Filters

2

Zeer slecht en onprofessioneel. Ligt altijd aan de klant vanuit hun optie.

In Oktober 2021 komt een fabrieksmedewerkster en de eigenaar van Decorette inmeten. Na 16 weken wachten worden de schutters gemonteerd en blijkt het frame een aantal mm te groot. Er wordt simpel verteld dat we het een beetje bij moeten schaven. Shutters van bijna 800 euro. Het is menselijk dat er fouten worden gemaakt is het antwoord van Decorette. We hebben ze met schutters en al de deur uitgezet omdat dit niet de eerste keer bij hun was. We maken nu bij een professionele organisatie een nieuwe afspraak.

  • Aanbevelen? Nee
10

Perfect team met een prima service

De adviezen van Kim, Michel en Jeroen helpen je op weg om een goede keuze te maken in type, framekleur en doekkleur. Bij dat laatste twijfelden we eerst nog maar achteraf was het de mooiste optie. Levering was vertraagd door corona van 5 naar 9 weken, maar daar kan niemand iets aan doen. Dat na plaatsen en testen een dag later de motor het begaf (productiefout van de fabrikant) was vervelend, maar 2 werkdagen later zat er al een nieuwe in. We zijn heel tevreden over de service en betrokkenheid van dit team.

  • Aanbevelen? Ja

Over Decorette

Creëer jouw eigen thuis! ‘Een mooie vloer, warm kleed en geweldige gordijnen; daar word je toch blij van? Creëer je eigen thuis met een actueel behang en een prachtige krijtverf op de muur. Met kussens in alle denkbare kleuren en patronen haal je ieder seizoen of trend in huis. Op jouw manier, in je eigen stijl. In je eigen tempo. Advies aan huis We helpen je heel graag bij het maken van een plan voor dit interieur waar je je goed voelt. Het leuke werk doen we samen; wat past er bij jouw woonwensen en stijl? Wat inspireert je? Het minder leuke werk doen we heel graag voor je. Thuis opmeten, monteren, confectioneren, ophangen, leggen. We doen dat met heel veel plezier en precisie, want het

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.