Hartelijk dank voor deze beoordeling!
snel en vakkundig en vriendelijk
Goed om te horen dat u ons op die manier waardeert. Bedankt!
Wat een mooi cijfer! Bedankt!
Hartelijk dank voor dit prachtige cijfer. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Soepele omgang met de klant - soepel als de matrassen waar we van houden.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Het is zelden dat je zo een aangename klantvriendelijkheid treft.
Wij zijn blij om te horen dat u onze service zo waardeert!
Een ledikant met matras gekocht. de afleverservice en de draaiservice voor het matras is meer dan goed. Ook in de winkel in Hilversum goed geholpen..
Hartelijk dank voor dit mooie cijfer!
De reden dat ik de adviseurs / verkopers geen 9 geef maar 8 is omdat de eerste verkoper die ik sprak aangaf dat het 4 weken zou duren voordat het matras geleverd kon worden. De tweede verkoper regelde dat de levertermijn aanzienlijk werd verkort. Anders (als eea meteen mogelijk bleek) had ik een 8 gegeven).
Bedankt voor uw beoordeling. Wij zullen uw feedback meenemen. Wij wensen u veel slaapplezier toe!
Ik wacht nog steeds op een copie van de rekening die door transporteur per ongeluk was verscheurd. Het was mij beloofd per post.
Geachte heer en/of mevrouw Zimmermann, Bedankt voor uw beoordeling. Onze excuses, de factuur wordt vandaag nog naar u verzonden. Met vriendelijke groet, Morpheus Slaapvoorlichters
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
top
Bedankt voor dit mooie cijfer. Wij wensen u veel slaapplezier toe!
We hebben weer een heel goede ervaring .
Fijn om te horen dat u wederom een goede ervaring met Morpheus heeft gehad!
Dit was niet het eerste bed wat we bij Morpheus kochten. De service is als vanouds. Ga zo door!
Goed om te horen dat u wederom een goede ervaring met ons heeft gehad! Veel slaapplezier toegewenst!
En wat een ludiek, orgineel cadeautje, het slaapmutsje. Goede service, handig brieven met uitleg over onderhoud, top gedaan weer!! Marian uit Amsterdam
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Geniet van uw slaapmutsje!
ZOWEL IN DE WINKEL ALS BIJ DE BEZORGING PRETTIG EN UITSTEKEND.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel slaapplezier.
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij wensen u veel slaapplezier toe.
Professioneel team. Top service!
Bedankt voor deze prachtige beoordeling!
Hartelijk dank voor dit mooie cijfer!
Zeer goed geholpen in de winkel. En het afleverteam heeft zeer netjes in korte tijd alles geplaatst. Ze hebben nog een uitleg over het gebruik gegeven. Heel netjes allemaal.
Hartelijk dank voor uw review. Wij wensen u veel slaapplezier!
Goede kennis van zaken, expertise geeft rust. Tegelijkertijd geeft het richting, dat helpt de keuze maken.
Fijn om te lezen dat u een fijne ervaring heeft gehad bij Morpheus. Wij wensen u veel slaapplezier toe!