Zeer positieve ervaring. De adviseur in de winkel nam alle tijd en dacht goed mee over mijn wensen. Een groot compliment voor de bezorging: de bezorgers gingen zeer vriendelijk en zorgvuldig te werk - ze draaiden zelfs alle schroeven van de bedombouw eerst stevig aan, deden alles in overleg en gingen pas weg toen alles tip top in orde was - ze lieten zelfs geen snippertje van de verpakking achter. Echt een heel goede service. En mijn bed slaapt weer alsof ik op een wolkje lig! Grote complimenten dus!
Wat een prachtige review!! Dank u wel!
Prima service, levering keurig op tijd, uitstekende matras.
Positieve ervaring!
Dank u wel voor uw beoordeling.
Goede uitleg over het verschil in de bedden. Service team perfect Erg tevreden !!
Dank u wel voor uw mooie review!
goed.
Dank u wel voor uw beoordeling.
In de winkel in Hilversum werd ik uitgebreid geïnformeerd over een aan te schaffen matras. Ook mijn ervaringen met een eerdere aankoop werden daarin meegenomen. Ik heb op verschillende matrassen gelegen in de winkel en werden de verschillende 'belevingen' door de medewerker geduid.
Dank u wel voor het achterlaten van deze mooie review.
Morpheus is ouderwets goed. Men houdt daar nog de deur voor je open. Waar vindt je nog zoveel stijl en wellevendheid?
Ontzettend bedankt voor uw mooie cijfer!
De kwalitet beoodeel kan ik noch niet echt doen na een paar weken.
Dank u wel voor uw beoordeling.
Wat een mooi cijfer! Dank u wel.
Sinds 1974, altijd top kwaliteit en zeer goede service.
Wat een prachtig cijfer!! Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent!
Ik ben zeer te vrede over mijn aanschaf en over de verkoopster Anneke uitstekende dame heeft ons zeer goed en overtuigend geholpen. De aflevering was op tijd en alles netjes meegenomen KLASSE die mannen verdienen ook een 10
Wederom een cijfer om heel trots op te zijn! Dank u wel.
Ontzettend bedankt voor uw mooie review!
prima advies, ze nehmen rustig de tijd om alles uit te leggen, ook tijdens het brengen van de Produkten en ook bij vragen achteraf. prima !
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent!
Na een lange periode van slecht slapen door slecht advies van de concurrent ben ik door Morpheus zeer goed geholpen. Sindsdien slaap ik als een blok. Top!
Wat heerlijk dat u zo lekker slaapt en tevreden bent!
Er positieve ervaring met Morpheus. Consistent advies in de verschillende winkels, duidelijkheid t.a.v. de verschillende opties en een zeer goede ervaring met de mannen die het bed kwamen brengen. En last but not least, het nieuwe bed slaapt heerlijk.
Dank u wel voor uw mooie review! Fijn dat u zo lekker slaapt!
Ik slaap nu weer lekker. En s, nachts minder wakker.
Hartelijk dank voor dit mooie cijfer!
Marlous heeft me super goed geholpen in de winkel en daarnaast enorm fijn dat alles compleet gebracht en geïnstalleerd werd. Eerste week was het even wennen maar begin langzamerhand heerlijk te slapen (wat ook door jullie experts al medegedeeld was, heel goed want je verwacht dat je in een keer gewend bent!) kortom zeer tevreden!! Dnak voor alle goede zorgen.
Hartelijk bedankt voor deze mooie beoordeling! Wij wensen u veel slaapplezier toe.
prima service, we slapen heerlijk!!
Bedankt voor het achterlaten van uw beoordeling. Nog veel slaapplezier toegewenst!
Een positief uitspringende dienstverlening!
Hartelijk dank voor dit mooie cijfer!
Kwaliteit, vakkennis, service-zelfs na een aankoop van jarenlang geleden. Ook de expeditie is ter zake kundig, en geeft nuttige adviezen. Prettige sfeer in de zaak, ik ga altijd met plezier naar jullie toe.
Dank u wel voor uw mooie cijfer!
We hebben een prachtige boxspring gekocht, helaas viel de matras tegen, te zacht voor ons. Terug naar de zaak, en zonder een probleem werden er 2 steviger matrassen besteld, die ook nog eens binnen 3 weken worden bezorgd! Compliment voor Morpheus!
Medewerkers van Morpheus geven eerlijk advies, denken goed mee met de klant en leveren goede service
Hier kunnen we trots op zijn! Ontzettend bedankt voor dit mooie cijfer.