Bij dit bedrijf is nog echte belangstelling voor de klant. Je wordt terdege begeleid en er wordt goed meegedacht, zonder het gevoel te krijgen dat je iets wordt opgedrongen. Prima inlevingsvermogen. Mooie meubelen en accessoires. Dik tevreden.
Prima medewerkers
Goed advies, rustige gang van zaken, geen verkoopgedram of goedkope praatjes.
Vriendelijke ontvangst en deskundig advies. Ruim tijd en aandacht voor klant. Met name complimenten voor het personeel dat zorgt voor de aflevering. Zeer behulpzaam en vriendelijk. Zijn een fantastisch uithangbord en reclame voor de zaak.
Alles conform afspraak. Prettige samenwerking. Goede begeleiding.
Deskundige adviseurs met aandacht voor de klant. Je bent geen nummer, maar ze weten wie je bent. Bij het uitzoeken van de eethoek hebben we zowel met Kamiel, Maud en Nicole contact gehad. Alledrie hebben ze ons prettig geholpen.
Klantvriendelijk en goed meedenkend met de wensen.
Plezierig en deskundig bedrijf met uitstekende service! Aanrader dus!
Top vriendelijk!
Zeer vriendelijk en deskundig personeel.
Wij zijn zeer goed geholpen door Maud. Relaxstoelen netjes afgeleverd. Ze verdienen een dikke pluim
Uitstekende meedenkende kwalitatief uiterst klantvriendelijke zaak!
Hartstikke fijne hulp gehad bij het uitzoeken van een nieuwe eethoek. Zeer goede service op maat.We komen graag terug.
Betreft Assortiment: wij hebben alleen naar lampen en meubelstoffen gekeken. Wij zijn heel tevreden over het leverden en over de medewerkers. Wij zullen Peters Interieurs aanbevelen!
We zijn zéér tevreden.
Zeer goede voorlichting en begeleiding bij aanschaf eettafel en 6 zitkamerstoelen
Prettige ervaring met onze recente aankopen Klantgericht: meedenkend en niet te sturend
Prettige ontvangst en deskundige advisering. Men neemt de tijd voor de klant. Montage meubelen gebeurt vakkundig.
Men denk goed mee en geeft goed advies. Zeer tevreden.
Vergelt 3
5991 PJ Baarlo
Welkom bij Peters Interieurs Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over materialen, kleuren, uw woonsituatie, de ruimte of het gebruik van uw interieur. Onze adviseurs geven u graag antwoord op al deze vragen, aan de hand van een advies thuis of in onze woonwinkel. Doordoor krijgt u een interieur dat past bij uw levensstijl en persoonlijkheid. Vanuit een hoge mate van deskundigheid wordt u een interieuradvies gegeven, afgestemd op uw specifieke wensen. Dit advies kan omvatten: een interieurontwerp, kleuradvies, verlichtingsplan. Graag tot ziens in Baarlo Met vriendelijke groet, Maud en Kamiel Peters