Laden reviews...
97 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de reviews blijkt dat klanten Peters Interieurs waarderen om vriendelijk personeel, deskundig advies en zorgvuldige levering. De ervaringen benadrukken advies op maat, vakmanschap en nette montage. Ook de levering en afhandeling worden als zeer prettig beschreven. Peters Interieurs wordt gezien als een betrouwbare leverancier met hoge kwaliteit.
Ik ben heel goed geholpen/geadviseerd. Een hele goede service. Door b.v. met twee eettafelstoelen bij mij thuis te komen, om te kijken hoe ze daar staan. Hierdoor is mijn definitieve keuze niet op mijn eerste keus gevallen. Daar ben ik heel blij mee. Want mijn eerste keus, stond gewoon niet mooi.
19 July 2026
Olga de Jager
Herten
Heel correct dat we vooraf gebeld werden om te vragen of het voor ons uitkomt dat ze een half uur eerder komen leveren. T.a.v. het monteren van de kast zagen we dat de jongste medewerker praktisch inzicht heeft en daardoor snel ziet hoe de kast in elkaar gezet moet worden. Daarnaast straalt hij rust uit wat wij als prettig hebben ervaren. Ze werkten goed samen. Complimenten voor de levering en montage.
15 July 2026
Peter en Francien
Sterksel
In de winkel werden wij al heel goed geadviseerd door Annemiek en werden onze wensen gehoord, maar kregen wij ook nieuwe inzichten. Daar we niet zeker wisten welke maat eettafel bij ons zou passen, werd er een huisbezoek gepland. Super toch. En nu alles staat, klopt het gewoon. Bedankt.
15 July 2026
Nel
Horst
De hulp bij de aanschaf was erg goed De administratie hield ons goed op de hoogte wanneer we de meubels konden verwachten De mannen die het bezorgden waren erg goed in hun werk en daarbij erg vriendelijk en behulpzaam.
9 July 2026
Marian
AMERICA
Het was fijn om bij jullie te mogen kopen
8 July 2026
Carina
Steyl
Onze ervaring met Peters Interieur is zonder enige twijfel uitzonderlijk positief. Vanaf het eerste contact merk je dat je te maken hebt met een interieurzaak die zich onderscheidt door vakmanschap, persoonlijke aandacht en een oprechte passie voor het vak. Het team neemt ruim de tijd om je wensen, smaak en mogelijkheden te inventariseren en weet deze perfect te vertalen naar een interieur dat volledig aansluit bij jouw persoonlijke stijl. Dankzij hun deskundige begeleiding, creatieve ideeën en eerlijke adviezen wordt het maken van de juiste keuzes niet alleen eenvoudig, maar ook een bijzonder plezierige ervaring. Wat Peters Interieur voor ons echt bijzonder maakt, is de combinatie van een professionele interieurstylist, hoogwaardige producten en een service die ver uitstijgt boven wat je tegenwoordig mag verwachten. Je voelt je als klant gehoord, gewaardeerd en volledig ontzorgd gedurende het hele traject. Kortom: Peters Interieur is wat ons betreft dé maatstaf voor kwaliteit, vakkennis, gastvrijheid en service. Een absolute aanrader voor iedereen die op zoek is naar een stijlvol en persoonlijk interieur. Onze beoordeling: een welverdiende 10+! Voor ons de meest complete, deskundige en vriendelijkste interieurzaak van Zuid-Nederland en misschien wel van heel Nederland.
8 July 2026
Peter
Tegelen
Ben goed geadviseerd in de kleur/materiaal keuze van de gordijnen. Ophangen van de gordijnen goed gedaan ondanks de hitte waar de jongens mee te kampen hadden. Gordijnen werden zelfs nog gestoomd.
30 June 2026
Monique
Sevenum
We zijn heel blij en tevreden over het resultaat in onze woonkamer door de nieuwe eetkamerstoelen en de gordijnen. Een probleempje met de gordijnen werd soepel en goed opgelost!
26 June 2026
Désirée
Venlo
Bij de oriëntering naar de aanschaf van een nieuw ledikant werd ik door dhr. Kamiel Peters buitengewoon goed van alle voor mij relevante informatie voorzien waardoor ik mijn keuze snel kon maken. Ik heb dan ook geen spijt van mijn aanschaf. De levering was keurig op tijd en de bezorgers Tom en Frank waren buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Ik ga zeker nog eens terug naar Peters als ik in mijn huis iets van meubels nodig heb.
12 June 2026
Thé
Grubbenvorst
Een mooie winkel met veel keus. We werden goed geadviseerd en geholpen in de zaak. De levering verliep volgens afspraak en de bezorgers waren vriendelijk en correct. In onze leolux stoel steekt een draadje omhoog. Hierover is contact geweest. Dit zal door jullie nog oogelost worden is telefonisch besproken.
11 June 2026
Johan en Marleen
Weert
Prima advies biij keuze nieuwe meubels. Levertijd is conform afspraak en de kwaliteit is helemaal top. Echte aanrader en blij dat we voor deze zaak gekozen hebben.
3 June 2026
Peter Konings
TEGELEN
Goede begeleiding en uitleg
30 May 2026
Fam.
Baarlo
We zijn al vele jaren klant bij Peters, van A tot Z. super geregeld!
30 May 2026
Tonino
Steyl
Gastvrij ontvangst Ruim meedenkend Zeer mooie meubelen Perfecte levering en plaatsing
27 May 2026
Jacqueline Houben
Susteren
In winkel prima geholpen, er werd alle tijd genomen en we werden op deskundige maar ook bijzonder prettige wijze geholpen. De koffie met gebak maakte het compleet!
Loek
Venlo
Jaren geleden onze eerste meubels bij Peters gekocht. Nu nogmaals heel goed geslaagd. Super service!
Anja
Roggel
Bezorgers en monteurs zijn vakmannen ten top !
Carin
Venlo
Zoals ook eerder uitstekend.
Joop
Venlo
Netjes, vriendelijk behulpzaam met kennis van zaken. In een woord Peters interieurs een top aanrader!
G. Hilkens
Kerkrade
Na zelf wat oriënterende 'marktverkenning' te hebben verricht, op afspraak Peters Interieurs bezocht. Met hun advies een goede keuze kunnen maken. Levering en montage exact volgens overeenkomst. Een echt mensbedrijf, klantvriendelijk en klantgericht, kortom met "warmte".
23 April 2026
Fam. W. Beerens
Venlo
Danke an Peters Interieurs! Von der Beratung bis zur Auslieferung, wir waren sehr begeistert und zufrieden! Beim der nächsten Möbelsuche auf jeden Fall erneut zu Peters Interieurs!
k.A.
22 April 2026
Elisabeth & Karl-Heinz
Nähe Düsseldorf/ Köln
Prima advies en goede service. Vakmensen voor de afwerking die net doen of het hun eigen zaak is. Chapeau
18 April 2026
Harrrie Schreurs
Ittervoort
Helder, duidelijk en eerlijk advies
16 April 2026
Jos
Heythuysen
Bij het binnentreden van de meubelzaak voor mij de eerste keer, voel je gelijk dat je een professionele zaak binnen komt. Alles ziet er verzorgt en overzichtelijk uit. Na een ontmoeting met Maud hebben we een vervolgafspraak gemaakt. Hierbij werden mijn wensen en smaak besproken, tot na een aantal uren al mijn wensen en keuzes werden vervuld. Heel veel aandacht en alles wordt uit de kast gehaald tot dat ik zeer tevreden naar huis ben gegaan. Dank je wel Maud voor je interesse, vriendelijkheid en hulp bij het samenstellen van al mijn gekochte meubels. Zeer aan te bevelen meubelzaak.
15 April 2026
Wil
Venlo
Vriendelijke en zeer kundige adviseur (Els) die ons en onze wensen perfect aanvoelde. Het contact is continu zeer prettig verlopen inclusief de bezorging en montage van de meubels.
15 April 2026
Angeline Mennen
Reuver
Welkom bij Peters Interieurs
Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over materialen, kleuren, uw woonsituatie, de ruimte of het gebruik van uw interieur.
Onze adviseurs geven u graag antwoord op al deze vragen, aan de hand van een advies thuis of in onze woonwinkel. Doordoor krijgt u een interieur dat past bij uw levensstijl en persoonlijkheid.
Vanuit een hoge mate van deskundigheid wordt u een interieuradvies gegeven, afgestemd op uw specifieke wensen. Dit advies kan omvatten: een interieurontwerp, kleuradvies, verlichtingsplan. Graag tot ziens in Baarlo
Met vriendelijke groet,
Maud en Kamiel Peters