Prima gegaan, zowel vooraf als achteraf
Van begin in de winkel tot eind resultaat, het ophangen van de luxaflex en gordijnen fantastisch geholpen en vakkundig!!
Na een bezoek in de winkel , waar we goed geholpen werden door Jean Pierre, zeer goed advies , kwam vandaag monteur Gerard alles ophangen , wat een goede service en kwaliteit, een aanrader
Levering en montage snel en volgens afspraak. Probleem met een durette bottom up, top down rolgordijn was na een telefoontje snel verholpen
Zeer goed geholpen bij de keuzes van verf en raamdecoratie. Ook het ophangen van de raamdecoratie is vakkundig gedaan.
Zie hiervoor
We worden altijd keurig en vriendelijk geholpen. Krijgen goed advies en vragen worden goed beantwoord. Duidelijke afspraken over het monteren of plaatsen. Er wordt met je meegedacht
Uitstekend geholpen door verschillende medewerkers om tot de juiste keuze te komen uit de vele mogelijkheden die er zijn betreffende raamdecoratie. Verschillende keren geweest en service was steeds prima. Men nam alle tijd en gaf de nodige adviezen. Bij levering en montage werd er zeer nauwkeurig gewerkt en prima uitleg gegeven over het product.
Deskundige adviezen en hulp met keuzes maken met een kleur. Wordt altijd heel goed geholpen en medewerkers zijn erg attent
Goede service en advies komen hun afspraken na !
Na de aankoop van ons nieuwe huis meteen naar van Brederode gereden voor een vloer. We hadden veel mazzel; ondanks de drukte lukte het toch nog om ons er tussen te plannen. Vloer ge-egaliseerd en de week daarna gelegd. Resultaat? Een prachtige PVC visgraat vloer! In de winkel werden we erg prettig geholpen en tijdens het proces was het makkelijk schakelen als we vragen hadden. Van Brederode is 100% aan te raden. Prijs-kwaliteit verhouding? Prima! Voor goede producten betaal je nu eenmaal wat meer. De investering is het 100% waard!
Vanaf het allereerste contact bood Brederode extreem vriendelijke service. Er werd meegedacht van de eerste tot de laatste stap, geen moeite was teveel en in het hele proces van eerste telefoontje tot afscheid na het leggen was ieder teamlid voorkomend, professioneel en vriendelijk. Service op een manier die ik zeldzaam zou willen noemen. 5 sterren, maar als 6 een optie zou zijn kreeg Brederode er 6. Dat onze bestelling voor ons huis Texel was maakt de service extra noemenswaardig.
Alle service was goed, tot het meten en plaatsen van het rolgordijn. In de winkel werden we heel goed geholpen, maar bij het meten en plaatsen waren er een aantal vervelende puntjes: bij het meten is niet de juiste afstand gemeten, aan beide zijden van het rolgordijn zat nog een kier van ongeveer 2 cm. Bij het plaatsen is het rolgordijn niet recht opgehangen. Omdat hij zo scheef hing, hebben ik en mijn vader het rolgordijn er af gehaalt en alles opnieuw gedaan. Voor zo'n bedrag verwacht je toch meer service!
Deskundig, kwaliteit en afspraak is afspraak.
Perfect gemonteerd en op tijd geleverd.
Perfecte hulp, bij het maken van de juiste keuze voor onze situatie. Goede prijs, goede afspraken en snelle montage. Helemaal Happy!
Wij hebben en visgraat pvc vloer laten leggen. Tevens hebben ze onze trap bekleed. Ze hebben goed mee gedacht en advies op maat gegeven. Werk werd snel en vakkundig uitgevoerd
Er wordt uitgebreid met je meegedacht wat het beste product voor bij jou thuis is. Er zijn prachtige voorbeelden.
Diane is bij ons thuis langs geweest en heeft een goed op elkaar afgestemd
Zeer goede voorlichting en plaatsing van de zonwering
De montagedatum voor het plaatsen van een rolluik was naar mij gemaild maar in mijn spambox beland. Het was dus een verrassing dat er twee monteurs voor de deur stonden. Mijn advies is bellen om een montage datum door te geven.
Een overkapping voor in de tuin bij Siegfried besteld, hij heeft ons perfect geholpen. Is eerst komen kijken naar de situatie, en daar de overkapping op afgestemd. . Materialen en plaatsing netjes op de afgesproken dag gedaan door een team van goede monteurs, die wisten waar ze mee te maken hadden. Netjes neergezet, en afgehandeld. Hier gaan we jaren plezier van hebben !!
Bij Brederode is de keuze altijd reuze, maar daarin krijg je wel goed en eerlijk advies. Een winkelbezoek is altijd erg plezierig. Het montageteam is net zo prettig. Vakkundig, supernetjes en een gezellig praatje. En als er een keer iets is met een product, zijn de lijnen kort en de service uitstekend!
Altijd bereid om je advies, hulp te bieden en ongelofelijk veel keuze kom zeker terug een aanrader
Ravelijncenter 1
1785 LX Den helder
Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.