Meubels netjes afgeleverd . Alleen geen uitleg elektrische stoel
In winkel (april) werd verteld, levering juni, echter op bon stond augustus. In de week van levering zelf gebeld wanneer, echter kon men dat niet vertellen. Aan het eind van de leveringsweek werden we geïnformeerd dat het die week niet meer lukte en de levering 1 a 2 weken later werd. Uiteindelijk, zoals afgesproken, als bouwpakket geleverd. Besteld 1 salontafel, 1 eettafel, tv-meubel, 4 stoelen en 1 dressoir. Alleen met de stoelen was niet mis, de rest mankeert overal wat aan. Salon en eettafel voorgeboorde gaten komen niet overeen met de gaten in de bevestiginsijzers. In een poot zit een scheur bij de boutindraai. Bij twee poten is de bekleding los (splinter). En blad salontafel is niet netjes afgewerkt bij een hoek. TV-meubel enkel gaten niet voorgeboord, welke er volgens tekening wel diende te zitten. Dressoir tekening klopt niet en enkele duvelgaten niet passend. Een hoekgat niet genoeg voorgeboord, waardoor de hoek niet geheel sluit.
in de advertentie van de inruildagen staat een voorbeeld genoemd: "voor deze bank 350 euro terug". in de winkel wil ik een designbank van een gerenommerd nederlands merk inruilen inclusief twee lederen art deco fauteuils. de inruilprijs: met pijn en moeite 200 euro. een lokkertje dus. In eerste instantie zei de verkoper dat ze een opkoper voor de oude meubels hadden, maar gaande het gesprek bleek dat de in te ruilen meubels niet meegenomen worden. zoek dat zelf maar uit was de boodschap. na enig aandringen was de verkoper wel bereid degene die de nieuwe meubels bezorgt onze meubels buiten te laten zetten. hou daarnaast rekening met bezorgkosten van 135 euro. daar staat ook niets van in de advertentie :-(
Geweldige winkel, vriendelijk personeel wat nergens op aandringt. Hele mooie meubels gekocht waar we zeer blij mee zijn!
Wij wachten nog steeds op antwoord. We hebben een stoel net lelijke lasnaad. Hebben klachtenformulier gestuurd en al 2 x gebeld. Worden steeds aan het lijntje gehouden.
Zeer slechte service bij de levering, chauffeur was onvriendelijk, niet klantgericht. Administratie was niet op orde, ik had alles betaald en ze vragen om af te rekenen. Klacht ingediend omdat tijdens levering schade aangericht is op mijn vloer, de klacht wordt zo van tafel geveegd. Niet serieus genomen, en dat noemt zich klantenSERVICE??? Ik zeg........nooit meer woonsquare!!!!!!!!!!!!
Kwamen speciaal voor de Beddeninruil aktie uit Rotterdam naar alkmaar gereden bij binnenkomst direct warm ontvangen door Verkoopster dat heeft in combinatie met de service voor een vlotte koop gezorgd.
De ervaring tijdens het kopen van de meubelen was prima, alleen achteraf zijn er een aantal dingen fout gegaan: 1. Bij de eerste levering waren zijn mijn bed vergeten mee te leveren 2. Bij de eerste levering ontbrak er een tafelpoot van mijn salontafel 3. Bij de eerste levering ontbrak er een pootje om onder de bank te zetten om het inzakken te voorkomen Daarna dus een afspraak gemaakt voor een tweede levering, waarbij ik tussen 07.00 en 10.00 gebeld zou worden (niks gehoord). Vervolgens probeer ik de klantenservice te bereiken waarbij ik geen gehoor krijg. Momenteel dus nog steeds wachtende op mijn bed en de tafelpoot..
Het is goed Alleen het telefonisch gedeelte is waardeloos als je belt krijg je constant de melding dank u voor u geduld naar een half uur wordt dat wel beu Als je de melding krijgt er zijn nog ..... zoveel wachtende voor uw dan heb je de optie om op een later tijdstip terug te bellen M.vg P. Pandel
Mijn bankstel werd bezorgd op de tijd die ik had doorgekregen. Alles werd keurig netjes neergezet en het inpak materiaal werd weer mee genomen. Bedankt voor de goede levering
Een van de bezorgers was gestresst en stonk naar de zweet. Niet echt representatief en zorgde voor ongemakkelijke situatie.
In de showroom op een vriendelijke en geduldige manier geholpen om de juiste keuze te kunnen maken. In de aangegeven week zijn de meubels geleverd. De meubels zijn op een correcte manier naar boven gebracht. Ikzelf heb de meubels in elkaar gezet en dat is goed gelukt. Wij zijn beide tevreden met deze aankoop.
In general furniture is good enough quality. Not so sure if we have to pay that much to get this quality which is only slightly above the more cheaper options. The delivery is a bit chaotic as I did not get a TV meubel component. Just contacted the Klantenservice today and looking forward for the resolution of this problem.
Snel geleverd op verzoek, bijzonder attente meedenkende verkoper en ook de bezorging was helemaal top. Ook de aftersales bij nabestelling van een verkeerd artikel werd netjes opgelost. Mooi bankstel…. Alleen de honden zijn minder happy… die mogen er niet meer op
goed info
Goed geholpen maar wel een hele lange levertijd van 5 maanden
De ervaring was goed. Wat ik wel zou verbeteren is de communicatie. Ik heb de hele dag zitten wachten op de bank zonder enig idee te hebben hoelaat ze de bank kwamen leveren. Het zou fijn zijn als ze in de ochtend even bellen om een tijdsindicatie te geven. Verder ben ik tevreden.
Ik ben heel goed geholpen
Mij ervaring is Dat ik het tot nu toe heel jammer vindt dat na het leveren van me Bankstel met schade Twee weken geleden Ik nog steeds helemaal nog niets gehoord heb van hoe nu verders .Alleen een Mail dat het ontvangen is en dat er iets mee gedaan wordt. Maar hoe wanneer en door wie .We wachten af.Heb namelijk u aanbevolen bij me dochter die nu de zelfde bank heeft besteld Maar zou nu toch voorzichtiger zijn met aanbevelen. Mvg J van Wijk
Hoe durven jullie te vragen of ik een beoordeling wil achterlaten na zo onbeschoft behandeld te zijn. 6 maanden op de meubels gewacht, als compensatie zouden de meubels gemonteerd worden en wat gebeurt er???? De bezorger komt direct met zijn pin apparaat omdat er eerst betaald moet worden. Van een montage weet hij niets en Jeffrey van de Weert kent hij niet, betaald en de dozen worden in de kamer gezet zo van doei zoek het maar uit. Jeffrey direct een email gezonden maar natuurlijk geen reactie meer want het geld is binnen en op naar de volgende klant om te besodemieteren. Een hele slecht gewaarwording en zal never nooit jullie aanbevelen. Marjolein Hoekstra
De verkopster goed geholpen en alle tijd prima allen jammer dat die komen leveren me muur hebben beschadigd en het liefst alles voor de deur wilde zetten
Ik ben niet tevreden over de bezorgservice van meubels. Uw medewerkers weigerden een van de delen van de bank naar de derde verdieping te tillen, omdat dit deel niet in de lift paste. Ik stemde ermee in om extra te betalen voor deze service, maar werd geweigerd. Uw medewerkers draaiden zich om en vertrokken zonder mij te helpen.
Kleinigheidjes eigenlijk, maar toch iets wat het positieve beeld van woonsquare beïnvloed heeft. Keurig alles opgeruimd, maar vergeten het voeteinde goed vast te zetten. Bij binnenkomst roepen; Nou mevrouw, wij gaan het bed monteren , als u dan even koffie voor ons zet.... Zeer vrijpostig. Nu hadden we dat zonder vragen echt wel aangeboden. Mijn vrouw zet een volle pot koffie, blijkt dat de jongste man helemaal geen koffie moet en de ander een half kopje drinkt ....
In de winkel werden we netjes ontvangen door een vriendelijke verkoper. Onze bankbelasting snel leverbaar echter hadden de bezorgers in eerste instantie de verkeerde bank bij zich. Een weekje later werd de juiste geleverd