Goed advies, prettig en persoonlijk contact. Er werd ook gemeld dat er een paar weken later een kortingsactie zou komen, en dat ik dan gebeld zou worden.
Bij het plaatsen werden geen handschoenen en of reinigings-gel gebruikt. Dit was ons wel gezegd maar helaas
We zijn zeer deskundig voorgelicht over alle mogelijkheden vwb de aankoop van een nieuwe matras. We hebben de verschillende matrassen in de winkel kunnen testen en zijn goed geslaagd.
Onze eerste bed bij okhuizen aangeschaft en onlangs na jaren vervangen voor een nieuw bed. Ook de kledingkasten zijn van een mooie kwaliteit. Wij bestellen nergens anders meer.
Prima service, vriendelijk.
Ik ben heel tevreden goed personeel. En vriendelijk werken netjes met opbouw Van linnenkast en bed.
We werden goed geholpen in de winkel. Medewerker dacht goed mee met onze situatie. Erg vriendelijke man
Fijne zaak met persoonlijke aandacht en alle tijd. Zeer tevreden ook over de levering en het monteren.
Goede service. Precies op tijd. Al het verpakkingsmateriaal meegenomen, top!
Goed geholpen. Prima matrassen zijn er geleverd.
Prima zaak fijn geholpen en zeer deskundige mensen.
Goed alleen jammer dat de verlichting voor onder het bed maar aan 1kant werkt . Dat ligt volgens de monteur aan de fabriek. Allebei de lampjes lichten aan 1 kant.
Wij zijn zeer tevreden met de ontvangen adviezen in de winkel, de uiteindelijke aflevering en montage van het bed en met het slapen op het bed. Heerlijk!
Goed geholpen en blij met het resultaat
Zeer lieve en kundige verkoopmedewerkers plus zeee goede service
Mega blij met ons nieuwe bed!
Vriendelijk geholpen in de winkel!!!Bezorgers vriendelijk en correct!!
Hele fijne Entourage en warm welkom in de winkel. Alle fijne professionele contacten met verkoopster Marga besproken en afgehandeld. Niets is te gek of teveel in deze winkel! Bv op zaterdagmiddag om 16:30 uur op een bed opmaken en afhalen om de klant te laten zien, en een ander gevoel geven bij een bed. Succesvol, professioneel en vooral een uitnodigend binnenkomen! Ook de levering van de bedden wordt verzorgt door fijne professionele mannen, die hun vak begrijpen en er voor zorgen dat alles goed staat en uiterst netjes en secuur te werk gaan! Dank jullie wel voor alle goede zorgen! Ga zo door. Mvg. Monique
netjes geholpen, correcte montage
Bij aankoop: goede en vriendelijke voorlichting, correcte afhandeling, goede bezorging. En het aller belangrijkste: het bed ligt vorstelijk!! Kortom: ockhuizen is een aanrader.
nvt
Bij het gekozen bed de kleuren getoond van het naast staande bed. Na 6 weken niet geleverd wat verwacht werd. Daarna een ander bed uitgekozen. Na de installatie van het volgende bed was de bon slordig en onjuist verwerkt. Na telefonisch contact werd een en ander recht gezet. Administratief zou uw bedrijf nog wel een inhaalslag mogen maken. Bijzonder aardige installateurs.
Je krijgt een echt advies. Er wordt de tijd genomen om alles eerst op een rijtje te zetten om dan tot een advies te kunnen komen. Prettig gesprek. Geen vraag is te veel. Keurig afgeleverd. Aflevering kon op korte termijn gepland worden.
Het ligt perfect en is zeker een aanvulling op ons ook al prima bed.
Wij zijn super geholpen in de winkel met het uitzoeken van onze nieuwe matrassen. Heel blij mee!