Prima service & kwaliteit
Enkele weken geleden zijn hier de vouwgordijnen opgehangen. De monteur was snel en vriendelijk. Wij zijn zeer tevreden!
Het was snel opgehangen, zeer deskundige monteur Wim van Welgraven!
Eindelijk een zaak die zijn afspraken na komt. Daar kunnen andere een voorbeeld aan nemen. Alles op tijd geleverd en bekwaam personeel die op tijd aanwezig zijn. Zeker aanrader voor andere klanten
Er is goed en erg netjes gewerkt.De vouwgordijnen werden keurig gemonteerd.De horren zijn mooi geplaatst.
Fijn geholpen. Goed advies. Prachtige gordijnen. Keurig opgehangen.
Erg tevreden met mijn nieuwe trapbekleding die mooi en netjes aangebracht is.
De eerste keer dat wij aan kopen deden bij thuis in van dijk. Zowel de het personeel in de winkel en, de montage thuis. was uitstekend. Vooral mee denken met de klant. ook afspraken worden allemaal na gekomen.
In de winkel zeer deskundig voorgelicht. Inmeten ook zeer deskundig gedaan. Snelle levering en keurig gemonteerd. Uitermate tevreden.
Zie boven
De service in de winkel was erg prettig, aangenaam en klantgericht. Opmeten en later het plaatsen bij ons thuis ging ook heel vriendelijk en deskundig.
mijn sterren zijn op
Zeer te vreden over alles
De klantgerichtheid is top. Er wordt serieus aandacht aan je besteed en er is ruimte om je wensen te bespreken. De prijzen zijn niet voordelig, gemiddeld liggen die iets hoger t.o.v. andere bedrijven. De gordijnen en jaloezieën waren ingemeten en toen bleek later bij de montage dat het helemaal niet te monteren viel aan ons huidige plafond. Persoonlijk vind ik dat zoiets bij het inmeten meegenomen moet worden, en moet je daar niet tijdens montage achter komen.
Keuze- en offertestadium: Deskundig, klantvriendelijk en snel. Planning vloer leggen: Heldere communicatie. Vloer leggen: Klantvriendelijke en deskundige stoffeerder, prima resultaat !
Betrouwbaar en vriendelijk
Goed advies m.b.t. de aanschaf van horren. Mooi product geleverd en snel en vakkundig geplaatst.
Vriendelijkheid, duidelijkheid, meedenken, oplossingen zoeken om tot een goed resultaat te komen, veel keuze mogelijkheden. Houden aan afspraken, kortom een fijne zaak waar we graag Terukomen.
Zeer gemotiveerde medewerksters en monteur.
Nadat we ons goed georienteerd hadden zijn we in Veenendaal terecht gekomen. Daar zijn we uitstekend geholpen en is aansluitend de vloer gelegd door goede vakmensen. Daarbij was de prijs ook heel scherp. Vreemd dat andere aanbieders die ook aangesloten zijn bij Thuisin hele andere prijzen hanteren.
Ik wist wat ik wilde,verkoopster snapte wat ik bedoelde en samen zijn we mooie produkten uitgezocht
Wij waren op zoek naar raamdecoratie op maat voor ons nieuwe huis en zijn uitstekend geslaagd bij Thuisin. Er wordt ruim de tijd genomen en aandachtig geluisterd naar de wensen die er zijn. Het assortiment is zeer ruim dus keuze genoeg. De installatie service is ook helemaal top. Vakmensen! Kortom wij zijn erg blij met onze raamdecoratie en kijken er iedere dag met groot plezier naar.
Product en ondersteuning geheel volgens verwachtingen. Geen enkele tekortkoming geconstateerd met uitstekende nazorg.
Fijne ervaring tijdens het uitzoeken waarbij deskundig advies werd gegeven. Ook bij het inmeten was er deskundig advies. Montage werd ook zeer goed uitgevoerd. Jammer dat een paar gordijnen in het naaiatelier niet correct waren uitgevoerd. Maar ook dit wer netjes opgelost. Al met al goede ervaring.
Fantasties geholpen om een juiste match te maken van vloer, keuken en raamdecoratie. Vervolgens prima vakmensen die de vloer en raamdecoratie kwamen plaatsen.
Groeneveldselaan 43
3903AX Veenendaal
Thuisin van Dijk is dé woninginrichtingsspecialist voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan vloeren, raamdecoratie, gordijnen, verf, behang en kasten op maat. Bij Thuisin van Dijk staat persoonlijk advies centraal. Wij geloven namelijk dat een interieur pas écht persoonlijk wordt als het aansluit bij de identiteit van de klant. Onze deskundige adviseurs nemen dan ook graag de tijd om samen met de klant te kijken naar de mogelijkheden en wensen. Bij ons staat klanttevredenheid voorop en daarom bieden wij ook vrijblijvend advies op maat. Of het nu gaat om het inrichten van een woonkamer, slaapkamer, kantoor of werkruimte, bij Thuisin van Dijk ben je aan het juiste adres voor een unieke en persoonlijke interieurbeleving. Kom langs in onze winkel en laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment en persoonlijke service.
Thuisin is dé inspirerende woonwinkel. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé specialist in ‘mooi wonen’. Met alles op het gebied van interieur onder één dak: verf, behang, raamdecoratie, gordijnen, vloeren (laminaat, pvc, tapijt & vinyl) en kasten op maat.