Top,goede advies!

Zeer vriendelijk en goede advies waardoor wij nu kunnen genieten van een goede nachtrust en in een mooi bed. Mooie winkel met veel keus.

• Nazorg en garantie

Heerlijk uitgeslapen en uitgerust!

Na een gezellig bezoek aan de winkel waarbij ik heel deskundig door Annemieke werd geadviseerd kwam vorige week mijn prachtige boxspring met al het geweldige katoensatijnen beddengoed. Het ligt zo heerlijk dat het jammer is op te moeten staan.

Perfect en persoonlijk advies

Begin 2019 hebben wij ons bed bij Simon de Bruin gekocht. Door veel reizen en sporten heb ik een goed bed nodig, vooral voor mijn (onder-)rug. Maar wel eentje die automatisch in een zitstand kan – luxe dient het gemak. Omdat wij verhuisden naar de Filipijnen, raadde Simon ons specifiek een matrassen voor de warme tropen aan. Anderhalf jaar later kan ik beamen dat het excellente aanrader en keuze was!

• Nazorg en garantie N.v.t.

Uitstekende ervaring na eerderen aankopen.

Inmiddels mijn derde bed gekocht bij Simon de Bruin. Ditmaal een Somnus slaapsysteem. Het is altijd plezierig kopen bij Simon de Bruin en zijn vrouw Annemieke. Zij nemen alle tijd voor je en geven altijd een deskundig advies. ik heb nooit het gevoel gehad dat zij liepen te pushen tot aankoop. mijn volgende bed zal zeker weer bij deze Bedden speciaal zaak zijn. Gerrit Blijleven

• Nazorg en garantie

proffessionals met liefde voor hun vak

luisteren goed naar de klant. Vanuit hun kennis wordt daarop, op de persoon gesneden, een passend en "warm" advies gegeven.

Klantvriendelijk en service gericht

Na al eerder een zeer goede ervaring te hebben gehad met Simon en Annemieke maakt dat ik ook nu weer terug ben gegaan. De vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg, luisteren naar de wensen die wij hadden maakte dat we ook deze keer weer geslaagd zijn voor een mooi bed. We kunnen niet wachten tot we op ons nieuwe bed kunnen slapen.

• Nazorg en garantie

Brede collectie bedden en prachtig beddengoed

Wij zijn al 20 jaar klant en als er een nieuw bed mag komen twijfelen we niet. Wij gaan naar Simon de Bruin. A omdat er een brede collectie is van verschillende gerenommeerde merken, waardoor wij geadviseerd worden over een pakket dat bij onze wensen past. B vanwege de kwaliteit van en de keuze in bedlinnen. Verschillende stijlen en echt prachtig! Je kunt de stoffen voelen en goed zien hoe het op een bed tot zijn recht komt. En C, vanwege het gemak. Ze weten nog precies wat wij vijf jaar geleden besteld hebben, dus ik hoef nooit na te denken over maten als ik beddengoed of bijvoorbeeld een nieuwe topper nodig heb. En als er iets geleverd wordt, dan gebeurt dat op een keurige manier door plezierige mannen.

• Nazorg en garantie

Vriendelijk en deskundig advies.

Zeer uitgebreide en deskundige uitleg, waarbij alle tijd genomen werd voor ons en we in de showroom alles konden bekijken.

• Nazorg en garantie

Zeer goede ervaring, persoonlijke benadering en goede service

Wij zijn zeer goed geholpen bij het uitzoeken van een nieuw bed. Waarbij heel goed gekeken is naar onze wensen, behoefte en budget. Advies hebben wij als waardevol ervaren. Naast het bed, hebben wij ook oa. nieuwe kussens aangeschaft, hierbij is er ook echt de tijd en ruimte genomen om het voor ons optimale kussen uit te zoeken.

Prettig, vriendelijk en behulpzaam

behulpzaam, mijn "probleem" had betrekking op een extern bedrijf. Firma Simon de Bruin hield contact en volgde het verloop. Erg prettig!

• Nazorg en garantie

goed gevoel en een echte aanrader

Na teleurstellende ervaringen elders,wederom bij Simon de Bruin uitgekomen. Hier werd de tijd genomen om te luisteren en een persoonlijk advies op maat gegeven. Prima uitleg en alternatieven gegeven. Geen standaard verhaal,en wij hadden er een goed gevoel bij. Nu na enige weken het nieuwe bed en toebehoren(prachtige overtrek en niet te vergeten het texeler onderdek volwolvacht) te hebben gebruikt ,kunnen wij meer dan tevreden terugkijken op de beslissing bij Simon de Bruin een aankoop te doen. Een echte aanrader

Fijne persoonlijke hulp

Na een bezoek aan een andere bedden winkel, waar niet goed naar mij geluisterd werd, naar mijn houding gekeken werd en vooral gepushed werd, was het een verademing om bij Simon de Bruin binnen te komen. Heel vriendelijk personeel, neemt alle tijd voor je, vraagt wat jij er zelf van vindt en laat je goed het verschil tussen matrassen voelen. Erg fijn geholpen, de levering was super netjes en ook na mijn aankoop is de service fijn en wordt er snel gehandeld.

• Nazorg en garantie

zeer goed en persoonlijk advies en er wordt ruim tijd genomen

Zeer goed en persoonlijk advies en er wordt ruim tijd genomen

Echte klantvriendelijkheid.

Bij binnenkomst in de winkel valt de perfectie meteen op. De opstelling van de bedden. De warme vriendelijke ontvangst en uiteindelijk de verdieping in de wensen van de klant (ons dus) is fijn. Wij hebben een topbed gekocht en niet eerder zo goed geslapen. En we overdrijven niet. Nazorg kan ik nog niets over zeggen. En de garantie maken wij ons geen zorgen over.

• Nazorg en garantie

Geweldig ik ben zo tevreden

Bij Simon de Bruin een bed kopen is zo fijn. Een man die alles weet, maar ook echt alles weet simon over slaapcomfort. Ik heb echt in mijn leven nooit zo'n heerlijk geweldig matras gehad. en heerlijk met een elektrische goed onderstel enz. Ik kwam met zo'n pijn aan mijn rug nek schouders binnen bij Simon hij heeft zo de tijd voor mijn probleem genomen . veel laten uitproberen in de winkel. ik kwam er niet meer uit, Maar Simon zei echt tegen mij geloof mij op een gegeven moment dit is het matras wat voor U helemaal klopt met Uw klachten. ik was zo blij ,mijn pijn ging snel verminderen en toen ging de pijn helemaal weg, ik kom nu uitgeslapen en uitgerust mijn bed uit Heerlijk. Dank zei Simon de Bruin. als mijn matras weer vernieuwd moeten worden ,dan koop ik dat zeker bij Simon de Bruin.

• Nazorg en garantie

Vriendelijke mensen en je wordt er goed geholpen in je keuzes.

Mooie winkel veel keuzes, je krijgt een goed advies bij je aankoop. Goede service

Prettige winkelervaring

Zes jaar geleden een nieuw bed gekocht en nu toe aan wat verversing. Er is goed naar ons geluisterd door Simon de Bruin en we zijn goed geinformeerd. We kregen waar we voor kwamen en de winkelervaring was heel prettig.

• Levering N.v.t.
  • Nazorg en garantie N.v.t.

Perfect geholpen in deze mooie winkel

7 jaar geleden ons bed hier gekocht. Nu een bed voor mijn moeder uitgezocht. Ze mocht op een "coronamatje" alle matrassen uitproberen en heeft goede duidelijke uitleg gehad, fijn om zo geholpen te worden!

Heel betrouwbaar

Bij Simon de bruin. Ben ik uitstekend geholpen zoals altijd. Inmiddels hebben we 3 bedden bij Simon de bruin vandaan en iedere dag willen we graag naar ons bed toe, zeker als je er een weekend niet thuis bent of met vakantie bent, oooo! wat mis ik mijn bed en gewelddadige kussen waar ik geen pijn van in mijn nek krijt of een transpiratie aanval. Kortom ik en mijn Gezin zijn erg tevreden over hoe we Zijn behandeld en de kwaliteit van deze zaak. Dus raad ik het iedereen aan. Want goed slapen is een moest. ❤️

• Algemene indruk N.v.t.
  • Uitleg en advies N.v.t.
  • Kwaliteit aankoop N.v.t.
  • Levering N.v.t.

Gespecialiseerde informatie

prettig ontvangst uitleg over diverse kussens en matrassen onder het genot van een bak koffie. Er werd ruim de tijd genomen om de juiste keuzes te maken. Uitstekende service

• Nazorg en garantie

Erg tevreden met de deskundigheid en service

Simon de Bruin neemt uitgebreid de tijd om klanten van deskundig advies te voorzien. Dat vonden wij nuttig en hebben wij op prijs gesteld.

• Nazorg en garantie N.v.t.

Top advies en een heerlijk bed.

Klantvriendelijk, nemen de tijd voor de klant en geven goed advies met betrekking tot het kiezen van het juiste bed/matras. Fijne winkel!

Prettige en persoonlijke service

Wij hebben voor het eerst een bed bij Simon de Bruin gekocht en dat is ons zeer goed bevallen. Prettig geholpen in de winkel, goed geadviseerd, en de bezorging was ook prima en keurig.

goed advies en goede service

goed advies en goede service

Geweldig!

Na 11 jaar heerlijk geslapen te hebben op een waterbed van Simon. Hebben wij weer ons 2de waterbed gekocht, wat een heerlijk fantastisch bed. De service die we kregen was weer geweldig, vriendelijk, professioneel, en vakkundig advies! Mooie nette winkel ook, bedankt Simon en Annemieke voor het heerlijke slaapplezier!

Binderij 1

1185ZH Amstelveen

Over Simon de Bruin Slaapcomfort

Een nieuw bed koopt u niet zomaar. Het is een belangrijke aankoop die u misschien eens in de tien jaar doet. Of anders gezegd, waar u weer tien jaar aan vast zit. Daarom is het zo belangrijk om u goed te laten adviseren bij de aankoop. Een miskoop doen is immers erg pijnlijk. Niet alleen vanwege het geld. Maar letterlijk. Een verkeerde keuze van matras of bedbodem kan namelijk een behoorlijk negatieve impact hebben op uw nachtrust en zelfs voor lichamelijke klachten zorgen. Om dat te voorkomen nemen we bij Simon De Bruin uitgebreid de tijd om u beter te leren kennen.

Over Simon de Bruin slaapcomfort

Sinds 1989 zijn wij ‘de vormgever van uw nachtrust’. Omdat een gezonde nachtrust voorop staat en de keuze van het juiste slaapsysteem zeer persoonlijk is, kunt u bij ons alles op slaapgebied vinden: van boxspring tot lattenbodem, van waterbed tot spiraalbed, van complete slaapkamer tot senioren bed. Ook voor een prachtige collectie bedlinnen, van kussens tot dekbedden en van hoeslakens tot spreien kunnen wij u helpen. Deskundig advies hierbij is vanzelfsprekend. Met uitgeslapen en vriendelijke groet, Het team van Simon de Bruin Slaapcomfort De vormgevers van uw nachtrust