Positief
Uw medewerkster deed alle moeite om ons te laten ervaren hoe een bepaalde combinatie er uit zou kunnen zien. De uiteindelijke offerte paste, hoewel iets te hoog, in ons straatje. Hopelijk bevalt ons de uiteindelijke levering net zo!
prima ont vangen
Vriendelijke en fijn ontvangst. We werden goed geholpen. Alles was snel duidelijk. Goed geregeld. En zeer klantvriendelijk.
Gastvrij ontvangen snel en vrijblijvend geholpen kregen alle tijd om rond te kijken en desgewenst uitleg of informatie
Het is goed. De advertentie is misleidend. Je moet daarbij op een schuin streepje letten. Wat de prijs betreft.
Goed geholpen en heel vriendelijk personeel.
Wij hebben onze meubels besteld op 30-10-2020 besteld en pas 8-04-2021 geleverd. Wij hebben zelf contact moet opnemen om te vragen hoe lang de levertijd was. Dit zelfs tot 4 keer toe. Mijn ouders hebben bij een andere meubelzaak iets gekocht en die werden om de 2 weken op de hoogte gehouden van de levering en hebben vanwege de langere levertijd een compensatie gekregen. Alleen voor de slechte communicatie zullen wij geen producten kopen bij Woonsquare.
Maar je weet maar nooit ? Groetjes Ooms
Alles goed en volgens afspraak
Op 1april mijn meubels ontvangen Bij het in elkaar zetten van de kast bleken er veel te weinig schroeven en spijkers bi te zitten Hierover gebeld Wij konden ze komen halen in Gilze rijen Ja een uur rijden En dat voor Pasen Jullie hebben ze opgestuurd Nee het is geen 1april grap Heb er ook niet om kunnen lachen Dus dit is een klacht naar woonsquare Ik raad u ook aan om voor de volgende klanten goed te controleren of alles erbij zit
Bij montage zijn ze 1 poot vergeten te stellen. Hoe wordt dit opgelost ? Ik kan het n.l niet zelf . Ook geen advies gehad over hoe en wat betreft schoon houden
Online een afspraak gemaakt voor het uitzoeken van een nieuwe bank. We zijn goed geholpen. Levertijd was ongeveer 8 weken. Maar 4 weken later was de bank er al. We zijn tot nu toe erg tevreden.
Snelle levering. Maar alleen maar afgifte. Geen plaatsing en ook geen verpakking mee terug nemen.
We hebben voor de derde keer een bank bij Woonsquare gekocht. Je gaat niet naar een zaak terug als het product niet bevalt. Bij ons dus wel. Goed advies. Komen afspraken na. Je wordt vriendelijk behandeld. Een fijne winkel.
voor de eerste keer contact met woonsquare. Dit was prima. zie bovenstaande regel.
Bank en fauteuils zijn vorige week geleverd, helaas nog niet echt veel plezier van. Bij 1 fauteuil zijn de verkeerde poten geleverd en bij de bank ontbreekt een ondersteuningspoot.
Na 2 jaar een kapotte bank te hebben gehad eindelijk een nieuwe, de oude werd meegenomen. De bezorgers waren zeer onzorgvuldig, het hele huis beschadigd en woonsquare doet niks.
lang moeten wachten 12 oktober gekocht 2020 1 april pas geleverd bij de levering al de beschadigingen gemeld dit moet je bij klantenservice melden vertelde ze. bankstel beschadigd op meerdere plekken en een lelijke plooi in een hoek dit was in de showroom niet. stoel is gespoten [ gerepareerd denk ik ] zichtbaar klantenservice gebeld formulier ingevuld foto s toegevoegd dezelfde dag van levering. nu nog geen reactie gehad dit kan toch niet
goed geholpen met een goede uitleg jammer van de "stijfheid"wat betreft de verkoopster.
Ik koop in de coronatijd meubels, verkoper verteld me, 8 tot 12 weken wachttijd! Ik weet dat je dan n paar weekjes erbij moet tellen bij woonsquare! Dat is ook niet erg, maar vervolgens waren t 21 weken! En dan niet eens n sorry krijgen of wat dan ook! Hadden best n tegemoet koming kunnen doen vind ik om de klant tevreden te houden! Toen kwamen de meubels! Slechte beschrijving, mn man is heel handig maar heeft er dik 2 dagen over gedaan eer de meubels stonden!
Ik was zeer te vreden met onze aankoop van de hoekbank, moest natuurlijk alleen nog 12 tot 18 weken afwachten tot we hem op mogen halen. Maar we zijn nu pas 2,5 week verder en zie ik tot mijn verbazing vanmorgen een pagina grote advertentie in de krant, met de zelfde hoekbank alleen nu is hij ineens 300 euro goedkoper. Nou neem me niet kwalijk maar nu heb ik spijt als haar op mijn hoofd dat wij 2,5 week geleden de bank direct helemaal casch betaald hebben. Voor die 300 euro minder had ik natuurlijk liever vandaag pas gekocht en de levertijd in laten gaan. Dus ga zeker morgen contact opnemen, want vind dit echt niet kunnen, voel me nu flink besodemieterd
Fijne ontvangst in de winkel,netjes geholpen en snel leverbaar
Eigenlijk van begin tot eind alles slecht. Iets uitzoeken jn de showroom zonder normaal licht.. dus hoe zie je de kleuren dan!? Nou dan ga je bellen voor een aanpassing kan niet is moeilijk en blablabla. Vervolgens komt xe levering aangegeven dat het niet gaat passen jawel krijg je te horen dat kunnen onze mannen. Nou jullie mannen kunnen dat ook niet. En dan daarna alleen maar te horen krijgen is uw eigen verantwoordelijkheid. Echt al met al alles SLECHT!!!!!