Mijn bestelling werd in de gang neergezet terwijl ik in de winkel gevraagd had om het boven te plaatsen...dit wilde de bezorgers eerst niet doen maar hebben me toch geholpen. Uiteindelijk waren ze vergeten de topper van het bed af te geven dus daar heb ik ook nog voor moeten bellen en nog bijna een week op moeten wachten,jammer en vervelend
Hallo Woonsquare, Ons bankstel 2,5 en 2 zits in goede orde ontvangen. Jammer dat het uitpakken door Covid niet samen gedaan kon worden. Wat een klus is dat nog om de beschermhoeken te verwijderen (lange nieten) Ook teleurstellend dat de 2,5 zitter nu voor 172 euro minder verkocht wordt en dat u ons daarvan niet ook laat profiteren. Toen ik uw website bezocht kwam ik de aanbieding tegen, vandaar... Het zou fijn geweest zijn als u daarvoor onze oude fauteuils mee retour had genomen om maar eens een zijstraat te noemen....maar helaas.
Prachtig nieuw bankstel aangeschaft. Leuke verkoper, we zijn perfect geholpen en genieten inmiddels van onze nieuwe banken.
Slechte kwaliteit meubelen, verglijkbaar met geperst zaagsel met sticker erop met, zoals ze zelf zeggen, ‘de goede kleur’. Met retourneren standaard 50% kosten van aankoopprijs (terwijl in de koopoverkeenkomst 30 tot 50% staat). Verder geen enkele vorm van klantenservice, niet bereikbaar via telefoon, en lang wachten op mails. Niets kopen bij deze winkel dus!
Ik vraag me af waarom er kosten in rekening worden gebracht voor het bezorgen en monteren van mijn meubilair. De spullen werden wel binnen geleverd en min of meer op de plek geplaatst waar ik ze wou hebben. Maar ik moest vanwege corona wel zelf de verpakking afhalen en de boel zelf monteren. En het verpakkingsmateriaal; de spullen zijn wel heel goed verpakt en daarom ook beschermd (pluspunt); is heel veel. Dat paste niet in mijn kliko. Ik moest hiervoor naar de stort rijden om ervan af te zijn....
Telefonisch lang wachten als je ze nodig hebt. Levertijd duurt langer als wat verkoopster zegt. Maar dat is standaard verkooptaal. Bij mankementen aan het geleverd stuk staan ze echt snel bij je aan de deur. Complimenten hiervoor. Over het algemeen ben ik tevreden.
Fijne koopervaring en correcte aflevering Jammer dat de afleveringskosten aan de hoge kant zijn.
Het is jammer dat het tv meubel niet compleet is Mis een handvat en plankendragers Nu heb ik mail moeten sturen en moet maar afwachten wanneer het kom
Een week voor de lever datum gebeld of t op tijd was. Alles was op tijd. Dus ik heb er voor gezorgd dat mijn oude bank weg was. Moest dit nu zelf regelen ivm corona. Vervolgens heb ik 4 weken zonder bank gezeten omdat t toch niet op tijd was. Dit vind ik heel slecht. Heb nog om een leen bank gevraagd. Ook niet terug gebeld terwijl dat zou gebeuren.
U zit in een laag markt-segment; echter deze bank uit België vonden we tussen de mindere. Tijd: precieze tijd. Keurig op twee-hoog afgeleverd.
Fijne en vlotte plaatsing van mijn bank en was nog 3 weken vroeger dan gepland maar was daar zeer blij om na 4 weken op een tuinstoel te hebben gezeten!!!!!
de ervaring in de winkel en bezorging is positief maar de kwaliteit van de stof niet. Hij oogt olijfgroen van dichtbij maar bij bepaalde hoeken oogt hij licht blauw wat erg storend is als je een olijfgroen meubel besteld hebt en dan is het de prijs/kwaliteit verhouding echt niet waard voor een bank van 2600 euro
Lang moeten wachten op mijn bank
Geen zin om een heel verhaal te typen, maar laten we het erop houden dat de houding en behulpzaamheid van jullie manager in Heerlen veel te wensen overlaat! Ronduit slecht
They cheet me because my Netherlands is not good.
Prijs kwaliteit in orde ! Alleen jammer dat er heel groot op het raam staat dat je je oude bank bij hun kan inruilen maar als puntje bij paaltje komt nemen ze hem niet mee en moet je alsnog 50 euro stortkosten zelf betalen bij milieu perron
Goede prijs kwaliteit verhouding. Ruime keuze. Klantvriendelijk, zowel in de winkel, bij telefonisch contact en bij de bezorgers. Alles werd keurig in elkaargezet. Ze namen alle afval mee.
Wonende in Almere kochten wij Woonsquare Nieuwegein en moesten € 125,- bezorgkosten betalen. Later bleek dat bij Woonsquare Almere we maar € 75,- hoefden te betalen, terwijl het magazijn van Woonsquare voor alle banken in Gilze-Rijen staat.
Hoewel onze eerste ervaring kunnen we zeer tevreden terug kijken. Alle aandacht, open reacties, hulp bij afwijkende kleuren bekijken, we voelden ons goed. Daags erna herkend worden op het moment van het kijken of het de rest van het gezin bevalt: Fijn. Duidelijke afspraken wat wel en niet mogelijk is met betreft levering. En zeker niet onbelangrijk: alle gemaakte afspraken nagekomen. Een tip nog: de verkoper werkte nog niet zolang bij woonsquare en deed meer dan zijn best. De leidinggevende (coach?) kwam op ons arrogant over richting zijn collega en als we hem als verkoper hadden gehad weet ik niet of we wel zover waren gekomen. Vraag: is het mogelijk om een onderhoud instructie te mailen of sturen betreffende ons bankstel?
Mooi spul, maar dat mag ook wel voor de prijs. Wat we erg jammer en zeker niet netjes vonden, is dat we showroomspullen hadden ontvangen zonder berichtgeving hierover. Hebben wel de normale prijs mogen betalen voor een beschadigde showroommodel. Ook was er van te voren niet aangegeven dat we spullen zelf in elkaar moesten zetten. Hebben begrip voor dat de bezorgmannen het niet mogen vanwege corona, maar hadden het wel graag even van te voren willen weten. De spullen zijn erg zwaar om in elkaar te zetten wanneer je alleen bent.
Ik kreeg mijn bankstel geleverd. Ivm corona moesten wij zelf de poten van het bankstel in elkaar zetten. Helaas waren er maar 2 gaten voorgeboord terwijl elke poot 4 schroeven heeft. Ik heb flink geklaagd en ik ben in afwachting van een service monteur. Het is van de zotte dat wij zelf 2 gaten moeten boren in het bankstel.. Ik snap niet dat de poten niet gemonteerd worden aangeleverd.
Kwaliteit en garantie/nazorg moeten nog blijken. Hopelijk ook goed, indien nodig.
Klote bedrajf!!!!