ziet er super uit. Zeer tevreden klant!
Zeer vakkundig, netjes en vlot de trap bekleed. Prettige vakman in huis.
snel geregeld .
Gewoon een goed en betrouwbaar bedrijf met goede adviezen.
deskundigheid zowel in de winkel als de monteur
Mooi opgezette winkel, ruim assortiment, kwaliteitsproducten.
Gemaakte afspraken worden nagekomen
Montage plisee rolgordijn rommelig. Bevestiging was verkeerd , monteur ging hiermee vrij lomp op de houten vloer aan de gang om deze te draaien. Gereedschap werd ook gewoon op de (nieuwe) stoffen bank gelegd.! Verpakkingsmateriaal had goed als ondergrond dienst kunnen doen!
Snelle levering en plaatsen heel goed
Vriendelijke zowel in de winkel al de af handeling. M.V.G Kees Gidding
Plissé gordijnen voor in de aanbouw gekocht. Het is erg mooi geworden. Monteur zeer vriendelijk en vakkundig. Klantvriendelijkheid in de winkel. We werden vrij gelaten of we bij onze dure keus bleven of toch wilden gaan voor goedkopere alternatieven.
Advies in de winkel was prima (Jessica). Bij plaatsen bleek de ketting van één rolgordijn rechts te zitten i.p.v. links zoals afgesproken. Dit is zonder meer hersteld. Ook de levertijd was binnen de vooraf genoemde termijn.
Heel goed geholpen met product keuze Goede communicatie en mee denken met oplossingen, ivm met moeilijke ramen. Snelle en nette plaatsing producten. Erg vriendelijk personeel!!!!
Goed geholpen in de winkel, veel opties gezien. Goede kwaliteit en mooie afwerking, tevreden over het resultaat.
Medewerkers hebben alle tijd en kennis van zaken. Alles wordt uit de kast gehaald om de juiste keuze te kunnen maken. Dat is gelukt: 3 verschillende soorten behang en in-betweens gekocht. Het is niet goedkoop maar kwaliteit staat hoog in het vaandel.
Prima tevreden met zowel de vloer als de gordijnen. Alles was gelijk goed. Vloer is keurig gelegd en mooi afgewerkt. Ook de gordijnen heel tevreden mee en gelijk goed!! Heb ik wel eens anders mee gemaakt.
goed product
1e. email opgegeven voor offerte. Offerte niet ontvangen.Moesten wij voor bellen. 2e na levering aan zaak moesten wij nog tien dagen wachten voor plaatsen. 3 aanbrengen van rail: plafond beschadigd, vuile handen op plafond en wand. 4e naam van ons onbekend in administratie, nadat we vorige jaar een grote bestelling hadden gedaan. Vorig jaar zeer tevreden en Decokay bij mensen aangeraden. Met deze ervaring zouden we dat niet meer doen.
Er wordt goed meegedacht tijdens het meten en plaatsen.
Snelle en goede service, in de winkel en bij het installeren. En goede kwaliteit product.
2x een tijd afgesproken en 2x eerder dan de afgesproken tijd. Wel netjes bij de 2e keer een telefoontje of het eerder kon.
Groeneveldselaan 43
3903AX Veenendaal
Thuisin van Dijk is dé woninginrichtingsspecialist voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan vloeren, raamdecoratie, gordijnen, verf, behang en kasten op maat. Bij Thuisin van Dijk staat persoonlijk advies centraal. Wij geloven namelijk dat een interieur pas écht persoonlijk wordt als het aansluit bij de identiteit van de klant. Onze deskundige adviseurs nemen dan ook graag de tijd om samen met de klant te kijken naar de mogelijkheden en wensen. Bij ons staat klanttevredenheid voorop en daarom bieden wij ook vrijblijvend advies op maat. Of het nu gaat om het inrichten van een woonkamer, slaapkamer, kantoor of werkruimte, bij Thuisin van Dijk ben je aan het juiste adres voor een unieke en persoonlijke interieurbeleving. Kom langs in onze winkel en laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en persoonlijke service.
Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.