Mooie kast, geweldige service!

Ontzettend blij met onze mooie kast en helemaal verliefd op het fantastische dekbedovertrek! Heel veel dank voor jullie geweldige service!

• Nazorg en garantie

Persoonlijk advies op maat maakt ècht het verschil; we hebben nu een heerlijk bed!

Er wordt alle tijd genomen voor een persoonlijk advies. Dit wordt vertaald naar verschillende mogelijkheden bodems en matrassen in verschillende prijsklassen. Prijs/kwaliteit verhouding is prima, geen bizar hoge prijzen en voldoende keuze. Geen opdringerige verkooppraatjes, maar duidelijke uitleg en ruimte om wel of geen keuze te maken. Kortom; een aanrader!

Top service!

Ik had een fout gemaakt en Simon de Bruin en zijn vrouw hebben alles ingezet om MIJN fout te herstellen! Kan niet anders dan 200% tevreden zijn!

• Nazorg en garantie

kwaliteit op de eerste plaats

Via de website van Texeler kwamen wij terecht bij Simon de Bruin Slaapcomfort. We werden deskundig geïnformeerd over de eigenschappen van wollen dekbedden. Onze ervaring met de dekbedden stemt overeen met het advies. En passant ook goed geïnformeerd over matrassen en we slapen weer heerlijk op onze nieuwe matrassen.

• Nazorg en garantie

Deskundig, vriendelijk en bovenal een mooi Hollands product

Een echte aanrader! Men heeft verstand van zaken en de kwaliteit van het bed is uitstekend.

Zzzzzzzzzzz

Wat een service bij Simon de Bruin, vanaf binnenkomst tot ver na plaatsing van ons bed. In de winkel wordt er ook echt naar je geluisterd en men doet ook werkelijk dat wat men belooft. Ze nemen ruim de tijd om je wensen aan te horen en slepen in de winkel net zo lang met matrassen en toppers tot je ook echt hemels ligt. Wat een service! Bed werd bezorgd en geplaatst, alles perfect op tijd. Werkelijk keurige monteurs die ook alle verpakkings rommel weer meenamen en niet eerder vertrokken voordat ze alles uitgelegd hadden. En verder...... Wat een fijn bed, was ik voorheen meerdere malen wakker per nacht slaap ik nu echt door. Uitslapen is iets wat wij nu ook kunnen. In en uitstap verlichting waar wij eerlijk gezegd het nut niet van zagen blijkt erg makkelijk en handig te zijn. Wat een vakmensen bij Simon de Bruin!

• Nazorg en garantie

Zeer tevreden en 's ochtends na een goede nachtrust uitgeslapen wakker op onze nieuwe matrassen!

De prettige en persoonlijke benadering met goed luisteren naar onze wensen en daarop volgend vakkundig advies heeft ons het vertrouwen gegeven in de aankoop van kwalitatieve matrassen waarop het inderdaad heerlijk slapen is. Ook het beddengoed (moltons en onderlakens) slaapt heerlijk zacht en blijft mooi strak rond de matras. Kortom, wij zijn zeer tevreden nieuwe klanten!

• Levering
  • Nazorg en garantie N.v.t.

Zeer betrokken en vakkundig bij het maken van onze keus.

Het is een prettige zaak, waar je zomaar te slapen zou gaan!! We zijn op een heel fijne en gezellige manier tot een koop overgegaan van 2 goed bevallende matrassen.

Top service

Ik word vriendelijke en meedenkend behandeld. Ze denken mee voor jou en zoeken alles goed voor je uit. Ze geven goede adviezen wat wel of niet handig is of van ervaringen die ze met het product hebben gehad. Ik ben heel erg blij met mijn aankopen en de goede service die daar bij is komen kijken!

• Nazorg en garantie

Heel fijn geholpen, prijs/kwaliteit in orde.

Simon heeft mij ter zake kundig geholpen, ik ben erg blij met mijn aankoop. Ik raad hem zeker aan.

Aandacht voor de klant.

Een warm welkom in de winkel, aandacht en service staan hoog bij deze winkel. Ook belangrijk, ze hebben goede informatie over de producten die ze verkopen. We slapen weer heerlijk, goede keuze.

• Nazorg en garantie

Zeer klantvriendelijk, super service en goede kwaliteit

Wij zijn zeer goed en vriendelijk geholpen. Goede deskundige uitleg over de producten en geen vraag is hen teveel. Wij slapen heerlijk in ons nieuwe bed, geen rugklachten meer, met fijn linnengoed en dito wollendekbed.

geen nadere toelichting

Prima matras

We slapen er erg lekker op

• Nazorg en garantie

We kwamen voor een topdek en we gingen weg met nieuwe matrassen

• Nazorg en garantie

Deskundig advies en prettig ontvangst.

Wij waren op zoek naar een vervanging van ons waterbed. Meneer de Bruin kon ons zeer goed advies geven en voelde goed aan waar wij naar op zoek waren. Hij gaf goede uitleg over verschillende mogelijkheden.

• Nazorg en garantie

prima uitleg en deskundig advies gekregen.

er wordt ruim de tijd voor je genomen om samen tot een goede keuze te komen in ons geval van matrassen en lattenbodems.

• Nazorg en garantie

Prima zaak, goede service, aanrader

Simon nam alle tijd en rust om ons te adviseren. Stelde allerlei vragen zodat we bij het juiste matras en bed uitkwamen. En we zijn nu heel tevreden want het ligt heerlijk. Ook het kussen dat hij ieder apart van ons adviseerde is een goede keus gebleken. Simon kwam zelfs thuis langs om een klein probleem op te lossen waardoor we nu helemaal tevreden zijn. Aanrader!

• Nazorg en garantie

Een hedendaags bedrijf met ouderwetse service en kwaliteit

Een bedrijf waar je als klant een eerlijk en vakkundig advies krijgt. Hebben daar nu ons derde bed gekocht en dat zegt genoeg.

Zeer goede service!

Slaap al jaren heel goed op een kussen wat ik bij Simon de Bruijn heb gekocht. Ik had een nekhernia, dus ik was blij met de deskundigheid waarmee ik geholpen ben. Na een aantal jaar was ik weer toe aan een nieuwe. Gelukkig had Simon dit kussen nog in zijn collectie. Nu slaap ik weer op een mooi nieuw kussen wat overal met mij meegaat als ik niet thuis slaap. Ben blij met de vriendelijke en goede service van Simon en zijn vrouw!

Top bedrijf

Voor kussens ben je ook aan het goede adres bij Simon de Bruin. Na aan aantal jaren weer toe aan een nieuwe kussen. Natuurlijk weer terug naar Simon de Bruin. Hij weet precies wat je nodig hebt.. In zijn winkel is de keuze ruim.. waardoor er altijd iets op maat voor je bij zit. Hij maakt een selectie van kussens die bij jou zou kunnen passen, zo is het makkelijk kiezen. Na een aantal modellen wist ik dat dit het was. Na nachten onrustig slapen op me oude kussen, slaap ik nu weer heerlijk door. Bedankt voor het weer uitgerust wakker worden.

• Nazorg en garantie

Ruim de tijd voor een persoonlijk afgestemd advies

Niet voor de eerste keer Simon de Bruin Slaapcomfort bezocht. Zo eens in de 8 tot 10 jaar verlangt je lichaam andere/nieuwe ondersteuning. Dan wil je de tijd nemen voor een verantwoorde keus d.m.v. een persoonlijk advies zonder "gestuurd" te worden. Kom je er niet uit, kom je gewoon een andere keer weer terug. Men neemt ruim de tijd voor jou. Twijfel je na een matraskeuze nog over de juiste ondersteuning. Geen probleem, een of twee andere latten- of schotelbodems een lang weekend uitproberen geeft zekerheid. Het belangrijkste is misschien wel dat het Simon de Bruin Slaapcomfort hun eer te na is ontevreden klanten te hebben.

• Nazorg en garantie

Wij komen graag bij Simon de Bruin!!

Een prettige zaak en vriendelijke uitleg!

Uitstekend!

Mooie winkel, waar het product in het echt bekeken en uitgeprobeerd kan worden. Veel kennis van zaken. Niet opdringerig of zo. Heldere communicatie. Levering prima geregeld. Levert echt kwaliteit.

een geweldige ervaring

geweldige uitleg en service

Binderij 1

1185ZH Amstelveen

Over Simon de Bruin Slaapcomfort

Een nieuw bed koopt u niet zomaar. Het is een belangrijke aankoop die u misschien eens in de tien jaar doet. Of anders gezegd, waar u weer tien jaar aan vast zit. Daarom is het zo belangrijk om u goed te laten adviseren bij de aankoop. Een miskoop doen is immers erg pijnlijk. Niet alleen vanwege het geld. Maar letterlijk. Een verkeerde keuze van matras of bedbodem kan namelijk een behoorlijk negatieve impact hebben op uw nachtrust en zelfs voor lichamelijke klachten zorgen. Om dat te voorkomen nemen we bij Simon De Bruin uitgebreid de tijd om u beter te leren kennen.

Over Simon de Bruin slaapcomfort

Sinds 1989 zijn wij ‘de vormgever van uw nachtrust’. Omdat een gezonde nachtrust voorop staat en de keuze van het juiste slaapsysteem zeer persoonlijk is, kunt u bij ons alles op slaapgebied vinden: van boxspring tot lattenbodem, van waterbed tot spiraalbed, van complete slaapkamer tot senioren bed. Ook voor een prachtige collectie bedlinnen, van kussens tot dekbedden en van hoeslakens tot spreien kunnen wij u helpen. Deskundig advies hierbij is vanzelfsprekend. Met uitgeslapen en vriendelijke groet, Het team van Simon de Bruin Slaapcomfort De vormgevers van uw nachtrust