Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
We werken al heel lang samen met Multicopy vooral voor Sign, speciaal drukwerk en vooral duurzame, milieuvriendelijke, producten
Kwaliteit van het advies
Meedenken
Communicatie met bedrijf
Snelheid van levering
Kwaliteit van het werk
15 June 2020
Marjon
Purmerend
Wij hadden lastminute een vlag nodig, en Multicopy kon deze op tijd bij ons leveren. Uiteraard van goede kwaliteit!
Kwaliteit van het advies
Manon
11 September 2018
Inez
Tilburg
Goede ervaring, denkt niet alleen mee maar ook verder en daar gaat het om
10 August 2018
Onno
Oisterwijk
Fijne samenwerking, goed advies en mooie producten tegen een prima prijs-kwaliteit verhouding
12 September 2017
Karin
Oisterrwijk
Voor het visueel laten maken van mijn scriptie heb ik veel samengewerkt met multicopy. De betreffende dames waren uiterst vriendelijk en dachten/hielpen actief mee met de opbouw en invulling van het drukwerk. Ik ben uiterst tevreden en beveel multicopy dan ook aan iedereen aan.
2 June 2017
Hans
Drunen
ze zeggen wat ze doen en ze doen wat ze zeggen
1 June 2017
Onno
Oistewijk
Service is super! Onlangs een levering gehad van business cards, 100% mooie kwaliteit zoals we van ze gewend zijn. De aantallen weken echter af van wat ik had besteld. Multicopy compenseerde de nalevering meer dan royaal door een extra doosje kosteloos na te zenden.
26 April 2017
Miranda
24 April 2017
Simone
Tilburg
Vooral het meedenken erg positief beleefd!
22 April 2017
Judith
7 April 2017
Claudia
Tilburg
Hoi Sharon en collega's, Vond het fijn samenwerken met jullie! We kunnen snel schakelen, jullie denken goed mee en leveren snel.
6 April 2017
Michelle
Oisterwijk
Multicopy Tilburg heeft voor ons een beurs achterwand gemaakt, prima advies, super snelle levering en een erg mooie achterwand!
3 April 2017
Jules
Beusichem
Tom
Berkel-Enschot
Multicopy ontzorgt. We hebben geen omkijken meer naar ons drukwerk. Alles wordt geregeld en dat geeft ons weer meer ruimte voor onze klanten. Bedankt!
Mary
Maryvon
7 March 2017
Fleur
Tilburg
Fijne communicatie met de mensen van Multicopy Tilburg. De opdrachten worden snel opgepakt en er wordt meegedacht over hoe het beter kan. Top!
8 February 2017
Bram
19 January 2017
Robbert
Oisterwijk
enorm prettige en persoonlijke service !
12 January 2017
Willem Jan