Prettige medewerkers en vakkundig. Erg tevreden.
Ontvangst en het meedenken in de keuze van slaapkamer en woonkamer inrichting hebben wij als prettig ervaren. Niet opdringerig en op deskundige wijze werd advies gegeven. De levering en het plaatsen van ons nieuwe interieur is volgens afspraak en naar volle tevredenheid uitgevoerd. Mede dankzij Kamiel en zijn team is het nieuwe appartement ons thuis geworden.
We kwamen in de winkel omdat we op zoek waren naar een nieuwe bank. Annemiek stond ons zeer vriendelijk te woord en gaf ons meteen een welkom en hartverwarmend gevoel. Na een informatief gesprek waarbij we onze ideëen bespraken, de plattegrond van onze huiskamer bekeken, had ik meteen het idee dat ze begreep waar onze wensen lagen. Annemiek gaf zeer duidelijke, heldere en inspirerende informatie over mogelijkheden van meubels die bij onze bestaande inrichting zouden kunnen passen. Wat een enorme kennis heeft ze over alle meubels zowel binnen als buiten de showroom zeg, respect! We hebben nl een erg smalle, lange huiskamer waardoor niet alle meubels kunnen, passend en/of mooi zijn. Annemiek had verschillende ontwerpen gemaakt voor ons. Van mooie en "iets wat degelijke" ontwerpen tot gedurfde, inspirerende ontwerpen. Wat een diversiteit aan mogelijkheden gaf ze ons! Wat ik vooral geweldig vond is haar creativiteit, haar inzicht om zowel "in-" als "out of the box" te denken waarbij ze respect bleef houden voor ons én onze wensen en dat ook niet uit het oog verloor. Dat hebben we écht gemist in andere winkels. Feilloos goed voelde ze ons aan. Écht gaaf! De afhandeling en plaatsing van de aangekochte producten verliep soepel. We kregen ruimte om de leveringsdatum uit te stellen doordat ik ongelukje had gehad. Dat was heel fijn! De mannen (ik ben hun namen vergeten) die alles geleverd hebben, wauw! Wat een geduld hadden ze. We hadden nl een monteur over de vloer waardoor er bij het plaatsen van de meubels meer gemanoeuvreerd moest worden. Ze bleven behulpzaam, oplettend en ontzettend vriendelijk. Wat hebben ze toch fysiek zwaar werk zeg, respect. Mannen jullie zijn TOP! Dank! En Annemiek, een groot dank je wel speciaal voor jou! Je hulp, je inzicht, je kennis, je mensenkennis, je creativiteit en prachtige interieur adviezen. We zijn je enorm blij met t eindresultaat. We raden je bij iedereen aan :) Geweldig, en we komen zeker weer bij je terug!
Nadat we de showroom bekeken en al bijna verlaten hadden, werden we op de deurmat door Maud staande gehouden. We raakten alsnog aan de praat en werden naar onze wensen gevraagd. En zowaar wist zij ons te attenderen op een eetkamermeubelement, dat we kennelijk over het hoofd hadden gezien en uiteindelijk ook gekocht hebben. Inkl. sidetable en tapijt. Het past voortreffelijk in ons verder toch wel klassieke interieur. Daar heeft Maud een goede kijk op gehad. Chapeau!
Wij zijn hier geslaagd voor nagenoeg het gehele interieur van onze nieuwe woning, van gastenslaapkamer, tot fauteuil, en van eetkamerset tot aan mooie kasten van Pastoe en het woonkamer living gedeeelte. De persoonlijke aandacht en service maken het verschil.
Wij kopen al jaaaaaren naar volle tevredenheid bij Peeters. Kunnen het iedereen aanbevelen.
Mijn ervaring met dit bedrijf is als zeer positief te beschouwen. Service en kwaliteit staat hoog in hun vaandel voor zowel de eigenaren als hun medewerkers. Mooie labels; gewoon een top bedrijf
Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe meubels. Nicole heeft mij echt goed geholpen met het maken van een geheel met mijn bestaande meubels. Een mooi plan gemaakt met goede kleuren. Het heeft heel goed uitgepakt! Wat ik wel een domper vond is dat we voor de nieuwe gordijnrails nog EUR 60,- extra moesten betalen, terwijl dezelfde voor EUR 12,50 bij de praxis te verkrijgen is. Het was geen designrails, wat ik eigenlijk wel verwacht had. Ik had het eerlijk gezegd op zijn plaats gevonden als de rails in de prijs zou zitten. We hebben tenslotte wel voor meer dan EUR 6000,- meubels gekocht.....
we zijn goed geholpen met de zoektocht naar een nieuw bankstel. Niet opdringerig of dwingend. Met uiteindelijk een aankoop waar we een prima gevoel bij hebben.
De showroom heeft zeer mooie meubels. Ik ben er uitstekend geadviseerd. De medewerkers die de aflevering hebben verzorgd waren zeer behulpzaam en professioneel.
We werden goed geadviseerd in het maken van keuzes voor het opnieuw inrichten van de woonkamer. Niet alleen qua meubels maar ook in aanbrengen van kleur en accesoires. Personeel wat wandmeubel plaatste werkte netjes en nauwkeurig, waren vriendelijk in contact.
Na heel veel gedonder bij en met een ander meubelbedrijf, zijn we bij Peter's interieurs ontzettend goed geholpen. Zelfs 2 maanden eerder dan verwacht onze meubels ontvangen! Dat is nog eens een verrassing! Zeer snelle en nette levering en een zeer goede service.
Alles prima
Zeer vriendelijke goede medewerkers en de firma komt de afspraken na. Groeten Ton Janmaat.
Meedenkend vriendelijk correct vriendelijk montage personeel
Een perfect mooie tafel, vriendelijk en deskundig personeel compliment !
vooral de kennis van het verkoopteam sprak mij aan. De bezorging van de meubels verliep vlekkeloos en ook de service is goed.
Heerlijk om de meubels voor aankoop in de iegen ruimte te kunnen zien
service, en alles is prima
prima advies over nieuwe inrichting. we zijn erg tevreden met het resultaat
Wat begon als 'gewoon even kijken' is uitgemond in een hele fijne nieuwe boost van mijn interieur! Met dank aan de expertise, de gedrevenheid, de service ( zelfs advies aan huis!) en ten slotte de 2 chauffeurs die heel behulpzaam alles versjouwden totdat alles op de goeie plek stond! Chapeau!
Het personeel is zeer vriendelijk en de service is prima
Professioneel, deskundig, klantvriendelijk, wat beloofd wordt, wordt geleverd, hoge kwaliteit
Alles geleverd en geregeld als afgesproken. Dit is de ervarening. Het bezoek aan de zaak verliep prima. Wij werden uitstekend geholpen door eerlijke en vakkundige adviezen .
Vergelt 3
5991 PJ Baarlo
Welkom bij Peters Interieurs Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over materialen, kleuren, uw woonsituatie, de ruimte of het gebruik van uw interieur. Onze adviseurs geven u graag antwoord op al deze vragen, aan de hand van een advies thuis of in onze woonwinkel. Doordoor krijgt u een interieur dat past bij uw levensstijl en persoonlijkheid. Vanuit een hoge mate van deskundigheid wordt u een interieuradvies gegeven, afgestemd op uw specifieke wensen. Dit advies kan omvatten: een interieurontwerp, kleuradvies, verlichtingsplan. Graag tot ziens in Baarlo Met vriendelijke groet, Maud en Kamiel Peters