Erg vakkundig en zeer goede service. Na onze verhuizing zijn alle bedden gecontroleerd en opnieuw afgesteld. Oude matrassen omgeruild en oude afgevoerd. Namen echt de tijd terwijl het al ruim na 17.30uur was
Erg fijn dat u onze service zo waardeert! Hartelijk dank.
We vertrouwen al generaties lang op Morpheus sinds het vestigen van mijn moeder in Hilversum, tot mijn vertrek naar Utrecht en vervolgens nu naar Rotterdam. We blijven tevreden, en we blijven terugkomen. Wie weet, misschien ooit zelfs vanuit het buitenland ;)
Leuk om te horen dat u zoveel vertrouwen heeft in Morpheus. Bedankt!
Hartelijk dank voor uw review.
Nooit gedacht dat een goede matras zoveel effect zou hebben. Ben goed voorgelicht en de service is uitstekend, men neemt de tijd en geeft volledige aandacht!
Goed om te horen dat het matras zo bevalt! Wij wensen u nog veel slaapplezier toe!
Ons bed ligt heerlijk! De dag van aflevering bleek de roede van onze linnenkast (ook bij Morpheus aangeschaft) afgebroken te zijn. 's-ochtends meteen gebelt en toen het bed afgeleverd werd kon dit meteen gemaakt worden. dat noem ik nou service.
Fijn om te horen dat uw onze service zo waardeert! Nog veel slaapplezier toegewenst.
Eind 2016 voor de tweede keer een matras aangekocht bij Morpheus. De deskundigheid en advisering is zeer goed bij Morpheus. De service misschien nog wel beter. Daarnaast wordt er ruim de tijd genomen om tot een goede afweging te komen. Het matras inmiddels twee keer omgeruild binnen een jaar, omdat het toch niet volledig beviel. Dit alles zonder problemen (en kosten) en weer werd er ruim de tijd genomen om ons te helpen. Al met al zijn wij zeer tevreden met Morpheus!
Daar zijn we trots op! Bedankt voor uw beoordeling.
Het begon met een prettige aankoop ervaring, de adviseur luisterde naar onze wensen en kwam met zijn eigen advies op basis van de wensen die wij hadden. De winkel is prettig. En het assortiment zeer uitgebreid. Na de aankoop was het lange tijd stil, wellicht een leuk idee om in iedergeval een bevestiging en of status updates per mail te voorzien. De aflevering verliep snel en goed georganiseerd. Wederom was het personeel vriendelijk en vaardig in hun taak. Het bed is van goede kwaliteit en slaapt heerlijk.
Hartelijk dank voor uw compliment en feedback. Wij zullen de feedback meenemen om de kwaliteit van onze service te waarborgen.
Heel bijzonder vond ik de aangeboden "omkeer"service. Een uitkomst voor single senioren. Mijn, behoorlijk zware, matras werd echter op 12.10 jl afgeleverd. Eerste "omdraai" aanvankelijk 2.11.as., dat is verschoven naar 15.11 as., 2e keer 30.11.as. , 3e keer 28.12.as. Het advies is echter om de 1e drie maanden elke twee weken te keren, daarna telkens om de 2 maanden. Hoe dat zal gaan moet nog blijken, maar de eerste omkeer-periode is niet zoals U mij duidelijk aanraadt. En ik zal dus toch iemand moeten vinden om , volgens uw advies, te komen keren, zodat ik mijn toch wel kostbare matras op de juiste manier "ingeslapen "kan worden. Afgezien hiervan is de service verder prima. Graag uw antwoord wachtend, mijn vriendelijke groet.
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Mijn collega neemt vandaag contact met u op in verband met de omkeer service.
Hartelijk dank voor dit mooie cijfer!
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
Was weer prima!
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling!
goede service, bed door afleverteam naar boven gebracht en zelfs in elkaar gezet! zeer tevreden.
Leuk om te horen dat u Morpheus zo waardeert! Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.
Zeer vriendelijk door iedereen geholpen. Alleen in de winkel hoorden wij dat het wel ok is om een ledikant van de boxspring weg te halen, maar de mensen die de spullen kwamen brengen gaven aan dat dat niet goed is voor de boxspring. Die laatste mensen waren zelfs nog zo vriendelijk om naar het bed van onze zoon te kijken, ondanks dat ze daar geen tijd voor hadden. Zeer groot compliment aan die jongens!!
Hartelijk bedankt voor het compliment. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe!
Zeker de jongens die de alles afgeleverd hebben : wat een geduld en service!
Hartelijk dank voor het achterlaten van uw beoordeling.
Wij hebben al bijna 40 jaar Morpheus als slaapvoorlichter en niets anders dan lof. Goede service en eerlijk advies en alles is tot nu toe altijd naar volle tevredenheid opgelost.
Hier mogen we trots op zijn! Hartelijk dank en nog veel slaapplezier toegewenst!
We werden in de winkel rustig en uitgebreid geholpen, geen gehijg in je nek. Bij het leveren van het bed goede tips ontvangen over bv wassen etc. Morpheus is wat duurder, maar dat merk je ook wel in de service. Enig minpuntje vind ik dat ze weinig ontvankelijk zijn voor extra’s zeker ook bij een duur bed.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Hartelijk dank voor de 10! Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.
Bedankt voor dit mooie cijfer!
Hartelijk dan voor uw beoordeling.
We kwamen voor een nieuw stevig matras. Het werd - na uitgebreid advies - een nieuw bed met een heel ander soort matras. Ik kan niets anders zeggen dan de beste aankoop in jaren!
Bedankt voor uw review en het mooie cijfer! Wij wensen u nog veel slaapplezier toe!
Door omstandigheden hadden wij meteen een elektrisch verstelbaar bed nodig,met wat heen en weer gebeld,kregen wij de volgende dag al te horen dat er een bed gebracht kon worden. Morpheus bedankt voor deze geweldige service.
Fijn om te horen dat u de service van Morpheus zo waardeert. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe!
Hartelijk dank voor uw beoordeling!
Hartelijk dank voor het achterlaten van een review!
al meer dan 25 jaar ....
Fijn om te horen dat u Morpheus zo waardeert! Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.