Altijd snelle afwerking en prettig contact!
Wederom een prima ervaring en snelle service
Prima, als wij besluiten om te veranderen zal dat zijn vanwege de prijs, wij zijn zwaar verliesgevend en prijs wordt steeds meer een issue.
Ik heb alleen maar positieve ervaringen met multicopy. Wij hebben gebruik gemaakt van de filialen in Kanaleneiland, Moreelse park en de Drift en overal is de service, kwaliteit en snelheid geweldig. Om blij van te worden!
Erg prettig om mee samen te werken! Wij gebruiken multicopy bedrijfsmatig, waarbij ik vaak pas op het laatste moment een bestelling plaatst. Gelukkig kan ik altijd rekenen op de mensen bij Multicopy, zij helpen mij altijd zo goed als dat kan en zo snel mogelijk. Keep it up!
Toppers!
Altijd correct en keurig en vriendelijk :-)
Wij ervaren de samenwerking met Multicopy als prettig, accuraat en zijn met name heel blij met de snelheid van werken.
Goed partnership
De communicatie over de levering liep niet erg soepel, ik heb het minstens 4 keer over gebeld.
Multicopy Utrecht verzorgt al jaren de afdrukken van groepsfoto's die wij per email aanvragen. Ik krijg de foto's altijd snel en van goede kwaliteit per post toegezonden!
Uitstekende service van Patrick Mulder (MultiCopy Utrecht) gehad bij overleg over en bestelling van een foam board!
De rapporten zijn altijd keurig op tijd en soms nog sneller klaar dan afgesproken. Service is perfect, ga zo door!
Een geweldig bedrijf, enorm servicegericht, meedenkers, kortom de vestiging in Utrecht is een absolute topper!
Super snelle levering. Meedenken met de opdrachten. Proffesionele begeleiding.
Drift 5
3512 BP Utrecht
Multicopy The Communication Company bedenkt slimme communicatieoplossingen, ontwerpt opvallende communicatiemiddelen, personaliseert uw communicatie zoals direct mailings en informatieve manuals, heeft een grote collectie promotionele artikelen en is sterk in sign. Van posters tot banners en van gevelreclame tot autobelettering. We gaan altijd net die ene stap verder om voor u de beste totaaloplossingen te realiseren. Communicatie waarmee u uw doel bereikt. Snel, opvallend en resultaatgericht.