Fijne adviseurs, zowel telefonisch als in de winkel van Bilthoven! Prettige communicatie.
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling.
Prima winkel, deskundig personeel, keurige aflevering en fantastische spullen
Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. Nog veel slaapplezier toegewenst!
Altijd tevreden. Zelfs meer service gekregen dan bij de aanbieding paste! Bedankt
Hartelijk dank voor dit mooie cijfer.
Hartelijk dank voor dit mooie cijfer!
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling.
Wauw een 10! Hartelijk dank en heel veel slaapplezier toegewenst.
Goede voorlichting in de zaak (Wesley), niet het gevoel dat je bij de neus wordt genomen. Kennis van zaken.
Fijn dat u Morpheus zo waardeert. Bedankt!
Altijd goed geadviseerd.Ben heel tevreden met mijn bed en toebehoren.
Nog heel veel slaapplezier toegewenst!
Erg vriendelijke en goede service door het afleverteam. Top! In winkel ook alles goed geregeld.
Goed om te horen! Nog veel slaapplezier.
Hartelijk dank voor het achterlaten van een beoordeling.
Bedankt voor dit mooie cijfer!
Hartelijk dank. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.
Uitstekend. Geniet van het nieuwe matras en ook van het veel lagere bed!
Wat goed om te horen dat het matras en het bed zo goed bevallen. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe!
Hartelijk dank voor dit mooie cijfer. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe!
Ik slaap nog geen week op het nieuwe matras en het zou wel heel slecht zijn als dat niet beter zou zijn dan de oude die nu is afgevoerd. Overigens slaap ik er prima op.
Fijn om te horen dat het nieuwe matras goed bevalt. Bedankt voor de beoordeling.
Het door ons bestelde werd erg laat afgeleverd,1830 maar de bezorging en montage en instructie is perfect verlopen
Onze excuses dat het wat laat werd afgeleverd, wel erg fijn om te horen dat de montage perfect is verlopen. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.
Hartelijk dank. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.
Hartelijk dank voor het achterlaten van een beoordeling.
Alles is perfect verlopen.De matrassen liggen goed.Moet wel wennen aan de zachtheid
Hartelijk dank voor het achterlaten van de beoordeling. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.
Excellent experience, will definitely recommend
We would like to thank you for this wonderful review!
Hartelijk dank voor uw beoordeling.
n.v.t.
Bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u nog veel slaapplezier toe.
Het adres voor onbezorgd slapen!
Hartelijk dank voor uw review. Nog veel slaapplezier toegewenst!
Moet u me daar voor wakker maken ? Ik lag net zo lekker te slapen..... Algehele indruk:professioneel, ruime keuze, kennis van zaken en deskundig persoonlijk advies. Telefonische bereikbaarheid van adviseurs is soms niet optimaal.
Erg fijn om te horen dat u zo lekker slaapt! Hartelijk dank voor het achterlaten van een beoordeling.
Hartelijk dank voor uw beoordeling!