Heeft een totaal van 106 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Review overzicht
Positief sentiment88%
Klanten waarderen de kwaliteit van de keuken en de vakkundige montage. Het team toont betrokkenheid en helpt snel waar mogelijk. Enkele ervaringen noemen vertragingen, maar problemen worden opgelost. De algehele indruk is positief en betrouwbaar.
Sterke punten
Kwaliteit van de keuken
Deskundig advies en vakkundige installatie
Klantvriendelijke en betrouwbare service
Gebaseerd op 11 reviews
Fantastisch
Keukenstudio Dordrecht denkt met je mee. Ruim aanbod aan stalen..
De kwaliteit van onze keuken is waanzinnig!
Ik raad Keukenstudio Dordrecht aan.
2 September 2026
Diane van der
Reactie van Keukenstudio Dordrecht
Bedankt voor je mooie beoordeling Diane!
We vinden het resultaat zelf ook erg goed gelukt.
Wederom heel tevreden
Nadat we 3 jaar geleden hier een keuken hebben aangekocht zijn we hier afgelopen zondag een nieuwe keuken gaan uitzoeken voor onze nieuwe woning. Sander is heel geduldig en denkt goed mee. Er wordt niets aangesmeerd wat je eigenijk niet wil. Nadat we de keuken thuis op de vloer hadden uitgetekend toch besloten voor een andere lay out te gaan. Daar wordt helemaal niet moeilijk over gedaan en dat voelt heel fijn. We hangen nergens aan vast, ook al hadden we al getekend. Bedankt Sander! Benieuwd naar je nieuwe voorstel.
13 August 2026
R.
Kamperland
Reactie van Keukenstudio Dordrecht
Wow!!! Wat een prachtig compliment dit…
We zijn er trots op dat we voor de tweede keer in drie jaar voor jullie droomkeuken morgen zorgen!
Geweldige ervaring.
Fantastisch geholpen door Wilfred. Hij heeft mooie oplossingen voor ons bedacht
Wij zijn superblij met het prachtige eindresultaat
29 July 2026
Yolanda
Ridderkerk
Reactie van Keukenstudio Dordrecht
Bedankt voor deze mooie woorden!!!
De keuken is echt een blikvanger geworden
Na wat leverings problemen is alles zeer netjes geïnstalleerd en is de keuken echt prachtig geworden . We zijn zeer tevreden.
28 July 2026
Fa.van Laar
Schiedam
Reactie van Keukenstudio Dordrecht
Bedankt voor de mooie review!
We zijn zelf ook trots op het resultaat.
Spontaan een keer de winkel binnen gelopen maar werden gelijk vriendelijk benaderd door Wilfred. Zonder opdringerig te zijn gaf hij ons genoeg informatie waardoor wij enthousiast werden en later een afspraak hebben gemaakt voor een advies gesprek. Bij deze afspraak bleek hij goed aan te voelen wat wij precies wilden en zagen wij voor onze ogen op de monitor een ontwerp verschijnen wat helemaal paste bij onze wensen en budget. Wij hebben toen de opdracht in gang gezet en sindsdien was de communicatie via mail en/of telefoon helder, vriendelijk en snel. De levertijd was 2 maanden, wat voor ons helemaal prima was. Ook het bedrijf wat de keuken kwam plaatsen in opdracht van keukenstudio, Esta Bouw, was zeer goed. Osman, degene die alle zaken regelt voor Esta Bouw, kwam al vrij snel alles opmeten en gaf duidelijk en goed advies. Inclusief leidingen omleggen, stucen van de muren en het plaatsen van de keuken heeft dit alles 2 weken geduurd. Het plaatsen werd door 1 persoon gedaan, Patrick. Wat een vakman is dat! Nadat de keuken geplaatst was, kwamen er nog wat kleine dingen naar boven die direct werden opgelost door Keukenstudio en Esta Bouw. Wij zijn heel tevreden over hoe alles is gegaan en zijn elke dag weer super blij met onze nieuwe keuken!
28 July 2026
Daan
Papendrecht
Reactie van Keukenstudio Dordrecht
Wow, wát een mooi cijfer zeg!!
Hier doen we het voor 😊
Goed product voor een mooie prijs.
Prachtige keuken met gedeeltelijk nieuwe apparatuur en in 1 dag geplaatst door een vakman.
Enige minpuntje was dat het gat waar de inductieplaat in moest te klein was qua passing. Dus waarschijnlijk met inmeten over het hoofd gezien. Genereerde extra werk voor de monteur, die moest een stukje uit het bestaande granieten blad slijpen. Wat na enige tijd lukte, hoewel de inductieplaat voor het zicht niet helemaal recht in het gat zit. Overigens niets dan lof voor het totaalplaatje.
25 July 2026
Jaap
Rotterdam
Dramatische montage
Onbekwame keukenmonteurs, het heeft bijna een jaar geduurd voordat de grootste problemen waren opgelost. De schade door de monteurs veroorzaakt aan de muur en het plafond zijn nooit tot volle tevredenheid opgelost.
Beveelt niet aan
24 July 2026
E.M.D.
Hoorneman
Reactie van Keukenstudio Dordrecht
We vinden het zeer spijtig om deze review te lezen!
We weten dat er zaken absoluut niet goed zijn gegaan met de montage (overigens een partij waar we afscheid van hebben genomen!!) en hiervoor hebben we ook ons uiterste best gedaan om u tevreden te stellen.
Helaas is dat blijkbaar niet gelukt ondanks al onze inspanningen…
Het steekt om te zien dat we met een 1 worden beoordeeld terwijl dat eigenlijk alleen om de montage ging.
Hierdoor ontstaat een scheef beeld terwijl we prachtige cijfers van u krijgen als het gaat om de showroom, de medewerkers, ons assortiment én de persoonlijke aandacht.
Zeer nette service
Kleine dingetjes die mis gingen maar door altijd vriendelijke omgang is alles goed gekomen
Het keuken blad was dubbel geleverd
Later bleek dat er een te smal was en de ander juist
Snel geregeld en netjes geplaatst
Helaas ging niet alles perfect maar uiteindelijk is de keuken prachtig en netjes geplaatst
Al met al heel tevreden voor de nette services die geleverd zijn
24 July 2026
Peter
Spoelbak
Een probleem met onze spoelbak snel opgelost. Monteur heeft het verder prima geïnstalleerd
20 May 2026
Erik
Zuid holland
Super mooie keukens, mooie prijzen, nazorg heeft aandacht nodig.
Wij hebben vorig jaar een hele mooie keuken gekocht en zijn nog steeds erg tevreden. Er waren wat restpunten die netjes zijn opgelost. Soms duurde het erg lang voordat de monteur hiervoor langs kwam, onze ervaring is dat zonder dat wij hier om vroegen er niets gebeurde. Al met al een zeer goede ervaring!
3 February 2026
R van der
Raamsdonksveer
Reactie van Keukenstudio Dordrecht
Bedankt voor de mooie review Ramon! We zullen de aandachtspuntjes intern bespreken en kijken waar we het kunnen verbeteren.
Fijn geholpen en meegedacht.
We waren op zoek naar een niet al te dure keuken. Het resultaat en advies was prima. Staat er nu 2 jaar en zijn nog steeds tevreden.
1 February 2026
P.
Reactie van Keukenstudio Dordrecht
Bedankt voor de mooie review!!
Goed naar onze wensen geluisterd, en een mooi ontwerp gemaakt.
Twee kleine opmerkingen over de gebruikte apparatuur.
Wasbak had wat meer afschot mogen hebben.
Knoppen van de kookplaat te dicht bij elkaar, erg lastig schoonmaken tussen de 4 knoppen.
Monteurs heel deskundig.
31 January 2026
Leo
Reactie van Keukenstudio Dordrecht
Bedankt voor je mooie review Leo! Jammer om te horen dat de kookplaat wat lastig schoon te maken is... Helaas is in deze tijd de keuze in rvs gaskookplaten van 60cm breed erg klein. Volgens mij zou je de knoppen er ook makkelijk af moeten kunnen halen voor het schoonmaken.
Prachtige keuken en goede service
De keuken is erg mooi geworden. De keukenadviseur (Sander) had veel geduld met ons en de keukenmonteur is heel vakkundig.
7 November 2025
A. van
Amsterdam
Reactie van Keukenstudio Dordrecht
Bedankt voor de geweldige review Angie!!
Heel goed advies, zorgeloze uitvoering
Er is heel goed met ons meegedacht bij het ontwerp. De montage was vlekkeloos en de nazorg uitstekend.
20 October 2025
R.A.
Reactie van Keukenstudio Dordrecht
Wow! Wat een geweldige review!! Hier doen we het voor.
Bedankt!!!
Top bedrijf
Heb hier mijn geweldige keuken aangeschaft en alles is naar wens verlopen.
Missend onderdeel snel nageleverd
Denken goed mee en zijn erg klantvriendelijk en oplossend gericht.
Kwaliteit van de keuken is top
Een dikke 10 !
7 October 2025
Petra
Reactie van Keukenstudio Dordrecht
Beste Petra, Bedankt voor deze mooie review! We worden er bijna verlegen van...
Ontvangst matig, afhandeling vriendelijk
Een paar opmerkingen:
-het hele proces van aankoop tot laatste plint heeft 18 maanden geduurd;
-aankoop in de winkel was weinig inspirerend;
-plaatsing en montage ging prima op tijd etc, maar dat blad pas later zou komen werd niet vooraf bij de aankoop gezegd;
-dat het blad tot twee keer toe niet paste, was wel heeel erg vervelend;
-we hebben erg veel zelf moeten bellen en mailen, maar de bloemen na afloop maakte dat wel goed.
26 September 2025
C.A.J.
Sliedrecht
Reactie van Keukenstudio Dordrecht
Bedankt voor uw beoordeling! Het hele traject heeft inderdaad (door diverse redenen als bladen die niet juist waren en vakanties van partijen) véél langer geduurd dan wij allen hadden voorzien. Het allerbelangrijkste is dat u nu blij en tevreden bent met de keuken.
Zeer tevreden met onze nieuwe keuken.
Na een ongemakkelijke start waarbij er onduidelijkheid was over de door ons te nemen voorbereidingen is er toch een dag later dan gepland een keuken geplaatst. Alle lof voor Marko die werkelijk niets heeft nagelaten om het project te realiseren. Vakwerk. Het weghalen van het verpakkingsmateriaal, echt Top. Een deurtje moet nageleverd worden maar daar hebben we vrede mee. Keukenstudio Dordrecht, onze complimenten!
12 September 2025
Trudie
Dordrecht
Keukenstudio Dordrecht – Aanrader!
Met veel plezier hebben wij onlangs een keuken van het merk Ballerina gekocht bij Keukenstudio Dordrecht. Vanaf het eerste moment voelden wij ons hier ontzettend goed geholpen en geadviseerd. Wat ons opviel, is hoe veel aandacht er is voor de kleine details die uiteindelijk het verschil maken in het eindresultaat.
Wat wij heel prettig vonden, is de flexibiliteit van Keukenstudio Dordrecht. We kozen voor een grote keuken en wilden daarbij alleen de kasten via hen afnemen. Dat bleek geen enkel punt, en zo konden we onze droomkeuken helemaal naar wens samenstellen.
Als je op zoek bent naar een kwaliteitskeuken en eerlijk, deskundig advies, dan moet je zeker bij Keukenstudio Dordrecht zijn. Een absolute aanrader!
10 September 2025
Martijn
Almere
Reactie van Keukenstudio Dordrecht
Bedankt voor deze prachtige beoordeling!!
Afspraken nakomen zeer moeizaam
Aantal zaken klopten niet in de keuken. Contact moeizaam. Uiteindelijk is het meeste opgelost. Zitten nu na 3/4 jaar nog te wachten op een nieuwe handgreep van onze combi magnetron. Hier meerdere keren over gemaild. Geen reactie.
Beveelt niet aan
24 August 2025
A.
Beste heer Blom,
Ik vind het enorm jammer om deze review te zien! Het klopt helemaal dat er in december een paar opleverpunten waren bij de keuken en alle meldingen zijn destijds ook direct gemaakt bij de leveranciers. In onze optiek was alles al opgelost maar nu blijkt dat AEG de beschadigde greep nog niet heeft vervangen terwijl ik dit op 19 december al heb gemeld. Zoals mijn collega u heeft uitgelegd krijgen wij normaliter geen terugkoppeling meer vanuit de fabrikant en lossen zij het direct op met de klant. Natuurlijk vinden we het dan ook erg vervelend dat het nog steeds niet is verholpen! We zorgen ervoor dat ook dit laatste puntje netjes zal worden opgelost. Waar ik, eerlijk gezegd, wat moeite mee heb is dat u ons (mij) als medewerkers van Keukenstudio Dordrecht zo enorm slecht beoordeeld. Als dat het geval was geweest dan had u toch geen zaken met ons gedaan? Ook de montage wordt door u zéér slecht beoordeeld terwijl de monteur een absolute vakman is! Dat het op persoonlijk vlak tussen u en hem niet echt boterde zegt natuurlijk niets over de kwaliteit van zijn werk. Dat er wat zaken niet 100% in orde waren dat klopt, en die hebben we ook netjes verholpen. Helaas blijkt de greep nog tussen wal en schip te zijn beland. Onze deur staat 6 dagen in de week open voor onze klanten en elke mail wordt netjes beantwoord. Soms lukt het niet om ieder telefoontje op te nemen omdat we (gelukkig) regelmatig met klanten in gesprek zijn. Maar "moeizaam contact" is een term waar we ons niet in kunnen vinden. Nogmaals; we zorgen dat het laatste puntje ook netjes wordt verholpen en we betreuren deze enorm slechte beoordeling die, naar ons idee, niet op elk vlak terecht is.
Goede overeenkomst prijs, heel flexibel
We zijn heel snel overeengekomen met een prijs waar we beide blij mij zijn. Al had ik mijn design zelf voor een groot deel klaar staan, heb ik tips gekregen en waren ze heel flexibel en meegaand in het plaatsen van de keuken.
Hier kunnen zij niets aan doen, maar het keukenblad (ceramiek, dus is al snel kapot) een aantal keren defect aangekomen bij het warenhuis. Ook hier denkt keukenstudio mee aan een oplossing.
Ook erg snel in het reageren op vragen.
Al in al, echt een aanrader!
28 April 2025
Adriaan
Reactie van Keukenstudio Dordrecht
Bedankt voor de mooi woorden Adriaan! Met het blad gaat het zéker goed komen.
Super meegedacht om van een kleine keuken een luxe kookhemel te maken.
Na verschillende negatieve ervaringen bij andere keukenzaken (niet voorbereid, standaard oplossingen, heigerig gedrag, onzin kortingen, etc) werd ik door Sander van Keukenstudio Dordrecht begrepen.
Mijn wens was van een kleine keuken, 2 bij 2,5m in een jaren-30-woning in het Centrum van Dordrecht met een aantal bouwkundige aanpassingen een luxe high end keuken in jaren 30 stijl te realiseren.
Door de aangedragen oplossing van een combinatie van 2 keukenmerken (1 merk voor de onderkasten in donker hout en 1 merk voor de bovenkasten) heeft Sander dit perfect ingevuld.
Ook de ervaren montageploeg (Marco) heeft alles super netjes geinstalleerd ondanks dat niet alle muren en vloer waterpas zijn. Ook werden de puntjes recent netjes op de i gezet en ben ik dik tevreden!
5 March 2025
Maurice
Dordrecht
Fijn geholpen, werd goed meegedacht.
Moeite gedaan toen fornuis niet meer leverbaar was.Goed alternatief gezocht en gevonden
20 January 2025
J.A.
Reactie van Keukenstudio Dordrecht
Bedankt voor deze prachtige review!
Van aankoop tot plaatsen heel tevreden!
Bij het ontwerpen, uitzoeken van de juiste keuken, frontjes, apparaten etc. hadden we gelijk een goed gevoel en dat gevoel bleek juist want het is heel goed uitgepakt. De kleurstelling is zoals we hadden gehoopt (ik ben ook maar 10 keer heen en weer gereden met de plankjes wat geen enkel probleem is bij jullie) apparaten smoelen goed, werken goed en kwaliteit van de keuken is erg degelijk) kortom: een mooi geheel. Maar ook alle zaken achter de schermen lopen goed bij jullie. De facturering, een nabestelling, de bezorging, ophalen afval maar last but not least: de keuze om Marco onze keuken te laten zetten! We hadden vanaf het moment dat hij kwam inmeten een goed gevoel en geloof me: dat is echt fijn want het blijft toch een groot en spannend project vonden wij. Hij heeft zijn stinkende best gedaan maar ik denk dat jullie wel gewend zijn aan nog wat puntjes op de I na het plaatsen. Ook dat verliep zonder gezeur en strijd (wat je wel eens bij andere mensen hoort). Wij kenden jullie zaak niet, zijn bij toeval bij jullie terechtgekomen maar nu al aan meerdere mensen jullie aanbeveelt inmiddels.
13 January 2025
Sandra
Papendrecht
Reactie van Keukenstudio Dordrecht
Wow, wat een mooie woorden zeg!! Superbedankt.
Mooie keuken, verstaan hun vak
Bij toeval eigenlijk binnen gaan kijken, maar hoge kwaliteit en kennis sprak erg aan. Elke dag een genot om te koken.
6 December 2024
Johan
op rolletjes
Goed advies, duidelijke prijsstelling zonder kortingen theater, vakmensen die de keuken hebben geplaatst, afvoer van alle verpakkingen en ook nog eens alles exact volgens planning.
25 September 2024
Ruud Koreman
Reactie van Keukenstudio Dordrecht
Bedankt voor de mooie woorden Ruud!
Review overzicht
Positief sentiment88%
Heeft een totaal van 106 beoordelingen met een gemiddelde score van 8,7
Over Keukenstudio Dordrecht
Keukenstudio Dordrecht is een High-End Keukenzaak in Dordrecht.
Sander en Berry zijn lokale ondernemers in het populaire 078. De Drechtsteden is de plek waar Sander en Berry dag in dag uit werken aan mooie projecten, prachtige opstellingen en unieke keukens.
Keukenstudio Dordrecht is gespecialiseerd in het plaatsen van high-end keukens. Keukens die veel meer aandacht nodig hebben, want elke keuken is maat-werk. Wat een keuken high-end maakt heeft te maken met de grootte van de keuken, de materialen van de keuken en de apparatuur van de keuken. Deze keuken bestaat uit top-kwaliteit.
Niet elke monteur kan zomaar een high-end keuken monteren. Hiervoor is jaren ervaring voor nodig. Ook moet het in je karakter zitten om de meest precieze calculaties te maken, om de perfecte hoeken te berekenen en de keuken in de gewenste hoogte te verstellen. Onze monteurs hebben veel ervaring in het plaatsen van high-end keukens. Zo kunnen we u garanderen op de beste kwaliteit.