Prima geholpen. Samen nagedacht over de kleurencombinatie en de aanschaf van de meubelen. Daardoor tot een goede keuze gekomen.
Topzaak met ouderwetse (dus uitstekende) service. Telefonisch perfect geholpen, een meer dan prettige ontvangst in de winkel en vakkundig geholpen. En ook nog eens een concurrerende prijs.
Deskundig advies en correcte levering
Wij hadden onze meubels ook elders kunnen kopen, maar de deskundigheid en persoonlijke aandacht bij de firma Peeters hebben voor ons de doorslag gegeven.
Heel prettige en ongedwongen sfeer tijdens het uitzoeken van de verschillende meubels. We kregen heel deskundig advies!!
Ik kan iedereen jullie aanraden! Top mensen in de zaak maar zeker ook top mensen die je aankopen thuis komen brengen, of die meten en hangen! Mooie collecties. Afspraak is afspraak! Tot in de puntjes alles verzorgd... maak je echt zelden mee! Super! Wij hebben zowel meubels als gordijnen gekocht.
Uitstekende service en hulp bij de aanschaf en plaatsing van het product welk wij gekocht hebben bij de firma Peters. Ga zo door!
Wij willen Peters Interieurs graag aanbevelen, omdat ze een mooi assortiment hebben en je er heel fijn wordt geholpen en van deskundig advies wordt voorzien.
super mooie winkel met mooie meubelen. en goed advies
heel goed
Heel fijn bedrijf, meedenkend, zelfs meubels 'passen' bleek mogelijk. Absoluut een aanrader!
Wij kennen Peters Int.al langer en hebben een zeer goede indruk van deze onderneming. Met zorg wordt aan de wensen van de klant aandacht besteed. WIJ BEVELEN PETERS INTERIEUR ZEKERE AAN !!
kwaliteitsproducten, persoonlijke aandacht met een goed (thuis) advies.
Eerst per mail contact gehad, mijn vragen werden snel beantwoord. Vervolgens een afspraak gemaakt en in de showroom nog meer uitleg gekregen, waarna we een bankstel gekocht hebben. De levering ook perfect netjes van te voren gebeld, goede uitleg gekregen. Niks dan lof !
Zowel tijdens aankoop als bij de aflevering prima service!
Geen opdringerige verkoop tactieken. Goed,eerlijk en deskundig advies. Het geheel, de showroom en de medewerkers zijn een "visitekaartje" voor deze zaak.
onderhoudspakket/voorschriften nog niet otvangen
Al vaker meubels gekocht bij Peters. Steeds goed advies en goed geregelde aflevering. Service achteraf kan niet beter.
Vergelt 3
5991 PJ Baarlo
Welkom bij Peters Interieurs Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over materialen, kleuren, uw woonsituatie, de ruimte of het gebruik van uw interieur. Onze adviseurs geven u graag antwoord op al deze vragen, aan de hand van een advies thuis of in onze woonwinkel. Doordoor krijgt u een interieur dat past bij uw levensstijl en persoonlijkheid. Vanuit een hoge mate van deskundigheid wordt u een interieuradvies gegeven, afgestemd op uw specifieke wensen. Dit advies kan omvatten: een interieurontwerp, kleuradvies, verlichtingsplan. Graag tot ziens in Baarlo Met vriendelijke groet, Maud en Kamiel Peters