Verkeerde eettafel geleverd!

Ik had een salontafel en eettafel besteld, allebei met een tafelblad van 80mm dik. Maar het blad vd eettafel bleek maar 38mm te zijn. Dus een heel verkeerd tafelblad gekregen. Gelijk terug gebeld naar locatie Rijen. Maar die vertelde ons dat we een mail moesten sturen naar [email protected]. Nu nog steeds wachtende op een antwoord en geen eettafel in huis!

• Vestiging: Oosterhout (N-BR)

een goede kwaliteit maar een slechte service.

bij aankoop in Bergen op zoom werd ons bij aankoop verzekerd dat een door hen aanbevolen leveringsfirma het bankstel (aangezien ze niet in Belgie mogen leveren, wat raar is aangezien andere zaken regelmatig leveren in Belgie en vice versa) netjes zouden afleveren. Bleek dat het slechts drempellevering betrof, wat niet vermeld werd bij aankoop maar in waardoor ik als nog zelf voor een ladderlift diende te zorgen en zodoende 2 firmas diende te betalen. Dus de service van Woonsquare beperkte zich tot het overhandigen van de faktuur , die voor levering volledig betaald diende te worden. Bij kontakt met de firma in Rijen werd mij gezegd dat ik de voorwaarden eens moest lezen op de achterzijde van de faktuur . Dus, mooi bankstel maar een ontevreden klant.

• Vestiging: Bergen op Zoom

Niet tevreden

Bankstel is vrijdag 16 okt geleverd. Moesten het zelf uitpakken. Toen zagen we al recht dat ene stoelzitting teveel stof had dus vouwen in de zitting. Ook bank zit stof niet strak. Heb vanmorgen 19 oktober klacht formulier ingevuld. We wachten op antwoord

• Vestiging: Bergen op Zoom

De thuisbreng service is waardeloos

Het bankstel is in de voortuin gezet en zoek het zelf maar uit. Dit vindt ik zeer storend en dan heb je geluk dat het droog is. En was gezegd dat hij in de woonkamer afgeleverd zou worden. Dus ik was erg boos en teleurgesteld heb zelf artrose dus voor mij pijnlijk om het bankstel binnen te krijgen. En ik heb er ook 125€ voor moeten betalen. Nou jullie mogen wel 50€ terug geven. Ik barst nog van de pijn. Het bankstel zelf is wel mooi.

niet klant vriendelijk

ze waren niet klantvriendelijk deden wilt met de banken,toen ze hem kwamen leveren

• Vestiging: Middelburg

Uiteindelijk geleverd wat was afgesproken.

Eerst werd ons bankstel als een pakket geleverd die ik zelf moest monteren, als of ik bij IKEA was geweest. Na telefonisch contact hierover mij ontevredenheid te hebben uitgesproken. Kwamen zij netjes met het voorstel om een monteur langs te laten komen. Keurig opgelost.

• Vestiging: Amersfoort

Goed advies, vriendelijk personeel, goede prijs kwaliteit verhouding, bezorgers ook vriendelijk.

Zie bovenstaande

• Vestiging: Eindhoven

• Vestiging: Alkmaar

Fijn gesprek, goed advies

Na drie woonboulevards af te hebben gestruind, bij toeval terecht gekomen in Nieuwgein. In de Woonsquare winkel op een nette manier ontvangen en direct in gesprek gegaan met een bakkie koffie erbij. Daarna op mijn gemak rond kunnen lopen, waarna ik een keuze voor een bankstel gemaakt waarover ik daarna geondig geïnformeerd ben. De verkoper heeft mij een aanbod gedaan, wat voor mij doorslaggevend was voor de aankoop van mijn nieuwe bankstel. Het enige wat ik jammer vind is dat de kosten voor transport, montage en afvoer van verpakkingsmateriaal achteraf alleen voor het transport bleken te zijn. Montage en afvoer van verpakkingsmateriaal heb ik zelf moeten doen. Dit staat los van de kwaliteit en het zitcomfort van het bankstel. Voor een volgend bankstel zal ik zeker naar Nieuwegein rijden en een bezoek aan Woonsquare afleggen.

• Vestiging: Nieuwegein

Aardige mensen,maar super lang moeten wachten. Uiteindelijk zelf gaan bellen en toen bleek dat het al binnen was

• Vestiging: Oosterhout

Super vriendelijke aflevering van ons bankstel, netjes geholpen door de verkoper dikke pluim

• Vestiging: Middelburg

Helaas zaten geen schroeven bij de poten van het bankstel. We konden ze wel direct zelf halen bij het magazijn. Op zich dus wel opgelost.

Op zich goed

Prima geholpen in de winkel. Product prima. Maar als ik afspreek in de winkel dat de Bank bij aflevering netjes in elkaar wordt gezet en dat bij aflevering gezegd wordt " nee hoor, corona , doen we niet." dan wordt ik daar niet blij van. Jammer. Jullie hebben je gewoon niet aan de gemaakte afspraken gehouden. Ook de klantenservice was niet voor rede vatbaar. Toch graag nog wat compensatie, anders zien jullie mij nooit meer terug. Met teleurgestelde groeten J.G.Rutte Krommeland 23 1981BR Velsen-Zuid [email protected] 0651193351

• Vestiging: Alkmaar

Een vriendelijke verkoopster die duidelijk met ons mee dacht.

Leuk verkoop gesprek in filiaal Amersfoort. Ik zit zelf in de detailhandel en kan me daarom heel goed vinden in jullie winkel. De verkoopster was heel vriendelijk en mee denkend en gaf ons de ruimte een keuze te maken. De bezorgers waren ook heel attent. Kortom een prettige ervaring.

• Vestiging: Amersfoort

Goede service en snelle levering

Hele fijne en goede service in de winkel. Niet opdringerig en professioneel geholpen. Levering met 7 weken ipv de beloofde 8 tot 12 weken. Ondanks de aangescherpte maatregelen omtrent corona hebben de bezorgers heel goed geholpen en zoveel mogelijk gedaan. Oh en de bank zit heerlijk! Tevreden dus.

• Vestiging: Almere

Alles perfect echt super

• Vestiging: Oss

Erg tevreden over de levering

Tevreden

nazorg, waardeloos

begin bij de levering, heb een hele dag als zelfstandige thuis moeten blijven, dus zonder inkomsten die dag, omdat jullie niet kunnen aangeven bv tussen 3 en 4 leveren we uw bankstel, zodat of ik op dat tijdstip thuis kan zijn, of iemand voor dat uur had kunnen regelen, kan moeilijk aan iemand vragen kan jij de hele dag in mijn huis zijn. Dan is er een fabriek foutje meteen gereageerd, zou service monteur langskomen, maar krijg ik een mail dat ik WEER een hele dag thuis moet blijven, weer die dag geen inkomen, terwijl die monteur hooguit 3 min hier zal zijn, dan heeft ie het gezien. wordt op die manier alsnog een hele dure bank, dus de nazorg in 1 woord, waardeloos.

• Inrichting showroom N.v.t.
  • Assortiment N.v.t.
  • Bereikbaarheid ( tel./ e-mail) N.v.t.
  • Persoonlijke aandacht N.v.t.
  • Medewerkers / verkopers N.v.t.
  • Deskundigheid / kennis / vakmanschap N.v.t.
  • Kwaliteit
  • Plaatsing / montage / levering N.v.t.
  • Vestiging: Oosterhout (N-BR)

Goede service, levering op tijd

Ruime showroom, prettig geholpen, goed eindresultaat

• Assortiment
  • Bereikbaarheid ( tel./ e-mail) N.v.t.
  • Vestiging: Oosterhout

Top van uitzoeken tot levering!

Ruime keuze in een verder best kil aangeklede zaak. Levering was zelfs een week voor afgesproken datum,top! Nu een week de bank binnen dus over garantie/nazorg kan ik geen oordeel geven, maar we zijn tot nu toe dik tevreden over onze aankoop.

heel goed

prima MAAR zit alleen een deuk in de 2 zitsbank waar bij de ander de hand bediening zit en 1 zitting kraakt nog al wat kan ik daar aan doen ?

Mooi bankstel

Mooie showroom geholpen door een fijne verkoopster die te tijd voor ons nam. Nadeel, de levertijd van ongeveer 4 maanden, ervaarden wij als veel te lang. Voor het thuisbezorgen moet je betalen wat we begrijpen, maar wat moet een alleenstaande met een bankstel wat in de gang gezet wordt, een klus om het uit de verpakking te halen en vervolgens moet je je bankstel aan elkaar klikken. Dit is geen service, maar de afleveringskosten zijn t zelfde gebleven, wat mij bevreemd.

niets bijzonders

verkopers erg overdreven en weinig verstand van verkopen en met wensen van klanten omgaan. transport alles zelf moeten regelen

• Vestiging: Eindhoven

Mehrere Mängel

Wir haben einen neuen Esstisch gekauft, doch dieser wies nach dem Auspacken mehrere Schrammen, Kratzer, Schleifspuren etc. auf. Nach mehr als einer Woche ist auch beim Servicedienst noch niemand auf unsere Beschwerde eingegangen.

• Medewerkers / verkopers
  • Deskundigheid / kennis / vakmanschap N.v.t.
  • Vestiging: Heerlen

teleurgesteld

Door de verkoper werd mij verteld dat de oude bank geplaatst zou worden op de plek waar de gemeente dat wenst. tot mijn grote verbazing werd de oude bank gwoon op de stoep gezet. Gebeld met het filiaal in Almere dat dit niet afgesproken was. Zij wilden het niet oplossen. Dus met mijn 70-jarige lijf heb ik de banken moeten verplaatsen. De bank is niet goed in elkaar gezet (door de fabriek) één van de banken is daardoor nu al niet mooi meer.

• Inrichting showroom N.v.t.
  • Assortiment N.v.t.
  • Kwaliteit
  • Plaatsing / montage / levering N.v.t.
  • Vestiging: Almere

Over CBW Erkend