wel aardige verkopers maar soms iets te opdringerig . ze moeten je meer tijd geven om even na te denken . verder wel duidelijk .
We kwamen af op een hoekbankstel uit de folder en die hebben we uiteindelijk ook gekocht. Het is een mooie bank en zit ook heerlijk. Het was alleen jammer dat de prijs in de folder gebruikt wordt voor de goedkoopste stofcategorie (nr. 1) En jullie dan adviseren om minimaal voor nr 3 (vd 5) te gaan. Zet dat dan ook in de folder erbij. Dat is minder misleidend. We waren nu €400 meer kwijt terwijl we ook nog een kleinere opstelling namen. Ook vind ik het jammer dat jullie zoveel berekenen voor bezorgen. Dat zou best een extra service mogen zijn omdat jullie ook niet de goedkoopste aanbieder zijn. Er zijn goedkopere aanbieders van meubels, zelfs uit het buitenland, die gratis bezorgen. Jullie verkoper wuifde dat weg met de woorden dat dat in de prijs zou zitten. Wat misschien wel voorkomt, maar zeker niet bij iedereen.
Zijn goed geholpen. Goed advies. En snelle levering.
Goede ervaring in de showroom, Bezorging ruim binnen de planning, Keurige aflevering door vriendelijke mannen.
Bank besteld, fijne verkoper. Levertijd zou 14 weken zijn, maar was al met 7 weken binnen. Heel erg tevreden en aan te raden !
Heel fijn ervaring goede geholpen alle medewerkers zijn vriendelijke en behulpzaam van verkoper tot de bezorger.
Onze bank werd ruim een maand sneller gekeverd dan de afspraak, dat gebeurt niet snel, werd keurig binnen gebracht en neer gezet, vriendelijke kerels die hem op z’n plek hebben gezet. Wij zijn zeer tevreden .
Niet helemaal goed, mis een onderdeel, hoop dit snel te kunnen ontvangen, winkel, contact, was prima Alleen jammer dat niet geleverd wordt, voor levering best wel hoge kosten als je niet zelf kan ophalen Maw ik zal best wel aanbevelen maar met de kanttekening dat helaas niet aan huis geleverd wordt
De bank zou in week 32 komen, maar door de spoed die ze er zonder mijn medeweten achter hadden gezet is mijn bank al in week 20 gekomen, net voor mijn verhuizing. SUPER bedankt hiervoor.
Vriendelijke mensen goed in hun werk .
Alles netjes en keurig geregeld. Alleen maar lof!
Uiterst vriendelijk geholpen bij Woonsquare Oss. De gekochte meubelen zouden tussen de 10 en 12 weken geleverd worden maar dit werd eerder dan verwacht. De bezorgers ook zeer vriendelijk tijdens het plaatsen van de meubelen. Het plastic verpakkingsmateriaal werd keurig door hen weer meegenomen.
Werden zeer gastvrij ontvangen en geholpen met onze aankoop. Toen kwam ook onze bank na slechts7weken .dus helemaal blij.
Ze hebben de bank netjes geleverd en geplaatst. Alle afval meegenomen. Wacht nu op de monteur om de hoekbank binnen te plaatsen (past niet door de deur)
Zeer tevreden met het bankstel en ook de levering op tyd en goed geholpen door de medewerkers. Top bedrijf
De verkoper bij Woonsquare nieuwegein beloofde mij een steek te laten repareren alvorens de bank bij mij afgeleverd zou worden. Dit is niet gebeurd. De steek zit nog steeds los. Hij heeft nota bene hierover iets op de bon gezet. Daarnaast waren de bezorgers niet vriendelijk en flink chagrijnig en hebben ze het metalen frame van mijn bank bekrast door deze te schuiven over mijn net gelegde vloer, deze is gelukkig niet beschadigd geraakt. Helaas kwam ik er pas vandaag achter dat het zwarte bankframe krassen heeft. Aangezien de bank van de outlet komt zal ik wel geen restitutie krijgen. Voor de bank zelf beveel ik ze aan, voor de rest niet.
Krijg goede info over het aanschaffen en levering
We werden netjes geholpen en niet zo opdringerig.
Dat was dus goed alleen we hebben de aankopen nog niet ontvangen dus nog even afwachten op de totaal score
Duidelijk en behulpzaam personeel.
we komen altijd bij jullie uit ongeacht welke andere winkel wij geweest zijn. enige nadeel is dat levertijden zo lang zijn 8 tot 16 weken vind ik wel lang voor 4 stoelen
het leveren van de meubels duurt lang en het duurde vooral lang voordat service monteur langs kwam toen wij een klacht hadden. Oplossing was weer prima
Een goede ervaring . Een klein min puntje vonden wij toen het bankstel geleverd werd dat we eerst moesten betalen voordat het bankstel binnen werd gezet. Daar voelden wij ons niet zo prettig bij.