We werken al heel lang samen met Multicopy vooral voor Sign, speciaal drukwerk en vooral duurzame, milieuvriendelijke, producten
Wij hadden lastminute een vlag nodig, en Multicopy kon deze op tijd bij ons leveren. Uiteraard van goede kwaliteit!
Goede ervaring, denkt niet alleen mee maar ook verder en daar gaat het om
Fijne samenwerking, goed advies en mooie producten tegen een prima prijs-kwaliteit verhouding
Voor het visueel laten maken van mijn scriptie heb ik veel samengewerkt met multicopy. De betreffende dames waren uiterst vriendelijk en dachten/hielpen actief mee met de opbouw en invulling van het drukwerk. Ik ben uiterst tevreden en beveel multicopy dan ook aan iedereen aan.
ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen
Service is super! Onlangs een levering gehad van business cards, 100% mooie kwaliteit zoals we van ze gewend zijn. De aantallen weken echter af van wat ik had besteld. Multicopy compenseerde de nalevering meer dan royaal door een extra doosje kosteloos na te zenden.
Vooral het meedenken erg positief beleefd!
Hoi Sharon en collega's, Vond het fijn samenwerken met jullie! We kunnen snel schakelen, jullie denken goed mee en leveren snel.
Multicopy Tilburg heeft voor ons een beurs achterwand gemaakt, prima advies, super snelle levering en een erg mooie achterwand!
Multicopy ontzorgt. We hebben geen omkijken meer naar ons drukwerk. Alles wordt geregeld en dat geeft ons weer meer ruimte voor onze klanten. Bedankt!
Fijne communicatie met de mensen van Multicopy Tilburg. De opdrachten worden snel opgepakt en er wordt meegedacht over hoe het beter kan. Top!
enorm prettige en persoonlijke service !
Multicopy The Communication Company bedenkt slimme communicatieoplossingen, ontwerpt opvallende communicatiemiddelen, personaliseert uw communicatie zoals direct mailings en informatieve manuals, heeft een grote collectie promotionele artikelen en is sterk in sign. Van posters tot banners en van gevelreclame tot autobelettering. We gaan altijd net die ene stap verder om voor u de beste totaaloplossingen te realiseren. Communicatie waarmee u uw doel bereikt. Snel, opvallend en resultaatgericht.