Laden reviews...
0 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Wij werken al jaren met Multicopy Lelystad. Geweldige service en erg klantvriendelijk.
5 February 2021
Ramona
Biddinghuizen
Mijn vraag was om de website te veranderen. Dit is supersnel gedaan. Bedankt
2 September 2020
Michael Haverkamp
DRONTEN
Zeer goed geholpen door een medewerker met een spoed geval. Ik belde naar Multicopy Lelystad en tijdens het gesprek viel ik weg, door de medewerker ben ik terug gebeld. Ook de verdere communicatie via de mail is snel verlopen. Ik had om 11:00 uur gebeld met de vraag of ik geholpen kon worden met posters afdrukken en om 14:00 uur lag het al klaar voor me. Top service!
29 February 2020
Merve
Lelystad
Vandaag bijzonder onvriendelijk geholpen bij multicopy. Had hulp nodig om 10 pintjes te maken om briefjes op te hangen dat mijn kat vermist is. Thuis was de printer stuk en ik woon nog niet lang in Lelystad dus ik kan niemand anders vragen. Ik had het bestand bij me en vroeg om 10 afdrukken. Er werd geweigerd. Kom morgen maar terug dan hebben we misschien tijd, werd gezegd. De moed zakte in mijn schoenen. Gelukkig vond ik een bedrijfje in de Noordersluis waar ze niet zo moeilijk deden om een paar afdrukken
Beveelt niet aan
14 November 2018
Dunja
Lelystad
Beste Dunja, wat vervelend dat je deze ervaring hebt met onze organisatie. Wij proberen altijd iedereen vrijwel meteen te helpen, maar soms gaat dat niet omdat opdrachten ingepland worden en we dan niet een printopdracht tussendoor kunnen draaien. Gelukkig is het je toch gelukt de kopietjes te regelen en hopen we dat je kat snel terecht is. Sterkte!
Ik geef geen 10, omdat er altijd gestreefd moet blijven worden worden om te verbeteren.
20 July 2018
anoniem
Super snelle levering, vriendelijke afhandeling en service!
9 July 2018
Elke
Lelystad (adres bedrijf)
26 June 2018
linda
Almere
altijd heel goede ervaringen gehad, prettige service, snelle levering, goed advies. Leuk personeel
25 June 2018
Jaap
Lelystad
I love working with Renate and Vincent!
23 May 2018
Suzanne
Zeist
Geweldig bedrijf. Zeer creatief, altijd meedenkend en bovendien reuze gezellig.
11 May 2018
Maarten
Lelystad
De positieve ervaring is met vestiging in Almere.
3 April 2018
nanette
goed tot zeer goed
30 March 2018
T.A.
Almere
Topper. Tijdens gesprekken, wordt er goed geluisterd en met die informatie wordt er gekeken maar het beste resultaat. twee woorden.....Helemaal geweldig.
26 March 2018
Robin
26 March 2018
anoniem
En die ervaring heb ik met Stephan want die is écht een topper!
16 March 2018
René
Lelystaf
Multicopy is verrassend professioneel creatief! 👍🏻👍🏻👍🏻💪
13 March 2018
Esther
9 March 2018
Denise
Utrecht
Bijzonder adequaat team, supersnelle levering en prima kwaliteit tegen een goede prijs
5 March 2018
Olav
Almere
Goed meedenkende medewerkers met oog voor de belangen van de klant. Topbedrijf hier in Almere
2 March 2018
Tiny
Almere
Wordt altijd netjes gewerkt. Soms wat star in de aanlevering. Vergeten soms alternatieven aan te dragen als het gevraagde niet mogelijk is.
27 February 2018
Same day delivery... :-)
23 January 2018
Bénédicte
Lelystad
Goed advies en service gekregen van Andy. Helemaal top!
22 January 2018
Barry
Almere
zoals altijd een snelle reactie en fijn dat de bestelling op kantoor afgeleverd wordt zonder extra kosten.
15 January 2018
Tinie