Goede kwaliteit matras die slaap en ontspanning verbeterd kussens ook echt beter
Dank u wel voor uw mooie cijfer.
Onze ieuwe matrassen van Sleep and Dream bevallen erg goed. We hadden er al jaren ervaring mee, deze nieuwe zijn net als de eerste geweldig. Kadootje iedere nacht.
Wat een mooie review! Dank u wel.
Hele vriendelijke en professionele service zowel in de winkel als bij de aflevering van onze matras. Zelfs nog een tip gekregen tijdens de bezorging.
Dank u wel voor een mooie review en mooie cijfer!
Ik slaap weer heerlijk met mijn nieuwe topdek matras
Wat fijn om te lezen dat u weer heerlijk slaapt!
Het matras is een stuk zachter dan ik eerst had, dus dat was in het begin erg wennen, maar na een paar dagen merk je dat niet meer en dan is het vooral heel comfortabel, zeker omdat ik last heb van mijn schouder en eerst moest ik steeds gaan verliggen, maar nu is dat niet meer nodig
Wat fijn dat uw nu weer heerlijk slaapt! Dank u wel voor uw review!
Heel prettige zaak om te winkelen. Buitengewoon attent personeel
Zeer goeie kwaliteit van alle artikelen de matrassen zijn echt geweldig. Goeie service en meedenken personeel.
Dank u wel voor uw reactie en mooie cijfer!
8 jaar geleden nieuwe matrassen uitgezocht in de showroom ..en zo tevreden dat ik ze dit jaar gewoon via de telefoon opnieuw heb besteld ...en ja hoor precies de zelfde slaap ervaring geweldig.
Een cijfer om trots op te zijn, dank u wel!
zie boven.
Dank u wel voor uw cijfer!
Over datgene wat je wilt kopen wordt je goed voorgelicht. Alles heel duidelijk.
Wederom een cijfer waar wij trots op mogen zijn!
Ik wordt uitgerust wakker wat op mijn oud bed niet zo was. En mijn lijf blijft lekker warm. Geen koude voeten meer.
Wat fijn dat u zo tevreden bent met uw aankoop! Dank u wel voor uw mooie review en cijfer!
We hebben door de goede adviezen een weloverwogen keuze kunnen maken. We slapen goed en worden uitgerust wakker!
Wat fijn om te lezen dat u zo lekker slaapt! Dank u wel voor uw mooie cijfer!
Alles werkte zoals verwacht en nodig.
Dank u wel voor uw review!
Ik heb mei 2021 een matras besteld van Morpheus. Het werd keurig op tijd geleverd met alle toebehoren en uitleg van de medewerkers hoe je het in de eerste weken moet gebruiken (omdraaien etc.) Plus: ik lig inmiddels op een wolk te slapen : )
Wat fijn dat u zo tevreden bent met Morpheus! Dank u wel voor uw review en prachtige cijfer!
De service en de producten van Morpheus zijn erg goed.
Wat fijn dat u zo tevreden bent over Morpheus! Dank u wel voor uw mooie cijfer en review!
Meerdere keren super goed geholpen. Bevalt heel goed en de bezorging is opvallend netjes.
Wat een mooie review! Dank u wel!
Deskundig en oplossingsgericht.
Een cijfer waar wij als Morpheus blij van worden!
Prima geholpen.
Dank u wel voor uw prachtige cijfer!
Prima produkt n dito levering.
Dank u wel voor het achterlaten van uw review!
Prima matras. Goede service
Wat een mooi cijfer heeft u ons gegeven. Dank u wel!
Deskundige medewerkers en bij levering nieuw bed wordt oude bed afgevoerd. Heel fijn.
Dank u wel voor het achterlaten van uw review!
Altijd mooie spullen en fijne service
Wederom een mooi cijfer! Dank u wel!
Gehinderd door de opgelegde maatregelen in de "C" periode, zijn wij toch in staat geweest bij Morpheus te komen winkelen, op zoek naar een nieuwe bank. In samenwerking met de verkoper een uitstekend, bij onze wensen, passende bank uitgezocht welke met wat kleine vertraging is opgeleverd. Daaropvolgend nogmaals langs geweest om bijpassende kussens uit te zoeken. Fijn bedrijf, heerlijke collectie en ook de koffie smaakte goed! Ook de aflevering werd keurig afgehandeld. Dus.... op zoek naar een nieuw(e) bank(stel)? Ga naar Morpheus.
Fijn dat u zo tevreden bent over Morpheus! Dank u wel voor uw mooie review en cijfer!
uitgebreid geadviseerd
Dank u wel voor uw mooie cijfer!
Vanaf september 2020 waren we al op zoek naar een nieuw bed. Wij hebben na verschillende andere beddenspeciaalzaken de winkel van Morpheus in Hilversum bezocht. Daar werden we heel professioneel en vriendelijk geholpen en werd alles ook goed uitgelegd. We hebben toen op heel veel bedden gelegen om verschil te voelen. De levertijd van de bokspring liet wel wat weken op zich wachten. Maar dat maakte alles goed na de eerste nacht. Vlak voordat het bed geleverd werd heb ik in de winkel beddengoed etc uitgezocht zodat ik het bed mooi kon opmaken als het geleverd werd. Ook met uitzoeken van het beddengoed ben ik zeer goed en professioneel geholpen met de kleur en materiaal keuze aan de hand van foto's en het lapje stof van wat ons bed zou worden. We gaan nu elke avond met veel plezier naar bed. Het ligt heerlijk en het beddengoed van Essenza is ook echt heerlijk. Naderhand nog eea online besteld omdat de winkels dicht waren. Ook dat was feestelijk ingepakt en een feestje om uit te pakken. Dikke duim voor Morpheus Hilversum. En nu elke ochtend uitgerust wakker worden is ook een feestje....
Een review en cijfer waar wij trots op mogen zijn!! Dank u wel daarvoor! Wij wensen u veel slaapplezier.