Hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling.
Super service in de winkel gehad (mijdrecht) en erg goed geadviseerd. Het bed werd geplaatst door twee hele vriendelijke mannen, die fantastische service hebben verleend. Jullie zijn erg kundig, klantgericht en leveren goede service! Zal Morpheus zeker aanbevelen. Veel dank!
Bedankt voor dit mooie cijfer!
Hartelijk dank voor de 10!
Over de kwaliteit van de aangeschafte goederen is na 3 dagen nog niet echt een oordeel te geven. De eerste indruk is de score
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wij zullen binnenkort contact met u opnemen of de kwaliteit aan uw wensen voldoet.
Goede ervaring, van mensen die echt goede bedden verkopen. Het bed slaapt vanaf dag 1 al heerlijk :) De expeditie jongens deden hun werk netjes en hadden ook vakkennis. Wel had wel meer verwacht van de verkopers. Vanaf dat we de prettige (niet opdringerige) deal maakte hebben we geen contact meer gehad met de verkoper. We werden niet op de hoogte gehouden over de levertijd. Bij levering had ik verwacht dat Morpheus klanten na belt voor wat de ervaringen zijn. Ik denk dat Morpheus een uitstekend bedrijf is en beveel het zeker aan iedereen aan, maar ze zouden naar mijn mening met de tijd mee kunnen en contact maken en houden met hun klanten.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en heldere uitleg. Wij zullen uw feedback meenemen en wensen u nog veel slaapplezier toe!
Klantvriendelijk en rustige uitleg over de vragen die ik stelde.ook een goede oplossing van het hoofdkussen die ik toch kon omruilen dank hier voor
Hartelijk dank voor uw review.
Bedankt voor de positieve review. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.
Hartelijk dank.
buitengewoon tevreden over aankoopadvies en verdere afhandeling
Bedankt voor dit mooie cijfer.
Ervaring is prima. Vrouw is content met soepele matras. Man overweegt (binnen termijn van 3 maanden) eventueel omruil naar medium matras. Ik laat dit tijdig aan U weten!
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.
Ik vind de logistieke medewerkers van Morpheus opvallend netjes, beschaafd ed. Ze werken zorgvuldig, je krijgt een hand bij kennismaking en vertrek. Ze werken naadloos samen en geven de indruk het met elkaar goed te kunnen vinden, maar ook dat de sfeer binnen het totale bedrijf goed is en dat ze er echt bijhoren. Maw Morpheus laat een kloppend en congruent verhaal zien van begin tot eind. Dat vind ik niet alleen prettig te ervaren, maar ook leuk. Heb zelf nl. zakelijk veel ervaring met klantprocessen, dus weet dat het niet vanzelfsprekend is dat alle leden van het team meedoen. Wens jullie veel succes met het bedrijf!
Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Goed om te lezen dat u Morpheus zo waardeert. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe!
Hartelijk dank voor uw review!
Hartelijk dank voor de mooie beoordeling!
Prima geholpen, zoals al jaren het geval is.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Bedankt voor het beoordelen van Morpheus!
Aan het Morpheus Team Bilthoven, Supergoed geholpen door Natasja! Door speciale omstandigheden heeft zij ervoor gezorgd dat de bedden extra vlug werden geleverd! Het is dat ik niet met het verhaal in Radar wil, maar jullie krijgen van mij een extra warme douche! Hartelijk Dank hiervoor ! Irene Vreeswijk
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.
Bedankt. Wij wensen u nog veel slaapplezier!
Het nieuwe bed met matras keurig geplaatst en het oude bed (boxspring en matrassen) en alle verpakkingsmaterialen zijn allemaal meegenomen. Heel netjes.
Hartelijk dank voor uw review.
Bedankt voor uw positieve beoordeling.
Wij hebben nu 1 week in nieuw bed geslapen maar zijn nog niet gewent, vinden het zacht en omdraaien gaat lastig. Maar het bed is prachtig. Complimenten aan de de monteurs!! Met vriendelijke groet fam. Straathof
Geachte heer/mevrouw Straathof, Vervelend om te horen dat het matras nog niet geheel naar wens is. Ik ga ervoor zorgen dat er spoedig contact met u wordt opgenomen door onze serviceafdeling om dit voor u op te lossen. Met vriendelijke groet, Morpheus Slaapvoorlichters
Expeditie afleverteam: één van de beide heren was uitstekend en de tweede persoon was ruw bij het afbreken van een oud bed (hij heeft ook strepen op de vloer veroorzaakt).
Geachte heer en/of mevrouw Vinke, We nemen graag contact met u op om exacte details te horen wat er precies is gebeurd. Met vriendelijke groet, Morpheus Slaapvoorlichters
Bedankt voor dit mooie cijfer! Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.
Goed bereikbaar, betrouwbaar, goed advies, mooie degelijke spullen, goede afspraken vriendelijk, meedenkend. kortom: mocht ik weer een make over doen, kom ik terug. Super team!
Hartelijk dank voor dit mooie cijfer! Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Heerlijk geslapen in ons nieuwe bed. Goed geinformeerd door David bij aankoop, perfecte service t/m aflevering, we zijn meer dan dik tevreden!!
Leuk om te lezen dat u onze service zo waardeert! Wij wensen u nog veel slaapplezier toe!