Zeer deskundig advies, wij dachten vooraf een harder bed nodig te hebben dan we al hadden. In de winkel werden we overtuigd en kozen we juist voor de soft natuur latex matrassen. En.. we slapen heerlijk, we willen nooit meer anders!
Dank u wel voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u zo heerlijk slaapt!
Wat een ontzettend mooi cijfer! Een om trots op te zijn!
Dat is nou een cijfer om heel trots op te mogen zijn! Dank u wel!
Wat een prachtig cijfer! Dank u wel!
Mijn ervaring met Morpheus was heel positief. Een ruime keuze aan bedden en matrassen, goede hulp en doortanstend bij het maken van de juiste keuze (de verkoper wist mij ook te challengen, dat getuigt van kennis en moed). De communicatie rondom de bezorging was geweldig en de heren waren keurig op tijd. Vrolijke en aardige krachten. Het bed staat prachtig en ligt heerlijk. Ook een nieuw kussen aangeschaft. Ook een aanrader.
Wat een positieve review heeft u geschreven over ons. Een om trots op te mogen zijn.
Dank u wel voor uw mooie cijfer!
Prachtige winkel, zeer goed advies. Wij zijn ontzettend blij met ons prachtig leren bed!
Wij een prachtig cijfer! Fijn dat u zo ontzettend tevreden bent!
Het verkoop proces tot levering erg prettig verlopen. Wat wellicht een mooie toevoeging zou kunnen zijn is het levering/verwerking proces zoals Tesla dat doet. In de 10 weken krijg je 3/4 mailtjes met: 1. uw bestelling is binnen gekomen bij de fabriek we gaan er mee aan de slag 2. Uw bestelling wordt op dit moment gemaakt! Onze fabriek weetjes etc 3. Handig om alvast te weten dat je bed moet omdraaien etc etc 4. Uw bestelling komt er aan. Wij verwachten deze ... te leveren
Dank u wel voor uw mooie cijfer!
Wat een prachtig cijfer heeft u ons gegeven! Dank u wel daarvoor!
Klantvriendelijk en meedenkend. Fijn om alle opties ook echt uit te kunnen proberen. Kundige mannen die het bed hebben geplaatst. Al met al een fijne ervaring
Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met ons!
prima service, Top bed, en het team wat het bed geleverd heeft Chapeau, dat heeft de nodige moeite gekost, gezien hij blijkbaar toch niet naar boven kon! dit is dan meteen een extra tip, toch wellicht bij zo´n bed meten bij de mensen thuis,
Wat een mooi cijfer heeft u ons gegeven! Dank u wel!
Dit zijn bedden zoals bedden moeten zijn.
Wauw een cijfer waar wij trots op mogen zijn! Dank u wel.
Dank u wel voor uw mooie cijfer.
Je wordt er prettig geholpen.
Fijn dat u zo prettig bent geholpen! Dank u wel voor het achterlaten van uw review.
Goede service, goed vakkundig advies. Prijs kwaliteit goed!
Dank u wel voor uw mooie review!
dit is de 3e keer, dat we kasten bij uw firma betrekken. Niet eerder is er zo slecht naar onze wensen geluisterd. bij het bespreken van onze wensen, wordt er te veel uitgegaan van wat estetisch verantwoord is en niet naar functionaliteit van de kasten. Lijnen moeten doorlopen en dat ik in een rolstoel zit en niet kan opstaan, wordt te gemakkelijk aan voorbijgegaan. Dat een bestaande bank niet goed past in het nieuwe huis, moet maar vervangen worden door een kleinere en ik moet er maar aan wennen. Bij het plaatsen van de kasten zeggen de mannen ongevraagd dat ons bedden niet goed meer zijn en dat we nieuwe moeten hebben. jammer, gemiste kansen.
Wat vervelend om te horen dat u geen goed gevoel heeft overgehouden aan deze grote aankoop. Helaas zijn wij in de veronderstelling dat we juist met u ruimschoots de tijd hebben genomen om e.e.a. te bespreken. Ook bij het zeer uitgebreide bezoek in het nieuwe huis door de heer Minco zelf, is er uitgebreid gesproken om de kast zo efficiënt mogelijk in te delen gericht op uw handicap. We betreuren dan ook het gevoel dat u heeft overgehouden aan deze aankoop, en hebben inmiddels contact met u opgenomen waar dit volgende keer beter kan.
Bij aankoop prettig geholpen.
Wat een mooi cijfer heeft u ons gegeven. Dank u wel daarvoor!
Dank u wel voor uw mooie cijfer!
Dank u wel voor uw review!
Had zeer veel moeite om een ander bed te moeten kopen na het overlijden van mijn man. Zowel de twee verkopers die ik sprak als de mensen die de bedden meenamen en het nieuwe eenpersoons bed plaatsten waren begripvol en dat heeft mij oprecht geraakt. Hartelijk dank!
Fijn dat wij een positieve bijdrage hebben kunnen leveren in deze moeilijke tijden.
Vriendelijk en geduldig te woord gestaan. De aflevering verliep uitstekend.
Dank u wel voor uw mooie cijfer!
IK slaap weer prima Ik lig weer in bed ipv op bed
Fijn om te lezen dat u weer prima slaapt! Dank u wel voor het achterlaten van uw review.
we genieten van een heerlijk nieuw bed!
Dank u wel voor uw mooie review! Fijn dat u geniet van uw heerlijke bed!