatst. Bij de eerste poging tot plaatsen bleek er een meetfout te zijn gemaakt. Kan iedereen gebeuren uiteindelijk is alles, zonder ook maar één discussie, opgeleverd zoals wij hadden verwacht. Maar dit keer geen 10 (zoals de vorige keer)
Het rolluik is vakkundig geïnstalleerd.
Wij hebben alles in het appartement laten doen raambekleding horren en sreens, goede service.
Goed ontvang maar weinig personeel jammer! ik Moest lang wachten tot …. Mvg K. Negadi
Hele appartement laten behangen, schilderen, pvc vloer laten leggen en zonwering plaatsen. Uitstekend advies. Keurig opgeleverd en uitstekende service.
Deskundig en vriendelijke personeel.
Goede service en vriendelijk personeel.
bestelling prima behandelt en nog gebeld dat er nog extra korting afging. zeer mooie rolgordijnen en keuring gemonteerd
Werden vriendelijk geholpen. De rolluiken werden vrij snel ingemeten. De offerte was naar verwachting. Levering duurde iets langer maar dat had te maken met het slecht leverbaar zijn van materialen. De plaatsing was gewoon prima: snel en super klantvriendelijk. Kan dit bedrijf aanraden.
Ruime sortering in de winkel. Goede adviezen gehad. Ook nog losse gordijnstof kunnen kopen voor kleine raampjes. Bezorgdatum kon eenvoudig worden uitgesteld door onverwachte afwezigheid. Het paste allemaal perfect en staat geweldig.
Zie hierboven
Vriendelijk personeel en de gemaakte afspraken worden nagekomen.
Een prettig en persoonlijk contact naast een deskundigheid
Persoonlijk geholpen met een goed advies op maat, maar met oog voor eigen inbreng.
Prima geholpen.
Vriendelijk personeel, meedenkend en tevens doordenkend. Hebben altijd goede ideeën in alle prijsklasses. Met andere woorden hier krijg je waar voor je geld
Vriendelijke monteur en het monteren van de luxaflex was binnen 10 minuten geregeld.
Ravelijncenter 1
1785 LX Den helder
Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.