Na 11 jaar heerlijk geslapen te hebben op een waterbed van Simon. Hebben wij weer ons 2de waterbed gekocht, wat een heerlijk fantastisch bed. De service die we kregen was weer geweldig, vriendelijk, professioneel, en vakkundig advies! Mooie nette winkel ook, bedankt Simon en Annemieke voor het heerlijke slaapplezier!
Wij kochten 10 jaar geleden bij de Bruijn een waterbed. Vanwege de prettige communicatie en hoge kwaliteit gingen we terug voor een waterbed. Na uitgebreide informatie die geheel werd afgeremd. Op onze wensen, mogelijkheden en situatie, kwamen we toch tot de conclusie dat een ander slaap system voor ons de komende jaren we betere oplossing was.
Bij Simon de Bruin krijg je duidelijk en deskundig advies. Er wordt geluisterd naar wat voor jou belangrijk is.
Deskundige, vriendelijke zorg. Luisteren en denken mee met de klant. Ze zijn ook pas tevreden zodra de klant tevreden is. Zeer geduldig!
Geweldig in een woord.
Voor een goede nachtrust heb je een goed bed nodig. En dat goede bed kun je vinden bij Simon de Bruin Slaapcomfort. Eerst lekker rond kunnen kijken en daarna rustig de verschillende opties kunnen bespreken. We hebben een heel mooi bed uitgekozen. Het vinden van ons nieuwe huis was een grotere uitdaging. Ons bed heeft maanden bij Simon de Bruin Slaapcomfort in opslag mogen staan zonder extra kosten. Dat is nog eens klantenservice. En de levering en plaatsing gingen precies zoals afgesproken. We genieten iedere nacht van ons bed.
We zijn goed geholpen, het bed is keurig in elkaar gezet en werkelijk waar: het slaap fantastisch! Dank!
De hoofdpunten van mijn zeer goede ervaring bij Simon de Bruin zijn, behalve de vriendelijkheid: Aandachtig luisteren Proberen te begrijpen wat je wilt Oplossingen bedenken Adviezen daarop baseren Achteraf ook beschikbaar blijven en service leveren Afspraken nakomen Uitstekend en vriendelijk installatieteam Een aanrader dus. Dit alles is gebaseerd op 2 ervaringen, een van 2015 jaar en een van deze maand in 2020.
We hebben net onze eerste aankoop bij Simon de Bruin achter de rug en kunnen deze winkel van harte aanbevelen. We kwamen voor een grote kleerkast en konden kiezen uit drie kwaliteitsmerken. De verkoper was heel aardig en ervaren. We hebben dan ook na twee bezoekjes een aankopbon ondertekend. De plaatsing van de kast werd uitgevoerd door een zeer professionele onderaannemer. Wij zijn heel tevreden en komen hier graag nog eens terug wanneer we toe zijn aan een nieuw bed.
Ik was prettige en vriendelijk geholpen en kreeg goed advise.
Goed advies en zeer goed service!
Prima geadviseerd en blij met mijn nieuwe boxspring. Slaap heerlijk. Er was iets mis met het hoofdbord maar dat is zeer snel en accuraat verholpen...
Prettigr winkel met vriendelij en behulpzaam personeel. Er moest iets aan onze order gewijzigd worden. Dit was geen probleem. En het bed slaapt goed!
Afgelopen week is mijn nieuwe bed gebracht. En na een paar dagen wil ik al niet meer zonder. Als ik de rest van mijn leven slaap zoals ik nu slaap, is het het geld dubbel en dwars waard geweest. Ook bij de aankoop ben ik uitermate plezierig geholpen. Er werd meer dan genoeg tijd (en koffie) voor me ingeruimd om al mijn vragen te beantwoorden en bij de vragen die niet direct konden worden beantwoord, werd direct naar de betreffende leverancier(s) gebeld. Kortom, ik ben zeer tevreden.
Verkoper is een goede verkoper, professioneel en denkt mee. Wat hij verkoopt is absoluut top kwaliteit.
De ontvangst is allerhartelijkst. Simon kende ons nog van de waterbedden die wij eerder bij hen gekocht hadden. Dat wilden we weer maar hij adviseerde ons een superbed boxspring die een waterbed zou doen vergeten. Hebben op 3 series proefgelegen en daarvan kwam 1 bed, Viking het meest in de buurt van een waterbed, dus dat is het toen geworden. Belangrijk is dat de eigenaren precies weten hoe een bed "slaapt" waardoor je exact de juiste informatie krijgt. Heb ook mijn schoonouders er heen gestuurd en ook zij zijn geslaagd en waren verrast over de kwaliteit en vakmanschap van Simon de Bruin in Amstelveen. Lesje geleerd: Bezuinig niet op slaapcomfort, dat kost je je nachtrust en dat wordt te vaak vergeten.
Op aanraden van familie langs gegaan bij Simon de Bruin voor een topper op mijn logeerbed in Nederland. Na uitgebreid advies toch maar gekozen voor een degelijk matras. Achteraf ben ik enorm blij met deze keuze, want het slaapt fantastisch. De nazorg is ook perfect, ik was vergeten er een molton bij te bestellen. Na een telefoontje is de molton dezelfde avond nog afgeleverd.
Er is goed besproken wat we wilden en wat de mogelijkheden waren. Ze hebben er de tijd voor genomen. Er was een goede uitleg over de producten die ze hebben.
Leeslamp van onze 2 jaar oude Avek boxspring haperde . Gemaild met Simon de Bruin en nog de zelfde dag was al een vervangende set besteld .snelle en goede support dus . Ook twee jaar geleden uitstekend en professioneel hier geholpen bij de aankoop van deze Boxspring . Nog steeds er blij met de keuze die we toen hebben gemaakt .
Erg behulpzaam in de winkel, en product is precies zoals gewenst.
Waterzakken en rand vernieuwd. Installatie goed verlopen.
Na het maken van een afspraak hebben we uitvoerig getest en zijn we goed geadviseerd om gezamenlijk tot een juiste keuze te komen. We hebben “proef” kunnen liggen op legio matrassen en kussens. Aangezien er in de winkel nogal wat van zijn, geven Annemiek en/of Simon tips-en-tools om eenvoudiger tot de keuze te komen die bij jouw behoefte (en portemonnee) past. Voor ons werkte dit echt top! Ook nadat het bestelde bed bij ons was geleverd hebben we nog contact gehad met de winkel. Dit ging bij ons over één van de aangeschafte kussens die toch niet helemaal lekker lag. Ook hierbij kregen wij keurige hulp bij het vinden van een beter alternatief. Al met al een fijne winkel waar wij een erg goed gevoel aan over hebben gehouden. Een aanrader als je kundig en op jouw persoonlijke wens afgestemd advies wilt.
In een woord TOP! Simon en Annemieke zijn zeer deskundig en hebben alle tijd genomen om mij van advies te voorzien voor de aankoop van mijn nieuwe bed. In tegenstelling tot vele andere beddenzakken staat de klant en de kwaliteit hier op plek 1. Ik ben een zeer tevreden klant en zou Simon de Bruin slaapcomfort aan iedereen aanbevelen! P.S. De bezorging en installatie was ook uitstekend.
Over het algemeen een goede service
Binderij 1
1185ZH Amstelveen
Een nieuw bed koopt u niet zomaar. Het is een belangrijke aankoop die u misschien eens in de tien jaar doet. Of anders gezegd, waar u weer tien jaar aan vast zit. Daarom is het zo belangrijk om u goed te laten adviseren bij de aankoop. Een miskoop doen is immers erg pijnlijk. Niet alleen vanwege het geld. Maar letterlijk. Een verkeerde keuze van matras of bedbodem kan namelijk een behoorlijk negatieve impact hebben op uw nachtrust en zelfs voor lichamelijke klachten zorgen. Om dat te voorkomen nemen we bij Simon De Bruin uitgebreid de tijd om u beter te leren kennen.
Sinds 1989 zijn wij ‘de vormgever van uw nachtrust’. Omdat een gezonde nachtrust voorop staat en de keuze van het juiste slaapsysteem zeer persoonlijk is, kunt u bij ons alles op slaapgebied vinden: van boxspring tot lattenbodem, van waterbed tot spiraalbed, van complete slaapkamer tot senioren bed. Ook voor een prachtige collectie bedlinnen, van kussens tot dekbedden en van hoeslakens tot spreien kunnen wij u helpen. Deskundig advies hierbij is vanzelfsprekend. Met uitgeslapen en vriendelijke groet, Het team van Simon de Bruin Slaapcomfort De vormgevers van uw nachtrust