We werden geadviseerd door Nico van Zoest. Hij was zeer vriendelijk, had een goede smaak en was buitengewoon deskundig. En... hij had veel geduld met ons. Ook bij aflevering, met collega Patrick, verliep alles professioneel en vlot. Hartelijk dank nogmaals Nico en we hopen nog een keer van je interieuradvies gebruik te maken. We kunnen jullie zaak bij iedereen aanbevelen. Chapeau. We genieten elke dag van onze aankoop. Met groet,
De juiste professionele aanpak en aandacht
Positieve ervaring. Minpuntje is dat ik niet gebeld ben toen de bank binnen was, ik heb zelf gebeld omdat de termijn verstreken was. Met garantie/nazorg heb ik nog geen ervaring.
goede service tot aan levering. Bij levering bleek na 1 uur dat er een beschadiging/fout in het leer was waar me meteen over hebben gebeld. Daarna niets meer vernomen ondanks telefoon en mail met foto's van defect.
Heel prettig zaken doen
Op zoek naar een eigentijds en toch tijdloze bank en fauteuil zijn we geweldig goed geslaagd bij Mondileder in Soesterberg. De medewerkers gaven ons alle tijd om te kijken en dachten creatief mee. Zo wilden we heel graag de meubels uit de winkel, omdat deze bruine kleurstelling heel mooi bij elkaar pasten. Wij genieten van meubels met een heel natuurlijke uitstraling,geweldig zitcomfort en fijn hoe de samenwerking verlopen is.
Na bezorging van de verkeerde stoel is de levering van de juiste stoel vrij vlot naar tevredenheid verlopen. De eerste levering duurde ruim een maand langer dan beloofd. Houd de klant op de hoogte van de reden waarom een levering veel langer gaat duren, dan is wachten ook makkelijker en begrijpelijk.
Wij hebben bij Mondileder met zeer veel plezier de nieuwe meubels voor de woonkamer gekocht. Leuke ruime showroom en personeel met veel kennis van zaken en geduld.
Mooie grote showroom met gave collectie designmeubelen! We hadden vrij specifieke wensen voor het leer van de nieuwe bank maar dat was geen probleem bij Mondileder. Keuze genoeg. Fijn persoonlijk advies gehad. Top service!
Mooie vernieuwde showroom in bosrijke omgeving. Ze hebben een heel groot assortiment, dus veel keuze. We zijn er prettig geholpen. Ook over het onderhoud hebben we een goed advies gekregen.
Zoals in de enquete weergegeven alles uitstekend een top bedrijf waar we zeker terugkomen
Heel jammer dat het zo lang duurde voordat de stoel kwam. Was veel eerder beloofd. Communicatie hierover ging moeilijk!
Prima!
Goed advies, voldoende keuze, prettige ontvangst en afhandeling
Prima zaak. Prijs alleen niet concurerend.
Service, informatie, en aandacht zijn prima
Vriendelijke behandeling en verzorging.
We werden snel geholpen. Het advies komt vakkundig en deskundig over. Bereikbaarheid ivm met afspraak over levertijd was iets minder, echter niet heel vervelend. Het afleveren is goed geregeld.
Kwalitatief goede meubels en vriendelijk personeel dat de tijd voor je neemt
Bernhardstraat 5
3474JR Zegveld