Goede productinfo en adviezen. De aflevering was zeker de afwijkende plaatsing prima.
De beide heren bezorgers hebben keurig en efficiënt gewerkt. Met snelle digitale precisie hebben zijn de lamp boven de eethoek verhangen. De achtergebleven oude boorgaten voor de pluggen zijn uitstekend weggewerkt! Het was hun eerste keramische blad van de nieuwste kleur die zij uitgeleverd hebben. Wij zijn blij met de nieuw geleverde eethoek, bankstel en relaxstoel.
Prima service en persoonlijke aandacht. Op goede manier meedenken met het maken van een keuze
bijzonder accurate monteurs. Dank aan Annemiek voor haar meedenken en adviezen
Wij zijn bijzonder tevreden!
Deskundig advies door Annemiek, afgestemd op wensen met alle ruimte voor twijfels. Persoonlijke bejegening van alle personeel is erg prettig.
Superfijn bedrijf, betrokken mensen, mooi assortiment en een montageteam dat pas weg gaat als het perfect is.
We zijn zeer tevreden over de manier waarop we geholpen zijn en e.e.a thuis is afgeleverd.
Zeer goed advies
We hebben goede en deskundige ervaring opgedaan voor onze nieuwe bank bij Peters te Kopen .
zie totaal oordeel
Alles super zeer attente monteurs. Alles keurig geleverd. En goede nazorg.
We zijn prima geholpen en geadviseerd, veel persoonlijke aandacht en ruim tijd genomen om e.e.a. Te bespreken
Het was onze tweede ervaring met Peters interieurs. En de tweede ervaring was net zo positief als de eerste.
Prachtige zaak met uiterst professioneel en discreet personeel. Helemaal Top.
Levering gordijnen en jaloezieën met elektrische bediening icm domotica verliep aanvankelijk moeizaam aangezien deze producten nog in ontwikkeling zijn. Uiteindelijk is alles nu naar wens te bedienen. Prima advies van binnenhuisarchitect Annemiek ten aanzien van materiaal- en kleurkeuze en afstemming op eerder bij Peeters Interieur gekochte meubels.
Heel goede klantgerichte ervaring. we zijn met opzet naar hen toegegaan omdat we ook eerder al merkten dat ze iets voor je wilden betekenen.
Vriendelijke, hulpvaardige en deskundige verkooptechniek en montage.
Jammer voor de erg lange levertijd.
Vergelt 3
5991 PJ Baarlo
Welkom bij Peters Interieurs Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over materialen, kleuren, uw woonsituatie, de ruimte of het gebruik van uw interieur. Onze adviseurs geven u graag antwoord op al deze vragen, aan de hand van een advies thuis of in onze woonwinkel. Doordoor krijgt u een interieur dat past bij uw levensstijl en persoonlijkheid. Vanuit een hoge mate van deskundigheid wordt u een interieuradvies gegeven, afgestemd op uw specifieke wensen. Dit advies kan omvatten: een interieurontwerp, kleuradvies, verlichtingsplan. Graag tot ziens in Baarlo Met vriendelijke groet, Maud en Kamiel Peters