Een fijn bedrijf om zeker nog eens naar terug te gaan.
Fijne winkel waar we al jaren komen!!!
In 1 woord SUPER! Professioneel en heel netjes!
Garantie / nazorg geen oordeel omdat kast net is gemonteerd. Ervaring is bijzonder goed, levering overeenkomstig,- berichtgeving,- afspraken maken,- en zeer deskundig, betrouwbaar en fijn personeel voor montage. Keurig nette afhandeling na montage.
Het is een beetje jammer dat de leveringen alleen tijdens kantooruren mogelijk zijn en maar sporadisch op zaterdag, dit kan wat lastig te plannen zijn voor mensen die juist niet tijdens kantooruren de tijd hebben. Voor de rest goede service en alles heel netjes.
Ik ben heel tevreden over de ruime tijd die je als klant krijgt om je keus te maken. Fam Okhuizen levert goede kwaliteit en biedt heel veel deskundigheid. Ik heb heel erg veel vertrouwen in deze zaak!!!
Erg goede service, kwamen de gekochte bedden en kast erg snel brengen. Alles is toen in elkaar gezet. Top service.
ervaring die wij hebben met Okhuizen is heel goed Ik heb 2 vragen niet kunnen beantwoorden om dat ik nog niet weet over de kwaliteit en over garantie en nazorg maar ik vermoed dat dat ook wel goed zal zitten
Jammer dat de aangegeven leverdatum niet klopte en ik zelf moest bellen waar mijn bed bleef. En jammer dat jullie niet vragen of het bed bevalt. Achteraf had ik misschien wel een langer bed gewild. Was er blijkbaar van uitgegeaan dat het bed langer zou zijn. Voor de rest is alles goed geregeld.
Mijn ervaring dat matras veel te zwaar isvoor mij met het op maken wel jammer
keurig geholpen en op tijd geleverd
Wel zijn heel tevreden met de geleverde service bij de aanschaf van onze boxspring alsmede de aflevering bij ons thuis Met vriendelijke groet Familie Streefkerk.
In de winkel goed advies en uitleg. Heerlijke koffie. Ondanks dat de monteur verlaat was goede montage en al het inpak materiaal werd keurig mee genomen. Monteur belde ruim van tevoren dat hij verlaat was. Wij zijn zeer te vreden.
Gewoon goed