Een positief uitspringende dienstverlening!
Hartelijk dank voor dit mooie cijfer!
Kwaliteit, vakkennis, service-zelfs na een aankoop van jarenlang geleden. Ook de expeditie is ter zake kundig, en geeft nuttige adviezen. Prettige sfeer in de zaak, ik ga altijd met plezier naar jullie toe.
Dank u wel voor uw mooie cijfer!
We hebben een prachtige boxspring gekocht, helaas viel de matras tegen, te zacht voor ons. Terug naar de zaak, en zonder een probleem werden er 2 steviger matrassen besteld, die ook nog eens binnen 3 weken worden bezorgd! Compliment voor Morpheus!
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij wensen u veel slaapplezier toe.
Medewerkers van Morpheus geven eerlijk advies, denken goed mee met de klant en leveren goede service
Hier kunnen we trots op zijn! Ontzettend bedankt voor dit mooie cijfer.
Eigenlijk alles prima alleen ging het raar bij het afleveren, ik kreeg na 10 weken de brief dat mijn klaar was om afgeleverd te worden maar die aflevering duurde nog een s 4 weken. Mijn advies zeg gelijk bij het bestellen van een bed dat het 14 weken duurt voor je je bestelde bed in huis hebt.
Geachte heer en/of mevrouw. Hartelijk dank voor uw review. Het spijt ons om te vernemen dat we de door ons beloofde levertijd niet hebben gehaald want dat is niet des Morpheus. Helaas hebben ook wij een periode te maken gehad met een griep golf en zijn daarom wat achter geraakt met sommige leveringen. Dat we daar in uw geval beter over hadden moeten communiceren met u is glashelder. Onze welgemeende excuses daarvoor.
Bedankt voor de beoordeling!
I must give the guys who delivered and assembled our bed an extra thumb up. They were really friendly and customer oriented. The only minus with our whole experience will be that it took so long time from ordering till receiving the bed... but I guess as they say...if you are waiting for something good, it's worth it. :)
Thank you so much for your nice review
Louter positief!
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Een kers op de taart was geweest als het afleverteam het bed ook even had opgemaakt voor de eerste keer :-)
Ontzettend bedankt voor deze mooie review.
Een klein ding: er werd gezegd 4-6 weken levertijd dus daar ga je vanuit en het werd pas na 8 weken bij ons geleverd. Dan geef het even goed aan wat levertijd is of geef aan dat u de tijd niet precies kan zeggen. Een tip voor een volgende! Bedankt in ieder geval!
Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat u wat langer op uw bed heeft moeten wachten. Onze excuses hiervoor. Dit is niet wat wij nastreven.
Prima matrassen, alleen het probleem is dat ze van hun plaats schuiven. moet dagelijks de matrassen tegen elkaar duwen. Anders zit er een spleet tussen van 5-10 cm. Dat is niet prettig.
Bedankt voor uw review. Wat betreft het schuiven van de matrassen, wij zullen contact met u opnemen om het op te lossen.
Aflevering zeer voorkomend + een melding dat er service is voor keren matrassen
Ontzettend bedankt voor deze mooie review.
Aanpassing hoogte van de boxspring was niet mogelijk volgens verkoopster, maar met oude tussenschijven was de oplossing door expeditie TOP, hoewel wel prijzig!
Dank u wel voor uw review. Mijn collega zal contact met u opnemen.
Bedankt voor uw positieve beoordeling!
Mooi cijfer! Bedankt voor uw beoordeling.
Hartelijk dank voor het achterlaten van een beoordeling.
Wij zijn bij Morpheus erg prettig geholpen. De adviseur in de winkel nam uitgebreid de tijd voor ons en gaf ons eerlijk en openhartig advies, ook als dat betekende dat een goedkopere variant evengoed aan onze wensen voldeed. De levering van onze boxspring was op tijd en werd afgeleverd door twee vriendelijke mannen, die het bed kundig hebben geplaatst. Dank voor het slaapmutsje, wij zijn erg tevreden!
Ontzettend bedankt voor deze mooie review.
Fijn dat jullie nog weten welke matrassen wij 15 jaar geleden gekocht hebben.
Dank u wel voor uw mooie cijfer!
Zeer deskundige en vriendelijke medewerkers, zowel in winkel als bij afleveren. En topkwaliteit.
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling!
Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. Nog veel slaapplezier toegewenst!
Geweldig bed, compleet met beddengoed, kussens, accessoires! Sfeervol geheel, dolgelukkig met nieuw aangeklede slaapkamer! Het is een feest om naar bed te gaan...!!!
Hartelijk dank voor dit mooie cijfer!
Hartelijk dank voor het achterlaten van een beoordeling.