Een nieuw bed kopen is niet niks, echter aangezien ik al eerder een zeer fijne en goede ervaring had bij Simon de Bruin jaren geleden, ben ik teruggegaan. Na zeer fijn, deskundig en goed advies hebben we besloten om een nieuw bed te kopen. Op advies i.v.m. ons gewicht en voorkeur, gekozen voor 2 verschillende matrassen en 2 verschillende kussens die ieder van ons passen. Keurige levering en installatie van ons bed. We moesten even wachten, maar we slapen inmiddels al een paar nachten zalig, en geen rug-, nek-, schouderpijn meer!
Wij kwamen naar de winkel om alleen een matras te kopen omdat het oude aan vervanging toewas (16 jaar) en we liepen na ons bezoek de deur uit met een compleet bed en matras. Simon kon ook zien in zijn computerbestand dat wij bij hem het oude bed en matras hadden gekocht en de bijhorende specificatie. We hebben een goed advies van hem ontvangen over het matras en aankoop van de daarbij behorende spullen. Nu kunnen wij weer goed slapen en genieten van een gezonde nachtrust. Bedankt Simon.
Een boxspring gekocht met goed advies van Annemieke en Simon, ook over de verdere mogelijkheden ('zit'kussen, warmtevacht-onderdeken). Eindelijk een goede nachtrust én een prachtig bed rijker. Ook de levering door het transportbedrijf was prima in orde.
Wat een topservice in de winkel mega goed geadviseerd en goede kennis over wat een lijf nodig heeft! Mijn bed was er snel en super fijne levering netjes in elkaar gezet Wat een topservice wat een goed bed en wat een kwaliteit gewoon Geweldig Bedankt
Eerste waterbed gekocht 34 jaar geleden bij Simon en dankzij de goede service en advies, mijn bedden daar gekocht naar alle tevredenheid
Goed advies, men neemt de tijd voor je. Matras ligt top en ook het kussen.
Heerlijk geslapen op mijn nieuwe bed!!! Ontzettend prettig geadviseerd, persoonlijke benadering en alle tijd voor een goed advies! Je voelt je bij Simon de Bruin een VIP!! Één nadeel, je verlangt de hele dag naar je bed!!!
Kwaliteit afgestemd op de persoonlijke wens van ons als klant met duidelijke afspraken en deze worden nagekomen.
Afspraak gemaakt en ontvangen met heerlijke koffie. Van twee garen aangegeven waar wij voor kwamen en daarop werd heel goed ingespeeld. Alle tijd genomen voor uitleg en mogelijkheden. Simon behulpzaam bij topper, kussens en Annemieke veel kennis en inzicht voor beddengoed. Echt grote klasse in een fijne ontspannen sfeer. Bovendien leuke korting gekregen. Hulde.
Als je voor kwaliteit en goede service gaat moet je hier wezen.
Wij zijn al klant vanaf 2003 en komen voor elke nieuwe aanschaf terug bij Annemieke en Simon. Vanwege hun deskundigheid, goede adviezen en de goede sfeer. Alles wat in die jaren geleverd is, heeft een goede kwaliteit en gaat lang mee. Afgelopen dinsdag weer goed geslaagd !
Altijd heel vriendelijk, goed advies, niet opdringerig, te vertrouwen.
Snel geholpen en een goed advies gekregen voor een stevig matras. Ik raad het aan voor iedereen die duidelijk en goed advies wil krijgen over het vinden van een goed matras.
Er wordt goed geluisterd naar mijn/onze wensen als klant. Wij hebben een aantal goede opties kunnen proberen, met een complete uitleg waarom deze combinatie juist voor mij of voor mijn partner kan werken. De levering is nog niet gedaan. Wij kunnen nog geen complete reactie plaatsen.
Hier weet men nog wat service is. Gecombineerd met en dosis ervaring en kennis maakt dat ja als tevreden klant naar huis gaat en weer terug komt als dat nodig is.
Wat een fijne winkel is dit. Alle tijd wordt genomen om de beste persoonlijke oplossing te bereiken. Wij komen er al 25 jaar voor bedden, matrassen en beddengoed.
Vanaf het moment van binnenkomen in de zaak tot aan het vertrekken met het beste product super klantvriendelijk en met verstand van zaken geholpen. Durven door te vragen om te achterhalen of je echt weet wat je wilt en nodig hebt. Super!
We begonnen met een Aqualinia waterbed in 1994. 2 bedden, een paar matrassen en heel wat kussens en beddengoed verder kan ik oprecht zeggen dat we nog nooit een miskoop hebben gehad. Altijd lekker slapen dankzij de vakkennis, de mooie producten en de service van Simon en Annemiek. Zelfs op reis in de camper! Geweldig
Op aanraden van vrienden waren we bij deze winkel binnengestapt na het maken van een afspraak. We werden er heel vriendelijk en deskundig geholpen en hier werd ook echt de tijd voor genomen. Drie maanden later (altijd even wennen aan een nieuw bed) kunnen we gelukkig vaststellen dat het nieuwe matras een geweldige verbetering is t.o.v. ons oude. Dat geldt ook voor het nieuwe dekbed.
Wij kwamen alleen voor informatie naar de winkel, maar gingen met zeer goede matrassen weg Erg goed advies, er werd de tijd voor ons genomen en echt geluisterd In 1 woord: TOP
Afgelopen weekend geslaagd bij de aankoop van een nieuw bed. Dit bedrijf verkoopt dmv een prima advies. Laten je diverse matrassen uitproberen en geven en nemen hiervoor alle tijd. Ik kan haast niet wachten tot mijn bed is geïnstalleerd!
Als zeer professioneel en kundig,erg aardige mensen met kennis van zaken .
Ze nemen de tijd voor je om het juiste bed te kiezen en genoeg opties om het bed te maken zoals jij het wil.
Ik kan me geen betere service wensen, altijd een oplossing voor moeilijke vragen, altijd zoeken naar goede kwaliteit en altijd klantvriendelijk, hoewel wij zeker niet de gemakkelijkste klanten zijn.
Vriendelijke ontvangst en prima advies met voldoende keuze uit matrassen van goede tot zeer goede kwaliteit.
Binderij 1
1185ZH Amstelveen
Een nieuw bed koopt u niet zomaar. Het is een belangrijke aankoop die u misschien eens in de tien jaar doet. Of anders gezegd, waar u weer tien jaar aan vast zit. Daarom is het zo belangrijk om u goed te laten adviseren bij de aankoop. Een miskoop doen is immers erg pijnlijk. Niet alleen vanwege het geld. Maar letterlijk. Een verkeerde keuze van matras of bedbodem kan namelijk een behoorlijk negatieve impact hebben op uw nachtrust en zelfs voor lichamelijke klachten zorgen. Om dat te voorkomen nemen we bij Simon De Bruin uitgebreid de tijd om u beter te leren kennen.
Sinds 1989 zijn wij ‘de vormgever van uw nachtrust’. Omdat een gezonde nachtrust voorop staat en de keuze van het juiste slaapsysteem zeer persoonlijk is, kunt u bij ons alles op slaapgebied vinden: van boxspring tot lattenbodem, van waterbed tot spiraalbed, van complete slaapkamer tot senioren bed. Ook voor een prachtige collectie bedlinnen, van kussens tot dekbedden en van hoeslakens tot spreien kunnen wij u helpen. Deskundig advies hierbij is vanzelfsprekend. Met uitgeslapen en vriendelijke groet, Het team van Simon de Bruin Slaapcomfort De vormgevers van uw nachtrust