De showroom ziet er gezellig en overzichtelijk uit. Compleet aanbod in alle soorten interieurs. Gezellige en deskundige medewerkers.
Volop keuze, vriendelijke medewerkers (nemen volop de tijd voor het maken van de keuze) adviserend en niet opdringerig en correcte aflevering door de bezorgers. Kortom zijn zeer content. Aan te bevelen aan een ieder ander!
Goede info tav corona. Mooi op tijd geleverd.
Er was een goede sfeer. We werden erg goed geholpen. Het personeel is vriendelijk en kundig.
Mooie producten voor een aantrekkelijke prijs, echte de service vanuit de winkel valt onze zeer tegen. Met name op gebied van communicatie en begrip voor de klant. Ook de moeilijke verhouding tussen klant, winkel en hoofdkantoor is alle behalve prettig.
gezellig vriendelijk heel behulpzaam staan altijd voor je klaar als je koop niet helemaal klopt helpen ze je net zo lang dat het wel lukt ik verheug me nu op de meubeltjes die ik besteld heb kom graag in de winkel
Fijn geholpen
Veel meubelen gekocht bij jullie. Die zijn goed en mooi, maar een stoel had ik niet besteld. Ik wilde de bestelde stoel, maar had al betaald. Dan kun je bij Woonsquare stikken. Ik zou het liefst kassa inschakelen door een fout van de verkoper. TOTAAL NIET KLANTVRIENDELIJK! WEG BLIJVEN DAAR VOOR DAT JE OOK ZO WEG GEZET WORDT!
Enige grote nadeel is dat de meubels niet op zaterdag af te halen zijn!!
Heel tevreden
Niet alle medewerkers zijn even vrolijk. Ik vind dit zelf een belangrijke eigenschap voor een verkoper.
Koop iets in Almere. Vanwege afleveradres wordt het uitgevoerd door Woonsquare in Zuid-Holland. Bel ik met Almere kunnen ze mijn order niet vinden en bel ik met Zuid-Holland ook niet. Er wordt vermeld levering tussen 8:00 en 17:00. Echter kan de koerier op de dag van levering tot 10:00 bellen om tijdslot door te geven? Na helaas boos te moeten worden was ineens wel een tijdslot bekend en werd de bank door vriendelijke kerels geleverd.
Vriendelijke medewerkers en mij als "klant is koningin" behandeld Ik kom zeker terug
Even moeten wachten door corona, maar prima contact met klantenbalie en daarna netjes geleverd .
Netjes geholpen in de winkel. Levering en bankstel waren dik in orde
Bij levering deed de pinautomaat het niet waardoor er ongemak ontstond met de betaling, bellen naar de bank etc. Vervolgens wilden ze het bank stel in eerste instantie niet binnen brengen, uiteindelijk wel. Ook wilden de bezorgers het verpakkingsmateriaal niet mee terug nemen, zodat ik met de rotzooi bleef zitten. Over al dit soort zaken ben ik vooraf niet geinformeerd.
Hebben meubels geleverd maar zelfs niet uitgepakt. Normaal als je meubels koopt pakken ze dit toch wel uit zeker?
Wij waren opzoek naar een bank uit de folder ze heeft ons heel goed geholpen en binnen ons budget de beste bank kunnen geven ! En toen die ontzettend snelle service ! Doordat we de bank zelf wilde ophalen in almere was die er binnen een kwestie van dagen! Zaterdag geweest, woensdag stond de bank in huis helemaal super, er mist 1 onder pootje maar die is onderweg met de post.
We hadden de bank in september besteld, er werd ins verteld dat deze eind december geleverd zou worden, in de papieren stond uit eindelijk week 4, en uiteindelijk hebben we deze bank in maart gekregen. Telefonisch was woonsquare moeilijk te bereiken, en per mail kreeg je dan te horen dat het onduidelijk was. De bank uit eindelijk gekregen, de pootjes zelf moeten bevestigen, geen punt maar we hadden we verwacht dat de gaatjes voor geboord zouden zijn, helaas dat was niet zo. Gelukkig is het ons dan toch gelukt en zijn we blij met de bank. Toen we de bank op kwamen halen is er ons beloofd dat we een tegoedbon van €75 gemaild zouden krijgen, nou deze moeten we nog steeds ontvangen!
In de winkel bergen op zoom een goede service gekregen (Karel) Klantenservice is zeer moeilijk te bereiken dit kan wel beter Bezorgservice ook zeer goed ervaren vriendelijke chauffeurs.
We hebben een bank laten maken. Mooie kleur precies wat we hadden uitgekozen. Hopelijk blijft ie mooi. Goede levering, precies op tijd.
vlotte en vriendelijke hulp.
Wij ondanks de langere wachttijd heel goed geholpen door woonsquare, en ook keurig antwoord gekregen als we iets te vragen hadden. Complimenten voor alle medewerkers, ook voor de jongens die onze bank netjes afgeleverd hebben. Heel hartelijk dank.
Gaan voor 2 RelRelaxstoelen .Aanbieding€742,98 Kozen voor een andere kleur(stof)die volgens de verkoper goedkoper was .Kwam de stoel op€1050.Hoe kan dat?We vonden dat niet terecht en na veel denken ging er€200 af.Stoel nu €850.Eenigsinds overrompeld gaan we over tot koop , maar eenmaal thuis voelen we ons flink BELAZERD!!!!.Het gaat om de Relaxfauteuil Reno.Krijgen we van de week weer een reclame ,staat hij er weer in voor €742,98. Dus zwaar PIST OFF.
Bij de aflevering van de meubels de bezorger erop geattendeerd dat de bank gescheurd is op twee plaatsen onder de bank maar antwoord kan ik niets aan doen. Slechte service dus. Nu afwachten op de reactie van de woonsquare. De medewerkers van het filiaal in Eindhoven zijn klantvriendelijk en hebben ons naar behoren geholpen.