Deskundig advies tijdens de koop en een top service.
Peters Interieurs hebben wij ervaren als een zeer professioneel bedrijf waarbij de klant centraal staat. We zijn zeer deskundig geadviseerd en men nam ruimschoots de tijd voor overleg en afstemming. De montage is naar tevredenheid uitgevoerd door zeer vakbekwame mensen. Kortom, zeer aanbevelenswaardig.
Je merkt van doen te hebben met een relatief klein familiebedrijf waar de klant nog koning is en niet gestuurd wordt op verkoop van bepaalde producten. "Opdringerig" komt in hun vocabulaire niet voor.
Wij wilden in eerste instantie een nieuw bankstel kopen. Onze “oude” twee en drie-zitsbanken zagen er op het eerste oog nog goed uit . Het leer was nog perfect en zo ook de stiksels. De banken waren inmiddels 28 jaar oud maar de kussens waren enigszins ingezakt. Dat merkten wij pas toen we op nieuwe banken gingen zitten. Het model wat wij zochten kwam overeen met wat we nu hadden. Dhr Peeters adviseerde ons om eventueel de banken van nieuwe kussens te voorzien. Dit was mogelijk omdat de binnenkussens makkelijk konden worden vervangen omdat ze met ritsen gesloten waren. Ik heb toen foto’s van onze banken naar hem gestuurd en hij maakte een offerte voor ons. De stoffeerder is toen naar onze banken komen kijken en adviseerde ons om ook nieuwe singels in de banken te laten maken. Ook het doek onder de banken werd vernieuwd. De banken werden opgehaald en na een week teruggebracht. Onze oude banken waren zo goed als nieuw. Het zit voortreffelijk. Onze complimenten ook voor de meubelstoffeerder en het goede advies van Peeters.
Ik ben uitstekend geadviseerd in mijn keuze voor nieuwe eetkamerstoelen en fauteuils, zowel tijdens mijn bezoek aan de showroom als naderhand bij mij thuis. Ik vond het erg prettig dat er thuis een bezoek werd gebracht met de stoelen en de stalen die ik in de winkel had uitgezocht.
Zeer goede ervaring. Meedenkend en zeker niet opdringerig.
Showroom: Hartelijke ontvangst, zeer ruime keuze en prima begeleiding. Huisbezoek en advies: Punctueel, vakkundig en inspirerend. Levering: s'Avonds na tien uur, ondanks tijdstip nog steeds vriendelijke, geduldige, gemotiveerde en deskundige medewerkers.
Nadat door ons was opgemerkt dat er een foutieve kleur tapijt was geleverd, is dit naar alle tevredenheid door de firma Peters opgelost. Zowel door firma Peters al door de vertegenwoordiger van de tapijtenfirma werd direct erkend dat er iets niet was goed gegaan. Naar tevredenheid werd enkele maanden later een nieuw tapijt geleverd met de juiste kleurstelling.
Iedereen binnen het bedrijf toont betrokkenheid en inlevingsvermogen. Er wordt heel goed meegedacht met de klant. Kwaliteit en service staan bovenaan en worden als vanzelfsprekend beschouwd. Dat maakt dat een klant zich serieus genomen voelt en achterblijft met een mooie inrichting én een goed gevoel.
Wij hebben Peters ieurs leren kennen als een zeer prettig mbedrijf en ook de medewerkers kwamen op ons over als zeer positief.
Prima service, en bekwaam personeel
Voldoende alternatieven om een keuze te kunnen maken, met goed deskundig advies die actief meezocht om tot de goed keuze te kunnen komen.
We hebben onze nieuwbouwwoning samen met Nicole ingericht. De kleuren van de meubels en de muren zijn met haar hulp tot stand gekomen. Heel prettig en fijn advies van Nicole gehad. En het resultaat is heel mooi! Zelf hadden we dit nooit zo durven doen. Prachtige meubels en een schitterende kleurencombinatie. Superblij met jullie expertise! De levering van de meubels was ook boven verwachting goed. De heren waren erg prettig in de omgang en ze werkten niet alleen netjes (overals werden kleden gelegd, karton en plastic verpakkingsmateriaal werd direct gescheiden en verwijderd) maar ook heel secuur. Alles werd grondig nagelopen en waterpas en recht afgeleverd. Kortom: We komen zeker terug!!
Zeer prettige samenwerking met Kamiel om onze wensen om te zetten in een prachtig interieur. Alles naar wens verlopen met prettig professioneel personeel.
Heel goed en snelle levering
zoals boven
Hartelijke ontvangst in een ontspannen sfeer, namen alle tijd om de mogelijkheden welke bij onze wensen pasten door te nemen zonder opdringerig te zijn. Kortom voor ons nog een reden om bij verandering of aanpassing in interieur weer een bezoek te brengen.
Goed advies, behulpzaam en geduldig.
Een mooie showroom met meubelen die net even dat beetje extra hebben qua uitstraling en kwaliteit. We zijn zeer vriendelijk te woord gestaan en hebben een goed advies gekregen, zowel in de showroom als ook aan huis. De meubelbezorgers zijn zeer adequaat en behandelen de meubelen met zorg. Kortom van begin tot einde alles perfect verzorgd. Dat verdiend een dikke pluim!
Onze meubels werden volgens afspraak en naar volle tevredenheid geleverd en geplaatst. Wij hebben een moeilijk in te delen kamer. Het geduld van Nicole, die steeds met inspirerende en vernieuwende ideëen kwam, was geweldig! Dat gaf ons de ruimte om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Alle lof, ook voor de medewerkers die de meubels zeer zorgvuldig plaatsten. Ga zo door!
Goed geadviseerd, alleen wat lang moeten wachten op de meubels. De informatie over de vermoedelijke leveringsdatum had proactiever gekund. De levering en de montage was prima verzorgd.
Heb alleen de medewerkers gezien en gesproken, die de bank geleverd hebben. Waren zeer vriendelijk en behulpzaam, deskundig en voorzichtig. Bank was zeer goed ingepakt, ben dus zeer tevreden en kan het bedrijf alleen maar aanbevelen!
Toppie.....
Wij zijn door Peter Interieurs zeer goed geholpen bij onze keuze van een nieuw interieur voor onze woonkamer. Zij bieden in hun zaak een brede keuze aan en hielpen ons op een professionele manier onze keuzes te maken. Met name hun adviezen over de combinatie van type meubels, materialen en kleuren waren voor ons zeer waardevol. Vervolgens zijn alle spullen netjes afgeleverd en zijn kasten en raambekleding zeer nauwkeurig opgehangen.
Kwaliteit assortiment en merken.
Vergelt 3
5991 PJ Baarlo
Welkom bij Peters Interieurs Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over materialen, kleuren, uw woonsituatie, de ruimte of het gebruik van uw interieur. Onze adviseurs geven u graag antwoord op al deze vragen, aan de hand van een advies thuis of in onze woonwinkel. Doordoor krijgt u een interieur dat past bij uw levensstijl en persoonlijkheid. Vanuit een hoge mate van deskundigheid wordt u een interieuradvies gegeven, afgestemd op uw specifieke wensen. Dit advies kan omvatten: een interieurontwerp, kleuradvies, verlichtingsplan. Graag tot ziens in Baarlo Met vriendelijke groet, Maud en Kamiel Peters