Ik bestel vaak spoedklussen en het is elke keer netjes afgehandeld bij de multicopy!
Goede ervaring
Mijn contact met Multicopy is zeer positief, snel en accuraat. Zij kunnen snel schakelen, alles in goed overleg en de kwaliteit is altijd naar wens.
oke
Mijn oordeel berust vooral op het persoonlijke contact dat ik buitengewoon op prijs stel.
Wederom goede service! Bedankt!
Ik ben overal tevreden over, behalve het allereerste contact bij een klus. Soms stuur ik naar een paar mensen mijn aanvraag omdat ik niet snel reactie krijg. Later hoor ik dan dat ze er al wel mee bezig waren. Het zou wellicht goed zijn om meteen een bevestiging van de aanvraag te versturen, dan weet de klant dat de aanvraag goed ontvangen is en dat de medewerkers bezig zijn met het maken van een offerte
Top service, helemaal goed.
Ik had op korte termijn nog wat kaarten nodig. Dit was snel geregeld en er werd uitstekend meegedacht.
Bij Multicopy staat klantvriendelijkheid voorop. Ik vind het fantastisch dat je altijd het kantoor mag binnenlopen en al het personeel meteen bereid is je (goed en snel) te helpen.
Heel tevreden met de samenwerking.
Het zijn toppers!
De reden dat ik voor Multicopy gekozen heb is omdat ik het fantastisch vond dat ze zich net zoals mijn bedrijf on het WTC bevinden. Ik kan snel mer ze schakrlen en ik kan er altijd terecht voor last minute opdrachten. Ik bewonder met name de expertise en de inzet van het team van Multicopy in het WTC!
Multicopy The Communication Company bedenkt slimme communicatieoplossingen, ontwerpt opvallende communicatiemiddelen, personaliseert uw communicatie zoals direct mailings en informatieve manuals, heeft een grote collectie promotionele artikelen en is sterk in sign. Van posters tot banners en van gevelreclame tot autobelettering. We gaan altijd net die ene stap verder om voor u de beste totaaloplossingen te realiseren. Communicatie waarmee u uw doel bereikt. Snel, opvallend en resultaatgericht.