Ik heb zelf gebeld om de afleverdatum af te spreken terwijl de afspraak was dat er contact met mij opgenomen zou worden na 3-5 weken besteltijd. Het duurde erg lang dus heb ik zelf gebeld. Afleverteam is zeer klantvriendelijk, prima. De verpakkingsmaterialen werden netjes afgevoerd. Er waren een aantal dopjes op maat gemaakt bij het spiraal bodem. De dopjes lagen nog onder het bed, en ook was er een stuk touw van de verpakking tussen het spiraal en de ombouw blijven zitten. Dit had iets netter gemogen en is een punt van aandacht in mijn beleving. Ook had er instructie van het gebruik van de bodem aangeboden kunnen worden. Ik waardeer jullie service en klantvriendelijkheid en daarom is het overige snel vergeten. mijn volgende aankoop doe ik weer bij jullie. Ik vond deze gelegenheid wel prettig om de "min puntjes" aan te geven. Verder keurig, vriendelijk en leuk het slaapmutsje. Hartelijke groet Madelon Boots
Hartelijk dank voor uw review. Wij zullen uw opmerkingen meenemen zodat we onze kwaliteit van afleveren kunnen blijven waarborgen.
De kwaliteit zou vast hoger scoren, als deze vragenlijst niet een dag na het afleveren van het bed al zou zijn gekomen en de service was tot nu toe goed en zal dat nu na aankoop ongetwijfeld blijven en zou dan hoger mogen scoren. Ik ben een heel tevreden klant!
Fijn om te vernemen dat u een tevreden klant bent. Dankuwel. Wij zullen binnenkort contact met u opnemen of de kwaliteit aan uw wensen voldoet.
Bedankt voor dit mooie cijfer!
Morpheus onderscheidt zich door kennis, product en service. In deze tijd is het een verademing om te zien dat het dus wel mogelijk is om als klant centraal te staan. Geweldig.
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze service.
Bedankt voor dit mooie cijfer!
Prima service. Alle moeite is gedaan om juiste matras te vinden. Perfect!
Bedankt voor de beoordeling. Veel (slaap)plezier met het matras.
Bedankt voor dit mooie cijfer!
Bedankt voor uw beoordeling!
alles is goed en keurig verzorgd er is aan de klant gedacht
Hier mogen we trots op zijn. Bedankt!
Goed en adequaat geholpen met veel kennis van zaken in de winkel. Aflevering met nodige maar niet geplande aanpassing oude bed en verwijderen van oude spiralen super geregeld door afleverteam.
Bedankt voor dit mooie cijfer!
Pas een nacht op matras geslapen dus daar kan ik nog geen oordeel over geven
Bedankt voor de beoordeling. Veel (slaap)plezier toegewenst!
Bedankt voor de beoordeling!
Bedankt voor de positieve beoordeling!
Bij bezorging een teleurstelling. De bezorger vroeg of we een tiewrap wilden omdat de bedden uitelkaar kunnen gaan. Ik had begrepen dat een beugel hiervoor bij de levering inbegrepen was. Verder moeilijk om ontspannend te kunnen liggen Veel gedraai en daardoor moeilijk in slaap. Echter 53 jaar rubbermatras ervaring.
Bij bezorging een teleurstelling. De bezorger vroeg of we een Tiewrap wilden om de poten omdat de bedden uit elkaar kunnen gaan. Ik had begrepen dat een verbindingsbeugel bij de levering inbegrepen was. Volgens de bezorger niet.Verder voldoet de matras nog niet aan mijn wensen(mijn vrouw wel goed )Draai veel om om ontspanning te vinden en val daardoor moeilijk in slaap. Hierbij moet wel rekening worden gehouden met 53jaar natuurrubbermatras. Ik ga nog een tijdje proberen
Geachte heer/mevrouw Nijmeijer, Vervelend om te horen dat het niet geheel naar wens is gegaan. Ik ga ervoor zorgen dat er contact met u wordt opgenomen door onze serviceafdeling om dit voor u op te lossen.
servicegericht, vriendelijk, vakbekwaam
Enorm bedankt voor dit mooie cijfer!
Het is echt allemaal fantastisch verlopen en het resultaat is geweldig!!!
Hier zijn we trots op! Bedankt.
Eerste nacht in het nieuwe bed nog een beetje wennen, maar de uitstraling van het bed is helemaal goed
Bedankt voor uw beoordeling!
ik dacht dat ik geen last meer zou hebben van mijn rug als ik op mijn rug zou slapen, maar s morgens was mijn onderrug toch stijf, ondanks de nieuwe matrassen
Geachte heer/mevrouw Vonck, Wat vervelend om te horen dat uw rugklachten nog niet zijn verholpen. Ik ga ervoor zorgen dat er contact met u wordt opgenomen door onze serviceafdeling om dit probleem voor u op te lossen.
Wat fijn om te zien dat u Morpheus op deze manier waardeert. Bedankt!
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Goed om te zien dat u Morpheus zo waardeert. Dankuwel!
Goed advies, goede producten, goede organisatie. Alles wat beloofd is werd nagekomen.
Erg fijn om te zien dat u Morpheus op deze manier waardeert. Veel (slaap)plezier met uw aankopen!
Hier kunnen we trots op zijn! Bedankt voor dit mooie cijfer.
Prima service. Vanwege latere aflevering van boxspring tijdelijk een leenbed gehad. Nette, correcte en deskundige montage.
Bedankt voor uw positieve beoordeling!