Wij zijn zeer goed en vriendelijk geholpen. Goede deskundige uitleg over de producten en geen vraag is hen teveel. Wij slapen heerlijk in ons nieuwe bed, geen rugklachten meer, met fijn linnengoed en dito wollendekbed.
geen nadere toelichting
We slapen er erg lekker op
Wij waren op zoek naar een vervanging van ons waterbed. Meneer de Bruin kon ons zeer goed advies geven en voelde goed aan waar wij naar op zoek waren. Hij gaf goede uitleg over verschillende mogelijkheden.
er wordt ruim de tijd voor je genomen om samen tot een goede keuze te komen in ons geval van matrassen en lattenbodems.
Simon nam alle tijd en rust om ons te adviseren. Stelde allerlei vragen zodat we bij het juiste matras en bed uitkwamen. En we zijn nu heel tevreden want het ligt heerlijk. Ook het kussen dat hij ieder apart van ons adviseerde is een goede keus gebleken. Simon kwam zelfs thuis langs om een klein probleem op te lossen waardoor we nu helemaal tevreden zijn. Aanrader!
Een bedrijf waar je als klant een eerlijk en vakkundig advies krijgt. Hebben daar nu ons derde bed gekocht en dat zegt genoeg.
Slaap al jaren heel goed op een kussen wat ik bij Simon de Bruijn heb gekocht. Ik had een nekhernia, dus ik was blij met de deskundigheid waarmee ik geholpen ben. Na een aantal jaar was ik weer toe aan een nieuwe. Gelukkig had Simon dit kussen nog in zijn collectie. Nu slaap ik weer op een mooi nieuw kussen wat overal met mij meegaat als ik niet thuis slaap. Ben blij met de vriendelijke en goede service van Simon en zijn vrouw!
Voor kussens ben je ook aan het goede adres bij Simon de Bruin. Na aan aantal jaren weer toe aan een nieuwe kussen. Natuurlijk weer terug naar Simon de Bruin. Hij weet precies wat je nodig hebt.. In zijn winkel is de keuze ruim.. waardoor er altijd iets op maat voor je bij zit. Hij maakt een selectie van kussens die bij jou zou kunnen passen, zo is het makkelijk kiezen. Na een aantal modellen wist ik dat dit het was. Na nachten onrustig slapen op me oude kussen, slaap ik nu weer heerlijk door. Bedankt voor het weer uitgerust wakker worden.
Niet voor de eerste keer Simon de Bruin Slaapcomfort bezocht. Zo eens in de 8 tot 10 jaar verlangt je lichaam andere/nieuwe ondersteuning. Dan wil je de tijd nemen voor een verantwoorde keus d.m.v. een persoonlijk advies zonder "gestuurd" te worden. Kom je er niet uit, kom je gewoon een andere keer weer terug. Men neemt ruim de tijd voor jou. Twijfel je na een matraskeuze nog over de juiste ondersteuning. Geen probleem, een of twee andere latten- of schotelbodems een lang weekend uitproberen geeft zekerheid. Het belangrijkste is misschien wel dat het Simon de Bruin Slaapcomfort hun eer te na is ontevreden klanten te hebben.
Een prettige zaak en vriendelijke uitleg!
Mooie winkel, waar het product in het echt bekeken en uitgeprobeerd kan worden. Veel kennis van zaken. Niet opdringerig of zo. Heldere communicatie. Levering prima geregeld. Levert echt kwaliteit.
geweldige uitleg en service
Goede begeleiding bij de aankoop, luisteren naar de klant, prima after sales. Goede prijs- kwaliteit verhouding.
Voor advies over een nieuw matras en bedbodem kun je een afspraak maken. Heel prettig, want daar wordt echt de tijd voor genomen. Ook fijn dat mijn bestaande bed-ombouw kon blijven. En de levering en montage kon plaatsvinden op een moment dat het mij goed uitkwam. Ook dat verliep naar wens en ik slaap sindsdien uitstekend.
Zeer goede ervaring! Kreeg duidelijk uitleg over de verschillen en kwaliteiten van de bedden. Heb alle tijd gekregen om even proef te liggen op de verschillende bedden, zonder een opdringerige verkoper om me heen. Hierdoor kon ik op mijn gemak een beslissing nemen welk bed ik uiteindelijk het beste bij mij vond passen. Ook goed advies gekregen over de kussens. Voor het eerst sinds lange tijd slaap ik weer zo goed, dat ik uitgerust wakker wordt. Het bed hoofd paste niet door mijn trapgat. Hier is direct adequaat op gereageerd en is iets aangepast. Superblij met het resultaat! Hartelijk dank voor de goede service!
Insomnia opgelost!
Wat ons opviel mijn vrouw en mij was de vriendelijkheid en tijd die mevr de Bruin nam om ons op een deskundige wijze van informatie te voorzien bij de aankoop van onze slaapkamer.
Prettige omgang met de klant
Omdat wij van een waterbed terug willen naar een een bed met matrassen zijn wij naar Simon de Bruin gegaan. Hier kregen wij een dusdanig goed advies dat wij eigenlijk gelijk een nieuw bed kochten ondanks dat wij allen voor een oriëntatie gingen. Fijne winkel waar je een goed advies krijgt.
The store owner helped us by making sure we will get the best support possible for a good night sleep:)
lk heb gewoon gekocht wat ik nodig had
Zeer vriendelijk en een uitstekende service, ook waar even een noodoplossing geboden moet worden.
Zeer prettig geholpen, uitgebreid geïnformeerd over verschillende producten wat tot een heerlijk bed, dekbed en mooi bedlinnen heeft geresulteerd. Een prachtige slaapkamer en uitgerust wakker worden is het resultaat. Hele aardige vakmensen.
Binderij 1
1185ZH Amstelveen
Een nieuw bed koopt u niet zomaar. Het is een belangrijke aankoop die u misschien eens in de tien jaar doet. Of anders gezegd, waar u weer tien jaar aan vast zit. Daarom is het zo belangrijk om u goed te laten adviseren bij de aankoop. Een miskoop doen is immers erg pijnlijk. Niet alleen vanwege het geld. Maar letterlijk. Een verkeerde keuze van matras of bedbodem kan namelijk een behoorlijk negatieve impact hebben op uw nachtrust en zelfs voor lichamelijke klachten zorgen. Om dat te voorkomen nemen we bij Simon De Bruin uitgebreid de tijd om u beter te leren kennen.
Sinds 1989 zijn wij ‘de vormgever van uw nachtrust’. Omdat een gezonde nachtrust voorop staat en de keuze van het juiste slaapsysteem zeer persoonlijk is, kunt u bij ons alles op slaapgebied vinden: van boxspring tot lattenbodem, van waterbed tot spiraalbed, van complete slaapkamer tot senioren bed. Ook voor een prachtige collectie bedlinnen, van kussens tot dekbedden en van hoeslakens tot spreien kunnen wij u helpen. Deskundig advies hierbij is vanzelfsprekend. Met uitgeslapen en vriendelijke groet, Het team van Simon de Bruin Slaapcomfort De vormgevers van uw nachtrust