Laden reviews...
3 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Mijn eerdere problemen worden netjes opgelost.
Vloeren
12 January 2026
Erika
Geldermalsen
Mooie vloer uitgezocht. Overeengekomen dat Ernes ook het leggen geheel verzorgd. Vervolgens eerste offerte waarmee ik akkoord ging. Later bleek foutje in offerte en factuur. Dat kan gebeuren, waren post van €880,- vergeten en gaven in mail aan; wij waren deze post vergeten maar u had het zelf ook niet gezien. Niet echt een professionele of klantvriendelijke houding. Enfin de vloer werd gelegd door een vriendelijke zzp-er welke wel service leverde en netjes heeft gewerkt. De vloer s netjes tegen de plinten aangelegd maar niet afgekit. Dit hoorde niet bij het geheel leggen van de pvc vloer aldus de ernes medewerkers. Aangezien ze ook géén maten meer hebben moest ik zelf nameten zodat ze hier een offerte voor kunnen maken. Dit niet afkitten is nooit eerder gecommuniceerd door Ernes bij het geven van de opdracht in de winkel. In mijn omgeving hebben meer mensen een pvc vloer laten leggen waarbij het gehele proces van egaliseren, leggen tot en met afkitten behoorde tot het geheel laten leggen van de pvc vloer. Wilt u een pvc vloer kijkt u aub verder naar een bedrijf waar klantenservice en offerte juist zijn.
Vloeren, Advies
Beveelt niet aan
16 December 2025
Erika
Geldermalsen
Geslaagde installatie van onze nieuwe inbetween gordijnen en 9 meter elektrische (Powerview) rails. Prachtige gordijnen, mooi ingemeten na leggen vloer, snel geleverd en top geïnstalleerd (bedienen via de app :) ) door Marco & Stephan> Bedankt voor de top service.
Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Advies
2 September 2025
Martijn
Empel
N.a.v de ideeën van de medewerkster onze woning naar volle tevredenheid veranderd. Wel wat gewaagd, maar dat is meestal het gevolg van creativiteit.
Verf/Behang, Raamdecoratie / Gordijnen / Horren, Deuren, Advies
1 February 2025
Ad
Vught
Ik wilde een kleur verf kopen die bij het behang past dat ik bij Ernes gekocht heb en ik werd door een medewerkster geadviseerd om naar de bouwmarkt gaan en zeiden tegen mij dat de levertijd te lang duurt advies was de bouwmarkt
Verf/Behang
Beveelt niet aan
27 February 2020
Patrivia
Den Bosch
Prettig geholpen, de medewerker wis waar hij het over had.
2 June 2017
Thomas