heel vriendelijk behandeld
zowel de aankoop als de levering is voor mij heel aangenaam verlopen. de bezorgers hebben mij tijdig verwittigd op de dag van aankomst. Ook waren ze heel behulpzaam, inventief en in voor een grapje. Ik zou zeker voor een volgend meubel terug komen naar jullie
Prima geholpen in de winkel. Ook levering was top.
Wij waren eerst erg blij met woonsquare, goede service, personeel dat begreep hoe het werkt en alle tijd en ruimte om te kiezen wat goed bij ons paste. Dat we 3 maanden langer moesten wachten vanwege Covid namen we op de koop toe. Maar dat er veel te korte schroeven bijgeleverd worden verwacht je gewoon niet en dus duurde het even voor we alle opties 3x hadden uitgeprobeerd voor we maar nieuwe en langere schroeven zijn gaan kopen. Volgens onze verkoopster was het monteren een kwestie van even de bedden in het wandboard hangen. Niet dus. Maar het bed staat nu en slaapt heerlijk.
Vriendelijk ontvangen.
we zijn erg goed geholpen mijn complimenten
Alleen ben ik niet te spreken over de mevrouw die mij belde voor de bezorg afspraak. Afgesproken in de winkel bezorging Oktober '21. Belt mevrouw dood leuk op 7 weken daarvoor. We komen de bank volgende week leveren. Ik zei dat is niet de afspraak ik had pech en geluk de bank was eerder geleverd. En daar moest ik het mee doen. Ik ben toen heel boos geworden. Want ik had niet gerekend op de bank half juli'21 en ik moest nog een bedrag betalen. Omdat de afspraak Oktober '21 was had ik het bedrag niet. Mevrouw heeft opgehangen en ik heb ze zelf terug gebeld. En een afspraak gemaakt voor 31-9-2021. Alleen daar ben ik niet over te spreken voor de rest heel erg tevreden met alles
De levertijd was wel lang
Goed, mooie bank, alleen late levering
Alles goed gegaan! Vriendelijke bezorgers alleen zelf vaak moeten bellen van waneer word het bezorgd. Ma verder alles was goed
netjes geholpen nemen de tijd voor je niks geen gehaast en heel vriendelijk en behulpzaam
Mooie winkel en goed personeel
Levering is prima verlopen en de bak is uitgepakt geplaatst en de verpakkingsmaterialen zijn keurig opgeruimd en meegenomen.
Het bankstel werd netjes afgeleverd en op de plek gezet, Karton en plastic meegenomen. top. ( advertentie uit folder vond ik wel misleidend)
prettige ervaring in winkel
Mijn tafel werd netjes geleverd op de afgesproken dag en de levering duurde zoals in de winkel al gezegd was 12 weken. De bezorgers waren ook heel vriendelijk. Dus ik vond het fijn zaken doen.
Het duurde even,mede door de corona perikelen, maar nu hebben we onze nieuwe bank in de kamer staan. Hij werd keurig geplaatst door aardige jongens die snel en vakkundig te werk gingen. Wij zijn heel tevreden, ook over de verkoper die ons een half jaar geleden heeft geholpen bij de aanschaf van de bank.
In de winkel een prettige verkoper met verstand van zaken. Monteurs werkten snel en zeer accuraat en ruimden alles weer netjes op.
Top service tijdens de levering. Nette levering door vriendelijke bezorgers. Kleine schade aan eettafel en netjes gebeld om de schade te melden. Ik ga er vanuit dat dit opgelost wordt.
Vanaf de aankoop tot ontvangst verliep het contact erg stroef. De klantenservice is niet heel vriendelijk aan de telefoon. De bezorgers werken hard, ze spreken weinig en zijn erg zakelijk in de omgang. Maar, de bank is fantastisch. Hij zit super en oogt erg degelijk. De handmatige relax stand voor de voeten gaat nog erg stroef. Het schuift moeilijk open en inklappen kan alleen staand met een goede schop. Hopelijk wordt dit in de loop van de tijd wat soepeler. Wel hadden we graag een klein flesje met lederonderhoud in dezelfde kleur gehad. Erg jammer dat dit niet bij de bezorger bijgekocht kon worden en dat de verkopers in de winkel er niets over gezegd hebben, anders hadden we die zeker nog willen hebben.
Verkoop is zeer goed, uitstekend. Goede aanbevelingen en meedenken met de wensen van de klant. Levering echter laat te wensen over. Moest er zelf achteraan bellen om vast te stellen dat mijn meubels al binnen waren. Levering thuis was prima, maar lichte schade aan trap en laminaat in woonkamer. Iets meer voorzichtigheid is aan te bevelen.
zie boven
Prima in orde
We zijn er een paar keer heen gegaan. En uit eindelijk hebben we bij woon square een bank gekozen voor een mooie prijs. En het leuke van alles is dat mijn ouders ook een bank bij hun hebben genomen.