Goede service en dienstverlening en uitstekende kwaliteit.
Gied en vriendelijk ontvangen , rustig kunnen kijken , geen haast
Leuk ontvangen. Nu voor 3e keer een bankstel uitgezocht
De bank zou pas in week 28 geleverd worden. Werd ik 2weken terug gebeld dat de bank dus 9weken eerder kon komen. Wij helemaal blij, ze waren mooi op tijd vriendelijke mensen en ze hadden binnen een half uur de bank staan. helemaal super tevreden.
Was de 2e winkel die we bezochten. Ons voornemen was om ons te oriënteren op een nieuw bankstel. Door de ruime keus die in de winkel stond viel ons oog toch op 2 bankstellen. de verkoper neem de tijd en luisterde naar onze wensen. Hij adviseerde ons om toch nog een rondje te lopen. dat was een zeer goed advies, na het rondje waren we er wel uit om toch een bankstel te kopen. Ons laten adviseren in de diepte een een juiste aanbieding hebben wij het bankstel wat wij mooi vonden gekocht.
Wij zijn zeer tevreden over de vriendelijkheid in de winkel! De vlotte bezorging!
Zeer goede marketing zorgt ervoor dat je toch niet in één oogopslag ziet wat je voor de artikelen kwijt zult zijn. Moet je maar goed lezen op de website. Dus naar de winkel. Een uiterst vriendelijk en kundig medewerker helpt je bij het uitzoeken van de meubels. En dan is de prijs een heel stuk hoger dan waar je voor komt. Dit zie je niet zelf heel duidelijk op een prijskaartje. De prijzen staan in de tablet waar de medewerker mee werkt. De klantenservice doet haar werk ook uitstekend. Verkopen staat op de eerste plaats. Daarvoor en daardoor zijn er meer mogelijkheden dan je op het eerste oog ziet. En de medewerker is bereid deze mogelijkheden aan te bieden. Aanbevelenswaardig: ja, maar blijf realistisch en hou je koppie erbij. Laat je niet verleiden tot het uitgeven van een hoger bedrag dan je van plan was of kunt uitgeven. Daar ben je echt zelf verantwoordelijk voor.
Zeer goed. Vakkennis. Duidelijk. Adviserend.
Goede service vrolijke mannen. Niets is te veel
Tot nu toe goed, nu nog de levering afwachten
Wijn zijn steeds heel gelukkig met wat wij daar kopen..
Mijn boxspring is niet goed kan schroeven niet aan draaien die wel moeten vast zitten. Ik kan nu nog geen oordeel geven tot alles is opgelost.
Alles oje
De begeleiding en advisering van verkoopster was goed. De levering vond plaats door ruwe en ongeinteresseerde mensen, die met een stanleymes de verpakking los sneden en daarbij de hocker met 2 diepe insnijdingen beschadigde en de armleuning van de bank ligt beschadigden. Daardoor is de zorg bij de garantie en nazorg nog onbekend.
Bed besteld en mooi binnen 2 maanden geleverd
paar maal in de zaak geweest om te kijken en daarna gekocht
goed goed geholpen
Goede service en vriendelijke medewerkers Bezorgen uiterst correct
Grote U-bank Eagle gekocht. Mooie showroom in Eindhoven, nette en professionele verkoper. Bank sneller binnen dan verwacht, top (na 6 weken). Zelf afgehaald in Eindhoven. Wij zijn tot dusver 100% tevreden!
De koop was heel goed maar de levertijd was geen 13 weken maar 24 weken en dat viel dus tegen
De bezorgers hebben de spullen netjes binnen gezet en uitgepakt. Geweldig
Had verwacht bij bellen dat ze er met 1 uur konden leveren, maar duurde 4 uur helaas.
Mooi bankstel, goede kwaliteit. De bezorgers hebben de bank uit gepakt en weg gezet. Bank was binnen 6 weken in huis ipv 12 weken
Goed geholpen voor een mooie hoekbank