Goed advies in de winkel over matrassen, uitgebreid de tijd om meerdere opties te vergelijken. Snelle service en het slaapt heerlijk.
Weer een cijfer om trots op te zijn! Fijn dat u zo lekker slaapt!
Na 15 jaar nieuwe matras gekocht ter vervanging. Prima verkoper met kennis, compleet dossier en conform afspraken geleverd. Gewoon een goed bedrijf waar we de laatste 20 jaar al onze slaapkamer benodigdheden hebben aangeschaft, zowel voor NL als CH.
Wat fijn om te lezen dat u alle jaren voor Morpheus kiest! Dank u wel voor uw mooie cijfer!
Winkel te Mijdrecht. Super behulpzaam en de verkoopster nam voldoende tijd voor uitleg. De artikelen zijn top die Morpheus verkoopt. Maar sommige wat duurder dan bij een andere zaak. Dit prijsverschil wordt weer goed gemaakt door de service die het bedrijf biedt. De bezorgers die mijn matras kwamen brengen waren perfect en behulpzaam. Bovendien hadden zij verstand van hun zaak. Dus top!
Wat een prachtige review en cijfer heeft u ons gegeven! Dank u wel!
We kwamen ons alleen maar oriënteren maar aan het eind van de oriëntatie zo tevreden dat we bed gelijk besteld hebben!
Wederom een review waar wij trots op mogen zijn! Dank u wel daarvoor!
Goede voorlichting en men neemt de tijd om alles uit te leggen. Diverse matrassen uit te laten proberen wat een goed gevoel geeft.
Dank u wel voor uw mooie review en cijfer!
Mijn moeder heeft eind juli een bed bij jullie besteld wat afgelopen dinsdag is geleverd. Dat wil zeggen, gedeeltelijk. Wij zijn erg ontevreden over de volgende zaken en hadden dit zeker van uw bedrijf niet verwacht: - bed is na zoveel tijd geleverd zonder de afstandsbediening - mijn moeder wordt nog een keer gevraagd om af te rekenen en het duurt lang voordat jullie terug hebben gevonden dat ze de week ervoor keurig is langs geweest om het bed te voldoen. Gelukkig dat ze nog zo bij was om het niet nog een keer te voldoen! - het ergste vind ik het volgende: meerdere malen hebben wij gevraagd om een korting, vooral gezien het feit dat mijn moeder 87 is en niet lang meer van het bed zal genieten en de prijs aanzienlijk is. De verkoopster die ons hielp, hield er aan vast dat jullie geen kortingen geven. Ok, dat kan. Wat ik dan echt onkies vind, is dat ik dan 4 of 6 weken later een boxspring 10-daagse van jullie overal geafficheerd zie. Dat had toch wel even gemeld kunnen worden??? Niet echt een aanbeveling om nog eens terug te komen.
Hartelijk dank voor uw feedback. We hebben alle begrip dat u na deze opsomming niet geheel tevreden bent. Het was erg vervelend dat de motor niet geheel compleet werd geleverd en een betaling niet is doorgekomen. We gaan hier intern zeker naar kijken. Morpheus hanteert inderdaad Netto prijzen waar geen kortingen in verwerkt zitten, en kunnen dus niet ingaan op een kortingsverzoek. Gelukkig hebben we inmiddels persoonlijk contact met u gehad, en is alles weer naar tevredenheid opgelost. Met vriendelijke groet, David Minco Directeur
Snelle actie en levering
Dank u wel voor uw mooie cijfer!
Met vele spier en peesklachten net zo lang meedenken en zoeken naar de beste oplossing! Geen enkele moeite om vriendelijk te blijven en te adviseren en uiteindelijk tot een oplossing is gekomen. Ik was al een fan van Morpheus want dit was onze 2e boxspring inmiddels hier gekocht en heb al vele familieleden doorgestuurd. Nu ikzelf wat ouder en heel veel klachten heb met mijn lichaam stond ik versteld van de service die nergens anders zo ver gaat als bij Morpheus. Dank jullie wel!! Een dikke 10 verdiend!!!
Dank u wel voor uw mooie review en cijfer!
Goede advies gehad over matrassen. We slapen nu heerlijk Dank daarvoor
Dank u wel voor uw mooie cijfer!
Mooie showroom uitstekend personeel. Zeer goed wat betret de dienstverlening. Niet voor niets al jaar en dag in begrip in Utrecht op het gebied van interieur en slapen.
Dank u wel voor uw mooie review!
Morpheus kwam in eerste instantie heel betrouwbaar over en achteraf klopt dat ook
Dank u wel voor uw mooie cijfer!
Week geleden na uitstekend advies matras besteld. 10 weken levertijd maar geen probleem. Maar nu schouder gebroken. Moet veel in bed liggen. Belde of levertijd van verkort kon worden. En direct, zonder discussie mij direct geholpen. Terug uit t ziekenhuis wordt direct matras bezorgd. Wat een fantastische service! Voor mij geluk bij ongeluk.
Wij kregen goed advies en hebben rustig de tijd gekregen om in de winkel meerdere combinaties van boxspring en matras uit te proberen. Thuis hebben we alles op een rijtje gezet en de brochure doorgenomen. Vervolgens hadden we nog vragen en nog aarzeling wat nou de beste combinatie voor ons was. Tweede keer in de winkel nog een paar combinaties uitgeprobeerd en toen werd duidelijk wat het beste voor ons was. Wij slapen er heerlijk op!
Wat fijn dat u zo lekker slaapt en tevreden bent met ons!
de voorlichting, het uit proberen, de aankoop, het bezorgen, ging allemaal goed.
Dank u wel voor uw review!
Netjes op tijd geleverd Medewerkers hielden zich goed aan de corona maatregelen bij bezorging. Bed komt goed overeen met hoe deze besteld is.
Dank u wel voor uw mooie review!
Fijne winkel om doorheen te lopen en mooi assortiment. Klantvriendelijk en meedenkend voor de inrichting. Wij hebben de woonwinkel bezocht en daar een mooie bank naar onze keuze gekocht.
Dank u wel voor uw mooie review!
De verkoopster heeft mij prettig en uitgebreid geïnformeerd over alle soorten bedden en matrassen, die ik vervolgens in de winkel kon uitproberen. Ik kreeg een deskundig advies en het was fijn dat zij niet opdringerig was, maar uitgebreid de tijd voor mij nam, zodat ik een weloverwogen beslissing kon nemen.
Dank u wel voor uw mooie review!
Kwaliteit bedden, waar wel een prijskaartje aan hangt. De verkoper was zeer deskundig en het advies was goed. Helaas was er geen contact meer na de levering. Daar zou een verbeterpuntje in kunnen zitten.
Dank u wel voor uw review!
Famke heeft ons geweldig geholpen met de kleuren, bank en kussens voor ons nieuwe huis. Hartelijke groet Roy
Wat fijn dat u zo tevreden bent! Bedankt voor uw mooie review!
Kreeg veel hulp bij het bepalen van de juiste keuze voor mijn budget. Ook het maken van een afspraak voor de installatie ging goed en soepel. De installatie zelf verliep ook voorspoedig. Een van start tot eind positieve ervaring.
Dank u wel voor uw mooie review en cijfer!
Prima matras, fijne kortingen op overige artikelen, en dat midden in de corona tijd
Goed voor 5 sterren!
Dank u wel voor uw mooie cijfer!
Goede begeleiding in coronatijd. Fijn geholpen door medewerker.
Dank u wel voor uw mooie review!
Prima geholpen met daarbij de garantie dat we 3 maanden de matrassen uit mochten proberen.
Dank u wel voor uw mooie cijfer! Zijn wij trots op!
Er werd uitgebreid de tijd genomen om mij voor te lichten over matrassen en de boxspring. Zonder dat er druk gezet werd om mij ergens “ in te praten”. Ik ervoer het als deskundig en bijzonder plezierig. Ook de verdere afhandeling was zeer correct en plezierig.
Een review en cijfer om trots op te zijn! Dank u wel daarvoor!